dacosul Postat Octombrie 14, 2010 Partajează Postat Octombrie 14, 2010 Re: motor 3000 pentru toyota @toyolj73 Aici poti schimba diferentialele cum vrei http://www.justdifferentials.com/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 14, 2010 Partajează Postat Octombrie 14, 2010 Re: motor 3000 pentru toyota Cu specificatia ca e site american si s-ar putea sa nu se potriveasca la masinile din Europa......exista riscul sa aiba alte cote chiar daca acolo scrie acelasi tip de masina........mi-au confirmat oameni care sunt patiti... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacosul Postat Octombrie 14, 2010 Partajează Postat Octombrie 14, 2010 Re: motor 3000 pentru toyota Nu patesti nimic daca stii ce sa comanzi.Masina se numeste Bundera si are aceleasi punti cu 4Runner Picup pina in 90 inclusiv.Trebuie sa stii daca este de 7,5 sau 9 sau 8 inch si grosimea la coroana.Pinionul este la fel. Eu am luat si merg perfect Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toyolj73 Postat Octombrie 14, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2010 Re: motor 3000 pentru toyota urmeaza sa ma documentez si revin cu noi intrebari. multumesc ASTRAL pentru intelegere si pentru sfaturi. toti dorim ( mai ales noi cei ce suntem la inceput ) sa ne modificam masinile. este greu mai ales acum cu criza. are cineva anvelope 35/12.5R15 si nu mai are nevoie de ele. doresc sa-mi pun pe masina si nu stiu daca trebuie sa tai din caroserie.:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan ionescu Postat Octombrie 14, 2010 Partajează Postat Octombrie 14, 2010 Re: motor 3000 pentru toyota iti cam trebe motor sa invarti 35-uri. daca nu-l ai pe cel de 3000td ci doar 2.4 limiteaza-te la 33-uri. altfel, oricati bani ai baga in rapoarte tot nu vei fi multumit, crede-ma. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toyolj73 Postat Octombrie 17, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2010 Re: motor 3000 pentru toyota masina are acum 33x10.5R15 si merge perfect de aceea doresc sa incerc si 35. nu are rost insa sa cumpar noi daca pot gasi si folosite. merita de incercat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Decembrie 14, 2010 Partajează Postat Decembrie 14, 2010 Re: motor 3000 pentru toyota Cumperi altele ... Cred ca urmatorul raport e 5.29! Verifica aici ... Doar ca va trebui sa iti comanzi planetare HD ca altfel rupi ... Poti da mai multe detalii despre planetare HD la Toyota? Ma intereseaza! Producator, tip, pret etc. Iar despre rupt, nu cred ca se intimpla daca nu blocheaza gresit! Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate