Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Sarbatori asa cum va doriti!!!

Vizitator lavi

Postări Recomandate

Vin si eu cu o urare de bine la toti nebunii din club.Va doresc un Craciun cit mai fericit,un an nou plin de bucurii,impliniri si multa sanatate iar masinilor voastre sa va poata duce unde vreti :hi .LA MULTI ANI!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator lavi
Noroi a fost pina la un moment dat destul in oras(e un avantaj ca nu mai trebuie neaparat sa speli masina :grin: ) iar la zapada am fost un pic zilele astea,am vrut sa mergem la Cascada Cailor,si pot sa spun ca s-a prezentat f onorabil.imi place scrofina,chiar daca motorul e mic urca bine.m-ai bine spus eu trebuie sa o cunosc cit poate si ce poate.mi-a dat si emotii destule.ce nu-mi place e ca din cauza ca chederele nu sint bune bate destul de tare.in rest pot spune ca ma munceste bine :lol:
Link spre comentariu

Noroi a fost pina la un moment dat destul in oras(e un avantaj ca nu mai trebuie neaparat sa speli masina :grin: ) iar la zapada am fost un pic zilele astea,am vrut sa mergem la Cascada Cailor,si pot sa spun ca s-a prezentat f onorabil.imi place scrofina,chiar daca motorul e mic urca bine.m-ai bine spus eu trebuie sa o cunosc cit poate si ce poate.mi-a dat si emotii destule.ce nu-mi place e ca din cauza ca chederele nu sint bune bate destul de tare.in rest pot spune ca ma munceste bine :lol:

Hai cu noi in 2 ianuarie la o distractie. Sa vedem ce poate masinuta. Ca pana acum am vazut-o numai parcata in fata casei de pe Vasile Lucaciu. Curata, fara nici un pic de noroi. :grin:

Link spre comentariu

unde mergeti in 2?si nu a fost numai curata :grin: ,am cules noroi din oras.da-mi detalii despre iesire te rog,daca nu e cu suparare tutuiala

Inca nu stim unde iesim. Conteaza? :grin: O sa vedem. Principalul e sa ne adunam. Oricum nu o sa fie extrem.

Link spre comentariu

Vizitator lavi
in mod normal nu daca nu as avea si doi pitici.pt ei trebuie sa stiu ce si cum ca sa stiu cum ma organizez.in rest nu are ce conta iar la extrem nu-s pregatita :grin: .sufleteste da pt ca imi plac senzatiile dar patea cu tehnologia...
Link spre comentariu

Vizitator lavi

!!!!!!!!

lavi a scris:

ce inseamna extrem pt voi?

Cam asa ceva... Tu ce credeai?

:grin: De ex sa urci cu masina pe Creasta Cocosului :bean

Ce ai spus tu e super!! :D

LA MULTI ANI!si un an nou cu cit mai multe impliniri :hi

Link spre comentariu

Re: !!!!!!!!

lavi a scris:

ce inseamna extrem pt voi?

Cam asa ceva... Tu ce credeai?

:grin: De ex sa urci cu masina pe Creasta Cocosului :bean

Ce ai spus tu e super!! :D

LA MULTI ANI!si un an nou cu cit mai multe impliniri :hi

LA MULTI ANI si tie !

P.S. Cred ca ne-am intersectat ieri prin oras... E inchisa la culoare (gri) masinuta, nu?

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare