omoroka Postat Ianuarie 31, 2011 Partajează Postat Ianuarie 31, 2011 Re: reductor samurai nici o parere-sfat mai avizat? hai ca stiu sunt ceva mecanici pe aici cu mult mai multa experienta....ca sa stiu si eu maine pe la ce sa ma uit. :tk cand il desfaci sa verifici cat de ascutita e dantura la pinioane. suprafata cu care intra in contact dantura pinioanelor trebuie sa fie dreapta si nu arcuita, muchia lor trebuie sa fie tesita si sa aiba o grosime cam de jumatate de milimetru, nu sa fie ascutita ca lama de cutit. daca au muchia ascutita inseamna ca s-au decalit, s-au tocit si au facut loc unui joc intre pinioane pe care-l si auzi. e doar o parere. asa aratau la mine pinioanele uzate pe care le-am schimbat, cu dintii ascutiti ca lamele de cutit si suprafetele curbate. dar tu cand mergi mai mult timp cu el l-ai verificat daca se incinge rau? Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex44 Postat Ianuarie 31, 2011 Partajează Postat Ianuarie 31, 2011 Re: reductor samurai nu am verificat daca se incinge.... daca pinioanele sunt uzate, se pot rectifica? sau trebuiesc inlocuite?:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Ianuarie 31, 2011 Partajează Postat Ianuarie 31, 2011 Re: reductor samurai nu am verificat daca se incinge.... daca pinioanele sunt uzate, se pot rectifica? sau trebuiesc inlocuite?:tk nu cred ca se pot remedia, ca doar ce ai putea sa le faci sa le adaugi ceva "carne" in plus? :grin: se inlocuiesc Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex44 Postat Ianuarie 31, 2011 Partajează Postat Ianuarie 31, 2011 Re: reductor samurai pana la urma dupa ce am facut testul cu cardanele date jos, si in 4x4 in treapta 5 se auzea un zgomot infernal am hotarat sa il dau jos. \ la o analiza mai amanuntita am observat ca reperul 39 din attash care este o saiba de reglaj al axului ce vine de la CV lipsea cu desavarsire. \din cate am vazut in EPC Suzuki am oservat ca aceasta saiba poate fi de 0,1/0,3 sau 0,5. Dupa o masurare mai improprie s-ar parea ca trebuie de 0,3 petru ca altfel tot ansamblul joaca cu aceasta dimensiune inspre \CV si inapoi. de asemeni zgomotul s-ar parea ca se aude datorita urmatorului fenomen: cand trec in 4x4 se actioneaza o furca care misca reperul 22 care cuplea pe axul ce duce spre flansa fata - axul 19; iar aici nu inteleg din ce cauza atinge in carcasa respectivul reper 22 - a provocat si ceva bavura.... saiba de ghidaj pentru axul dinspre CV am zis ca ori o fac, ori o cumpar, dar nu inteleg de ce atinge acel inel in carcasa....ceva idei? In acest caz din punctul meu de vedere ori o las asa ori incerc sa ia din carcasa.... o parere mai avizata?:tk:tk:tkreductor.doc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Ianuarie 31, 2011 Partajează Postat Ianuarie 31, 2011 Re: reductor samurai pana la urma dupa ce am facut testul cu cardanele date jos, si in 4x4 in treapta 5 se auzea un zgomot infernal am hotarat sa il dau jos. \ la o analiza mai amanuntita am observat ca reperul 39 din attash care este o saiba de reglaj al axului ce vine de la CV lipsea cu desavarsire. \din cate am vazut in EPC Suzuki am oservat ca aceasta saiba poate fi de 0,1/0,3 sau 0,5. Dupa o masurare mai improprie s-ar parea ca trebuie de 0,3 petru ca altfel tot ansamblul joaca cu aceasta dimensiune inspre \CV si inapoi. de asemeni zgomotul s-ar parea ca se aude datorita urmatorului fenomen: cand trec in 4x4 se actioneaza o furca care misca reperul 22 care cuplea pe axul ce duce spre flansa fata - axul 19; iar aici nu inteleg din ce cauza atinge in carcasa respectivul reper 22 - a provocat si ceva bavura.... saiba de ghidaj pentru axul dinspre CV am zis ca ori o fac, ori o cumpar, dar nu inteleg de ce atinge acel inel in carcasa....ceva idei? In acest caz din punctul meu de vedere ori o las asa ori incerc sa ia din carcasa.... o parere mai avizata?:tk:tk:tk 1. poate ca trebuie sa muti reperul 39 de la output la input si atunci axul dinspre cv se rigidizeaza in timp ce outputul vine mai spre puntea din spate iar inelul de cuplare 22 nu mai freaca 2. verifica pozitionarea corecta a bilelor si a arcurilor de la furca Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex44 Postat Februarie 1, 2011 Partajează Postat Februarie 1, 2011 Re: reductor samurai salut! 1. nu prea inteleg ce zici - da-mi te rog un nr de tel sa te sun cand voi fi in fata reductorului. 2.arcurile sunt noi noute. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Februarie 1, 2011 Partajează Postat Februarie 1, 2011 Re: reductor samurai salut! 1. nu prea inteleg ce zici - da-mi te rog un nr de tel sa te sun cand voi fi in fata reductorului. 2.arcurile sunt noi noute. 0730588558 Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fofiu Postat Februarie 5, 2011 Partajează Postat Februarie 5, 2011 Re: reductor samurai Salut! Am si eu o problema cu reductorul. In urma cu cateva zile am facut o tura pe dealuri cu masina, la revenire, exact cand am dat de asfalt masina nu o mai lua de pe loc si facea un zgomot ciudat in reductor un "carait". In nici o pozitie nu o lua de pe loc. Oare ce poate fi? Suzuki Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Pircalab Postat Februarie 5, 2011 Partajează Postat Februarie 5, 2011 Re: reductor samurai Salut! Am si eu o problema cu reductorul. In urma cu cateva zile am facut o tura pe dealuri cu masina, la revenire, exact cand am dat de asfalt masina nu o mai lua de pe loc si facea un zgomot ciudat in reductor un "carait". In nici o pozitie nu o lua de pe loc. Oare ce poate fi? Banuiesc ca s-a rupt ceva in reductor,dar nu vei afla exact numai dupa ce il desfaci 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Februarie 5, 2011 Partajează Postat Februarie 5, 2011 Re: reductor samurai Salut! Am si eu o problema cu reductorul. In urma cu cateva zile am facut o tura pe dealuri cu masina, la revenire, exact cand am dat de asfalt masina nu o mai lua de pe loc si facea un zgomot ciudat in reductor un "carait". In nici o pozitie nu o lua de pe loc. Oare ce poate fi? de obicei se intampla asa cand se strica bucsa pe care se sprijina levierul. de rupt nu prea are ce sa se rupa in el, poate cel mult sa se sparga un rulment Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex44 Postat Februarie 5, 2011 Partajează Postat Februarie 5, 2011 Re: reductor samurai salut din baieti! dupa nenumarate montari si demontari ale reductorului de pe masina, inclusiv desfacerea lui, concluziile la care am ajuns sunt urmatoarele: - cu scutul nou care il rigidizeaza fff mult apare un huruit fff intens in 4h dupa cum am zis la decelerari, sau mers chiar si fara MRL-uri cuplate, doar din reductor cuplat pe 4h. - am pus suportii vechi inapoi, din care cel cu 2 tampoane este un pic torsionat si surpriza 95% din zgomot - huruit in 4x4 a disparut si a reaparut jocul in maneta reducotorului cand e in sarcina; senzatia e la fel cu cea initiala, inainte de ma apuca de treaba..... deci probabil ceva in reductor nu este corect facut - cum spunea si ADY 1 lucrarea nu pare facuta prea serios - diferenta este mare intre ce a prezentat el ca au facut la cugir si ce am eu - ce s-a putut vedea in poze. in concluzie voi apela la un mecanic specializat in CV sa vad daca gasesc si ce imi va spune - pret si solutie de reparatie. am sa va prezint solutia finala cand o voi realiza . numai bine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei Braica Postat Februarie 15, 2011 Partajează Postat Februarie 15, 2011 Re: reductor samurai Bucsa de la schimbatorul CT se gaseste de cumparat? Rulmenti aceia cu ace chiar nu ia gasit nimeni? m-ar interesa si pe mine chitul de rulmenti pt reductorul de SJ 410 Dacia Logan 1.5 DCI A fost.... Suzuki SJ 410 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex44 Postat Februarie 22, 2011 Partajează Postat Februarie 22, 2011 Re: reductor samurai Dupa ce am desfacut de vreo 6 ori reductorul, am zis sa il mai desfac odata si gata. Dupa ce l-am dat jos, am masurat toate jocurile ca in manual...absolut totul pare la locul lui. Concluzia la care am ajuns este ca il voi lasa asa, nu stiu din ce cauza scoate acel zgomot...., dar daca a mers asa aprox 2 ani, mai merg si eu pana crapa si altul dupa aceea... sincer ma gandeam sa iau un reductor de 1,3, fara rocklobster....dar deja cred ca ma complic. Raman la prima varianta - cand o crapa luam altul nou si asta e. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mitica Postat Aprilie 17, 2011 Partajează Postat Aprilie 17, 2011 Re: reductor samurai asta nu stiu ca nu la-m desfacut,dar din cauza unui rulment sa faca numai intr-o singura viteza. sunt miti din Arad. Am in samurai de vreo 4 ani si am patit la vibratia care scutura motoru la o anumita viteza e undeva din crucile cardanice. Uita-te la crucea de la cardanul care iese de la cutia de viteza, dupa aia uita-te la crucile cardanice de la de la cardanul din spate. Mai uita-te si la cardanul din fata daca mergi cu el cuplat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
samurai Postat Aprilie 17, 2011 Partajează Postat Aprilie 17, 2011 Re: reductor samurai Salut,am si eu o intrebare pt cei care se pricep la reductoare...cum se schimba simeringul de la flansa din spate a reductorului? Se poate schimba pe pozitie sau trebuie sa-l dau jos.Daca-l dau jos tre' sa-l si desfac sau nu? Dacia 500 Lastun(Pt showuri TV) Mercedes-Benz B200 CDI(Pentru nevasta) Nissan Patrol Y60 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex44 Postat Aprilie 18, 2011 Partajează Postat Aprilie 18, 2011 Re: reductor samurai flansa din spate a reductorului? te referi la flansa dinspre punte spate? e posibil probabil si pe masina, dar cel mai simplu, sa nu te chinui mult e sa il dai jos. Dupa ce dai piulita jos ai nevoie de o presa, ceva ca sa scoti flansa, schimbi semeringul, pui piulita, strangi si gata. Ai grija ca flansa se scoate destul de greu... Spor la treaba! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Aprilie 18, 2011 Partajează Postat Aprilie 18, 2011 Re: reductor samurai Salut,am si eu o intrebare pt cei care se pricep la reductoare...cum se schimba simeringul de la flansa din spate a reductorului? Se poate schimba pe pozitie sau trebuie sa-l dau jos.Daca-l dau jos tre' sa-l si desfac sau nu? teoretic merge schimbat si sub masina dar te vei chinui. dar mai bine dai jos reductorul si inspectezi tampoanele si crucile cardanice in liniste. in 1-2 ore ai terminat toata treaba :h5 Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fofiu Postat Iunie 1, 2011 Partajează Postat Iunie 1, 2011 Re: reductor samurai Salut. Nu stiti unde as putea gasii asa ceva ... furca din reductor. Daca observati ii uzata... la ce pret ar fi si unde as putea gasi. Suzuki Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fofiu Postat Iunie 10, 2011 Partajează Postat Iunie 10, 2011 Re: reductor samurai Salut! Cum stiu ce reductor am pe masina? Nu stiu daca ii de sj410 , sj413, sau de samurai. Masina asa am luat-o modificata ... motor de vitara, inaltata pe elicoidale, etc ... si habar nu am ce model ii. Pe ce imi dau seama? Cat costa un reductor pt eventualele modele? Suzuki Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex44 Postat Iunie 10, 2011 Partajează Postat Iunie 10, 2011 Re: reductor samurai Salut!Ori numeri dintii, si imparti...dar cel mai simplu dai cate un semn pe flansa care vine dinspre cutie, unul pe flansa care se duce spre punte spate si il invarti pe cel dinspre cutie si numeri de cate ori se invarte el si de cate ori se invarte cel dinspre spate si apoi imparti... si vezi ce raport iti da 1:2, 1:4, sau ceva de mai sus. Daca masina a fost deja modificata s-ar putea sa ai un mix in reductor intre cel de 410 si cel de 413 si atunci iti da un raport de aprox 1:4,1 in low si unul de 1:2 in hi... Un reductor seccond in mintile lui ar trebui sa fie in jur de 200 euro...dar intrebarea este cum de s-a uzat furca, mai exact unde este uzata...de ce vrei sa o schimbi? Spor la treaba! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fofiu Postat Iunie 10, 2011 Partajează Postat Iunie 10, 2011 Re: reductor samurai Salut. Furca am schimbat-o, reductorul parea in regula... l-am pus pe masina , l-am pus "la mare"(hi) si am impins un pic masina sa vad daca se aude ceva neinregula... apoi l-am scos si am incercat sa-l bag "la mic" (low) , da nu am mai reusit, de fel ... in nicio treapta. Acum de-abia mai pot sa misc masina de pe loc ... parca s-au intepenit rotile. Ce credeti ca ar putea fi? Multumesc Suzuki Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Iunie 11, 2011 Partajează Postat Iunie 11, 2011 Re: reductor samurai un reductor in care s-au montat incorect pinioanele Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yuk Postat Iulie 26, 2011 Partajează Postat Iulie 26, 2011 Re: reductor samurai salut intreb si eu pt sanurakele meu 1,3 1998 69cp ... se aude un clantanit , de la reductor cred , nu tot timpul, in special la smucituri (in sarcina) alternate cu frana de motor. am invartit de cardanul dinspre cutie si de ala dinspre puntea spate si se pare ca in reductor e un joc (asa mi se pare mie) cam mare , inspre cutie (cam 5mm pe circumferinta discului de pe cardanul ala mic la intrare in reductor) e mult mai mare decat inspre punte... nu e de la cruci este din reductor. Invartit cu mana se aude zgomot din interior din cauza jocului. Masina are cam 83 mii km, este o uzura normala in reductor la kilometri astia ? Poate fi de la altceva? Exista un set pt reparatie? pinioane ? cat ar costa ? de unde? totul este standard :hl Samurai SJ , Papuc 4x4, YamahaTenere, Golf4TDI, A4B7, DaciaSN, Fiesta2, Renault19D, yaris1,33 Cine minte si fura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Iulie 27, 2011 Partajează Postat Iulie 27, 2011 Re: reductor samurai cum ai constatat ca nu e de la cruci? daca nu ai desfacut cardanul nu se pune constatarea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Iulie 27, 2011 Partajează Postat Iulie 27, 2011 Re: reductor samurai cum ai constatat ca nu e de la cruci? daca nu ai desfacut cardanul nu se pune constatarea Corect ! Daca nu dai cardanul jos de pe masina, s-ar putea sa te"fure" la verificare si sa nu simti jocul la mina, deoarece el sta oarecum tensionat cind e montat pe masina.Nu mult, cit sa nu poti constata jocul la mina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate