TOYODOC Postat Octombrie 4, 2010 Partajează Postat Octombrie 4, 2010 Dupa cum zice si titlul:grin: stie cineva daca se potrivesc tamburii spate de la toyota surf 3.0 la toyota LJ70 2.4? TOYOTA LJ70 3.0 td Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
martinchiuloasa Postat Octombrie 4, 2010 Partajează Postat Octombrie 4, 2010 Re: Stie cineva? la surf sunt mai mari ca la lj ,acum nu stiu dc sunt mai multe modele ,saboti stiu ca sunt de 3 dimensiuni la lj Martinica Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYODOC Postat Octombrie 5, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2010 Re: Stie cineva? De asta ma si interesa, poate a incercat cineva sa puna si scap de demontat si de montat la loc. TOYOTA LJ70 3.0 td Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 Re: Stie cineva? dureaza exact 5 minute cu ridicat pe cric cu tot :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYODOC Postat Octombrie 7, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2010 Re: Stie cineva? Ce diametru si cate caneluri are planetara spate de LJ70?Am desfacut deja puntea la surf...si asa ar fi cel mai usor.:tk TOYOTA LJ70 3.0 td Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate