Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

motor 3000 pentru toyota

toyolj73

Postări Recomandate

Re: motor 3000 pentru toyota

Cu specificatia ca e site american si s-ar putea sa nu se potriveasca la masinile din Europa......exista riscul sa aiba alte cote chiar daca acolo scrie acelasi tip de masina........mi-au confirmat oameni care sunt patiti...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu patesti nimic daca stii ce sa comanzi.Masina se numeste Bundera si are aceleasi punti cu 4Runner Picup pina in 90 inclusiv.Trebuie sa stii daca este de 7,5 sau 9 sau 8 inch si grosimea la coroana.Pinionul este la fel.

Eu am luat si merg perfect

Link spre comentariu

urmeaza sa ma documentez si revin cu noi intrebari. multumesc ASTRAL pentru intelegere si pentru sfaturi. toti dorim ( mai ales noi cei ce suntem la inceput ) sa ne modificam masinile. este greu mai ales acum cu criza. are cineva anvelope 35/12.5R15 si nu mai are nevoie de ele. doresc sa-mi pun pe masina si nu stiu daca trebuie sa tai din caroserie.:cl

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Cumperi altele ... Cred ca urmatorul raport e 5.29! Verifica aici ... Doar ca va trebui sa iti comanzi planetare HD ca altfel rupi ...

Poti da mai multe detalii despre planetare HD la Toyota?

Ma intereseaza!

Producator, tip, pret etc.

Iar despre rupt, nu cred ca se intimpla daca nu blocheaza gresit!

Cit mai aproape de imposibil !
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare