Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Instalatie electrica M

TYK

Postări Recomandate

Salut baieti!!

Sunt cu M-ul in constructie si am nevoie de o instalatie electrica. Ce a fost pe el nu se poate numi instalatie, o mana de fire aruncate sub bord......

Are cineva una in stare buna? O schema mi-ar fi de asemenea de ajutor....idei, pareri.....totul e binevenit.

Va multumesc anticipat!!! :tk

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Instalatie electrica M

instalatia electrica la M nu poate fi demontata si remontata

e necesar sa iei cabluri si relee, cositor, banda izolatoare si sa te apuci singur de treaba sau sa mergi la un electrician

spre deosebire de alte masini, la M firele trec prin gauri din tabla fara mufe si nu ai cum sa le scoti decat sa le tai

ca norocul ca nu e complicata

eu am facut instalatia la ambele M uri foarte simplu, plecand cu firele de la bord, cate unul pt fiecare bec sau consumator, si nu am intampinat nici o problema

la final, le strangi pe toate si le bandajezi si fixezi cat mai bine

asta e

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Re: Instalatie electrica M

Pentru inceput m-am ferit de varianta asta deoarece nu se prea gasesc electricieni disponibili pentru asaceva. Daca zici ca nu e complicat o sa incerc. Ceva cunostinte de electrica am...... Totusi daca cineva are o schema cu instalatia il rog sa ma ajute.....dau o bere.... :x :tk

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare