Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Samuraiul Albastru-din gaina...pitbull

zolameister

Postări Recomandate

Azi am facut primul pas in a face un upgrade serios Samuraiului meu.Pe cand l-am luat m-am jurat ca o sa fie suficient.Cu timpul i-am pus un injector de Swift,calculator Denso,blocante,raporturi de 5,14 in reductor...M-a satisfacut o perioada,dar parca a venit vremea ptr ceva mai mult...

Avand in vedere ca este inmatriculat,nu vreau sa-i stric aspectul exterior,in schimb il transform in interior.Va primii punti de LJ73,cu cutie si reductor de LJ73,si un motor de BMW 318 IS de 140 cp.

Astept parerile voastre despre aceasta combinatie...:tk

NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Samuraiul Albastru-din gaina...pitbull

Sustin :wink:

Eu nu as pune cutia si reductorul de toyota,as pune 1.8-ul cu cutia de BMW si as pastra reductorul de samurai.

Reductorul de sami e rezistent si foarte usor.

Cutia de bmw e scurta,usoara si scapi si de o gramada de adaptari pentru a pune 1.8-ul pe cutia de toyota.

Sper ca ii pui si elicoidale cu ocazia asta :grin:

Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

Ehh ... ce-ar merge 1.8'ul cu cutia bmw, reductorul de sami cu ceva rapoarte maricele, si ... punti de Y60 (blocant, discuri, ecartament +10cm fata de toy), ampatament min +20, si min 35'uri pe elicoidale. Eu asa vad un Sami bine facut.

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

cfantana

-mersi ptr interventie...chiar am nevoie de sfaturile tale....da bineinteles ramane si varianta cu cutia de BMW..dar..rezista reductorul?

razvanutza:

Saruman era personaj negativ.....sau crezi ca devin "bad boy"?

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

Link spre comentariu

cfantana

..dar..rezista reductorul?

Rezista. Tubulara fratilor Cernescu (cernescucosti si claudiu c pe forum), are reductor de SJ410 cu motor de Nissan 1.8 benzina, parca 180 de cai (nu mai retin exact).

Vezi topicul "se naste o tubulara"

Link spre comentariu

daca te ajuta cu ceva am eu un motor de bmw de 2l vanos de150hp cu tot cu cutie de viteze.

pot sa ti spun ca am vazut un samurai c u motor de bmw de 2l avea cutie de bmw reductor de sj410 si puntile de toyota 70 pe elicoidale care pe orice urcare putea sa schimbe toate treptele de viteze si era incaltat pe 35 uri mergea intrun mare fel.

:h5

range rover classic

range rover vogue l322 4.4 v8

Nissan skyline R33 GTR :banana

Link spre comentariu

daca te ajuta cu ceva am eu un motor de bmw de 2l vanos de150hp cu tot cu cutie de viteze.

pot sa ti spun ca am vazut un samurai c u motor de bmw de 2l avea cutie de bmw reductor de sj410 si puntile de toyota 70 pe elicoidale care pe orice urcare putea sa schimbe toate treptele de viteze si era incaltat pe 35 uri mergea intrun mare fel.

:h5

din ce an e motorul?cablaraie?:grin:

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

Link spre comentariu

Cutia de transfer rezista fara probleme.

Gandalf cand avea turbo avea in jur de 180CP si 35-uri si transferul a mers perfect.

Daca te mai pot ajuta cu ceva apeleaza cu incredere :h5

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...

dar de motorul cu cutie BMW 318 is?:grin:

Motorul asta pare facut pentru samurai ... e scurt, are aprox. 1m lungime cu tot cu cutie, e ceva mai greu ... 185 kg cu cutie si anexe, dar da 140 CP stoc iar la cea mai mica forma de supraalimentare ajunge la 200 CP si 250 NM. Se poate cupla reductorul de sami direct la cutia de bmw , baia de ulei trebuie modificata, si se obtine un ansamblu destul de simplu si eficient ... dezavantajul ramane electronica ... ca la toate motoarele moderne de altfel. Sper sa-l montez si eu zilele astea pe un samurai ... tinem legatura!

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

Dupa ce-l montezi asteptam poze si impresii.

Si Ionut a luat acelasi motor si cutie sa le puna pe Jimny dar din lipsa de timp inca nu a finalizat lucrarea.

Asteptam impresii.

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare