Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

capacitate rezervor y 60

ovidiu cica

Postări Recomandate

buna ziua

doresc sa aflu capacitatea maxima(plin de da peste el)a rezervorului de motorina al unui nissan patrol gr 1994 y 60 2,8 td 5 usi(daca conteaza!)

multumesc

ps: scuze daca am postat unde nu trebuie

dar nu am gasit o rubrica mai apropiata

rog (eventual !)un moderator sa mute postul acolo unde ii este locul si cu aceasta ocazie ma luminez si eu

si daca tot a venit vorba : atunci cand se aprinde becul din bord ca am intrat pe rezerva cati litri mai am in rezervor?

multumesc inca o data

Editat de Astral
sa mai auzim si de Bine,ca de rau este pamantul plin!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator mao

Re: capacitate rezervor y 60

Eu la cel scurt am alimentat odata 97 litri..... Din cate stiu eu are cam 100. Nu stiu sa iti spun cat poti merge pe rosu pt ca nu prea il las sa se aprinda. Cand am alimentat 97 a fost din greseala pt ca la cel scurt nu imi indica si am uitat:)

Link spre comentariu

Y60 CI romaneasca era trecut 88l. Y60 CI germana era trecut 94l. Fizic, se pare ca intra mai mult.

Rezerva estimez ca e in jur de 10l, asta in functie de cit se ridica acul dupa ce alimentam.

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu

indicatoarele de combustibil de regula sunt niste panarame, si difera de la un cazan la altul

eu obisnuiesc sa alimentez inainte de a ajunge pe rezerva

daca vrei sa fii absolut sigur, umple o canistra de 10 l, mergi pana se opreste motorul, golesti canistra in rezervor si asa afli tot ce te intereseaza

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

Eu la cel scurt am alimentat odata 97 litri..... Din cate stiu eu are cam 100. Nu stiu sa iti spun cat poti merge pe rosu pt ca nu prea il las sa se aprinda. Cand am alimentat 97 a fost din greseala pt ca la cel scurt nu imi indica si am uitat:)

multam domnu mao!

Link spre comentariu

indicatoarele de combustibil de regula sunt niste panarame, si difera de la un cazan la altul

eu obisnuiesc sa alimentez inainte de a ajunge pe rezerva

daca vrei sa fii absolut sigur, umple o canistra de 10 l, mergi pana se opreste motorul, golesti canistra in rezervor si asa afli tot ce te intereseaza

salut

nici eu nu am lasat-o pe rezerva pana acum

vroiam sa stiu pe ce contez in caz de urgenta

multam fain!

Link spre comentariu

Sau poti sa faci altceva , iei un prieten bun cu tine cu o alta masina (bineinteles tot 4x4) care sa iti tina canistra si carnea pt gratar si faci o plimbare cu doua masini si cand ti se termina rezerva apelezi la prieteni !:ha::ha::ha:

Sorin Priboi, aproape pieton ....

________________________________________________________________________________________________________

Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson

Link spre comentariu

Sau poti sa faci altceva , iei un prieten bun cu tine cu o alta masina (bineinteles tot 4x4) care sa iti tina canistra si carnea pt gratar si faci o plimbare cu doua masini si cand ti se termina rezerva apelezi la prieteni !:ha::ha::ha:

sorineeee!

numai gura e de tine

uiti ca te bat la cap:hm de un an sa iti iei un melc sa iti arat niste trasee de iti inghiti limba ( cu sau fara gratar)

Link spre comentariu

Oricand cu placere.

apreciez solidaritatea si daca isi ia sorin melc si nu te impiedica 400km(adica vreo 250 km-eu merg undeva in jurul horezu)esti bine venit!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare