RETI Postat Octombrie 7, 2010 Partajează Postat Octombrie 7, 2010 Salutare ! AM nevoie sa stiu ce scrie pe acte la greutate maxima admisa la Discovery II .asta pentru a stii ce remorca pot atasa fara sa depasesc 3500kg. Multumesc ! Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KYK Postat Octombrie 7, 2010 Partajează Postat Octombrie 7, 2010 Re: Greutate totala land rover dicovery II proprie : 2150 max autorizata :2750 remorcabila cu disp frinare : 3500 fara:750 DEFENDER 110 Pickup http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Octombrie 7, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2010 Re: Greutate totala land rover dicovery II Mersi mult! Se poate sterge........ Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Octombrie 7, 2010 Partajează Postat Octombrie 7, 2010 Re: Greutate totala land rover dicovery II Eu am acum: proprie: 2125 totala max autorizata : 2825 remorcabila cu disp. franare : 3500 remorcabila fara disp. franare : 750 Vezi ca difera nr. de locuri 5 sau 7 la masa max . Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Octombrie 8, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2010 Re: Greutate totala land rover dicovery II Bravo si chiar gasisem unul cu 7 locuri.. naspa..era la fix cu remorca de 750 kg. ..... Mersi ! Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Octombrie 8, 2010 Partajează Postat Octombrie 8, 2010 Re: Greutate totala land rover dicovery II Nu-ti face probleme. Cea cu 7 locuri este mai usor sa o transformi in autoutilitara la care masa proprie va scade considerabil. Plus celelate avantaje.... Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate