Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

statie Danita 440

dangerous

Postări Recomandate

Re: statie Danita

Am avut.

Este buna raport calitate/pret dar cea mai importanta componeta este totusi o antena buna si bine reglata.:old

Acum m-am indragostit de Intek.:top

Avem aici 2 colegi care te pot ajuta @yo2lzp si @atar.

:tk

Toyota LJ 70

Transsylvania Off Road Club

www.helpdani.eu

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

E ok modelul ala de Danita la pretul ei.

Am avut cateva pe mana si nici una cu probleme.

Daca ar fi sa ma iau dupa specificatii insa, la un pret echvalent as alege un Danita 1240 care are o sensibilitate mai buna conform fiselor tehnice. Insa nu am manevrat nici una inca.

Asta daca te-ai hotarat pe marca asta.

"Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford
Link spre comentariu

De 440 nu stiu mare lucru dar am de un an o Danita 640 aprox 7W care se comporta minunat pentru utilizare iesiri/info trafic nici ca ai nevoie de mai mult.

FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa
Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...
  • 2 ani mai târziu...

daca in trei ani s-a stricat de doua ori cam nasol parerea mea sincer. eu am un midland de vreo 4-5 ani si nici o problema,nu vreau sa fac reclama doamne fereste pentru nimeni dar cred ca o sa gasesti variante mai bune.

Mitsubishi Pajero 3500 v6
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

in padure/vale adanca, nu cred ca "bate" simtibil mai departe cu puterea marita de la 7 la 8W, sau diferenta e prea mica ca sa merite riscul de a praji statia.... mai e o chestie...statia ta "bate" pana in Pizdeia, da' daca aia din Pizdeia nu "bat" inapoi cu aceeasi putere tu o sa auzi doar zgomot de fond, eventual ceva neinteligibil... parerea mea.

La Multi Ani! :x

"Explore.Dream.Discover."-Mark Twain

cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1

"my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana

Link spre comentariu

Pana pe la 12- 15 w e nesemnificativa cresterea de putere. De acolo mai misca ceeva la receptie pt cei ce receptioneaza. Nu cred ca rezista finalii la Danita atata. Pt putere mai mare cauti ceva statii old school, de ex un President Jackson 1, ala merge ridicat pana la 60 w. Sau o metoda muuult mai simpla, iei una cu putere marita, sunt destule in comert. Uita-te la gama Avanti ca au ceva statii micute si cu putere marita. Mie imi face cu ochiu modelul Kappa2 de la ei. Are putere mare si mai ales, cel mai important are trepte re reglare a puterii. Bafta

Sezi bland, ca-s din Maramu' !
Link spre comentariu

Decat sa iei tot felul de chinezarii mai bine pui un amplificator calumea si gata, presupunand ca ai voie sa folosesti mai mult de 4W.

Oricum cu putere mai mare nu vei castiga nimic la receptie fara preamplificare, asa ca nu vei putea comunica cu toti cei ce te vor auzi daca ei au statii cu puterea maxima legala de 4W.

"Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford
Link spre comentariu

• 1 an mai târziu...

Mariusica/Dangerous spune-ne daca ai luat Danita 440, ca eu am gasit una cu antena lunga la 150 de lei. Merita? La ce sa ma uit cand o iau?

Editat de raskalla
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare