Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Adaptare scaune electrice Patrol

Adisan

Postări Recomandate

Salutare,

Am o intrebare destul de ciudata, aveti idee daca se pot adapta scaune electrice la un Patrol Y60? Am doua scaune de BMW Seria 3 cu reglaje electrice in toate sensurile ( nici macar fata spate nu merg decat la buton) si as vrea sa le adaptez pentru Patrol. Alimentarea se face printr-un adaptor cu pini, sunt constient ca nu ar merge airbagurile din scaun, dar macar reglajele de baza sa se poata face.

We need to dream!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Adaptare scaune electrice Patrol

Eu din motivul asta am achizitionat acum o zi niste scaune de piele de Alfa care au toate reglajele mecanic,inclusiv umflatul pe laterala.

ARO M461 din '65

Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci.

Link spre comentariu

Inteleg din raspunsul tau ca nu se poate.... Ma gandeam ca se poate trage totusi o sursa de curent sa alimenteze motorasele din scaun. Nu e nimeni cu scaune adaptate cu aceeasi problema?

We need to dream!
Link spre comentariu

Nu vad nici un motiv sa nu se poata. Motoasele din scaun nu merg tot la 12v? Daca fizic incap in locul celor originale, tragi curent si gata. Reglajul electric si incalzirea se poate rezolva. Chiar si airbag-urile, daca ai tot circuitul cu tot cu senzori.

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu

Sunt alimentate tot la 12 V, deci tehnic ar trebui sa fie ok... Cu airbagurile e mult prea complicat si costisitor, trebuie cumparati senzori, etc.

Nu inteleg cum adica " sunt prea inalte, o sa dai cu capul de plafon"? Scaunele de Seria 3 sunt chiar mai joase decat cele de Patrol, eu ma gandeam ca trebuie sa le inalt cumva chiar.

We need to dream!
Link spre comentariu

Daca merg montate pe spatiul celor de Patrol , restul e o problema de electrica .Si nici nu e vreo mare inginerie , iar daca au si butoanele , e ca si rezolvata .

Desi personal as alege ceva cit mai simplu si fiabil , si de asemenea usor .

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Si eu am in cel cu doua usi, scaunul de la sofer, scaun de bmw e30 cabrio. Ii cu reglaje mecanice dar foarte bun si te "tine" foarte bine. Ii de piele si se curata foarte usor. Trebuie sa ai grija cand le pui sa le incadrezi perfect pe cadrul nissanului. Merita. Si nu o sa dai cu capul in plafon....

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Eu mi-am pus de grand cherokee din piele, electrice. nu mi-au trebuit decat cate un plus si un minus la fiecare. plusul neaparat cu siguranta. spor la treaba. le poti alimenta pur si simplu de la o baterie cu doua fire si verifici daca e de ajuns pentru toate comenzile-asta pana te apuci de taiat si sudat bineinteles. eu m-am prins pe sanierele originale deci prinderea lor este aceeasi.

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Eu am pus pe fata de Renault Megane 2, doar modificari la prindere restul este OK.

Ai grije doar la latimea scaunului ca s-ar putea sa nu mai poti inchide usa.

NISSAN PATROL GR 2.8/1992 LUNG

Învaţă din greşelile altora, viaţa e prea scurtă pentru a le face tu însuţi pe toate.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare