Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Proiectoare plafon Samurai

NICU007

Postări Recomandate

A montat cineva proiectoare pe "plafon" la un Samurai decapotabil? Nu vreau sa le prind pe rama parbrizului, as vrea sa gasesc un sistem de prindere pe "tabla" de deasupra scaunelor din fata, fara sa afecteze prinderea prelatei.
ex. SUZUKI SAMURAI 1992 - little red car
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Proiectoare plafon Samurai

Tu vrei sa le prinzi pe stalpul central? Sau pem rama de deasupra de usi (bara aia dinlateral ). Pe stalp vezi ca ai 4 gauri in care intra surub de 6, 2 pe stanga si 2 pe dreapta. Acolo faci un suport care sa se muleze perfect pe marginea stalpului si sudezi pe el, pe langa prelata

Link spre comentariu

Tu vrei sa le prinzi pe stalpul central? Sau pem rama de deasupra de usi (bara aia dinlateral ). Pe stalp vezi ca ai 4 gauri in care intra surub de 6, 2 pe stanga si 2 pe dreapta. Acolo faci un suport care sa se muleze perfect pe marginea stalpului si sudezi pe el, pe langa prelata

Da, pe stalpul central vreau sa le prind. Ma gandeam daca a mai facut cineva asa ceva pote imi face si mie o poza sa ma inspir. Tot de suruburile alea ma gandeam si eu sa prind, dar nu am gasit inca o varianta sa le prind si sa nu incurce/strice prelata.

Link spre comentariu

__

I

)I

pai nu iti afecteaza ptr ca la fel e si prinderea pentru portbagaj la samurai. Suportul in forma de semiluna intra pe sub prelata si se prinde in alea 2 suruburi iar cadrul barii vine sudat direct pe suport pe lateral adica de suport mai sudezi o bara de aprox 10 cm sau cat vrei peste care vine bara transversala la unghi de 90 de grade . daca vrei iti fac si un desen

Link spre comentariu

teoretic nu ar trebui sa fie greu pentru ca folosesti teava cu profil dreptunghiular, mai greu o sa fie sa curbezi tabla pentru suportul de pe stalp, ca aia ar trebui sa se muleze perfect, eventual bagi sub ea o bucata subtire de cauciuc

Link spre comentariu

dar totusi... de ce nu le prinzi pe rama de la parbriz?

1- daca le prinzi pe rama de la parbriz iti arunca fascicole de lumina pe capota si deranjeaza la condus, mai ales la 4 proiectoare

2- am suportii pt capota si nu vreau sa-i dau jos, si nici sa dau alte gauri la masina

Link spre comentariu

problema-i ca se agata in crengi in prima padure. scuze ca ma bag. vezi cat de necesare iti sunt...

De agatat nu se agata... eventual se dau pe spate... si normal ca ai cat de cat grija, sa nu iei ditamai crengile cu proiectoarele

Intradevar, nu iti prea vine sa le lasi aprinse daca le montezi pe rama de la parbriz. Daca vrei mai multa lumina ce nu iti pui 2 proiectoare intre faruri?

Suzuki Samurai 1.3

Yes, we can't !

Link spre comentariu

Parerea mea e ca inainte sa le montezi sa le fixezi provizoriu sau sa le tina cineva pe pozitie si sa vezi daca nu te deranjeaza lumina lor (noaptea bineinteles). Am mers cu proiectoare sus si pe mine m-a deranjat ca luminau si capota. Cel putin teoretic, ma gandesc ca s-ar putea monta sub ele o bucata de tabla care sa nu lase lumina sa 'cada' pe capota

"Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva

incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda."

Link spre comentariu

Lumineaza pe capota cand sunt montate prea in fata. Daca le montezi mai in spate si destul de aproape de plafon nu au cum sa lumineze capota. Mai conteaza si tipul de proiector, eu mi-am luat proiectoare cu geam clar care focalizeaza in departare, daca le iei cu geam cu striatii imprastie lumina.

Link spre comentariu

Eu le-am avut montate deasupra plafonului pe o tija transversala de portbagaj. Asta era prinsa pe traversele longitudinale care fac legatura intre rama parbrizului si stalpul central al masinii astfel incat sa pot da jos fara probleme capacul hardtopului de deasupra soferului.

Le-am demontat insa pentru ca agatam des craci in padure.

daca le gasesc iti fac niste poze la suportii de prindere

Va salut !

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare