neschimbat Postat Octombrie 8, 2010 Partajează Postat Octombrie 8, 2010 am si eu o problema cu geamurile electrice:si anume,ridica si coboara greu.despre ce anume ar fi vorba?:tk:cl condu-ti masina la limitele tale...nu ale ei :old traieste-ti viata ca si cum ar fi primu fum...din ultima tigara Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Octombrie 8, 2010 Partajează Postat Octombrie 8, 2010 Re: geamuri electrice Y60 Poate fi vorba de mizerie sau sunt obosite motorasele. Vor merge din ce in ce mai greu pana nu vor mai merge deloc. Daca stii ceva motorase vreau si eu unul :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Octombrie 8, 2010 Partajează Postat Octombrie 8, 2010 Re: geamuri electrice Y60 Am eu motorase ..........0766210850 tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Octombrie 8, 2010 Partajează Postat Octombrie 8, 2010 Re: geamuri electrice Y60 Dim la prima ora vei fi sunat :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Octombrie 9, 2010 Partajează Postat Octombrie 9, 2010 Re: geamuri electrice Y60 macaraua sau glisierele de la geamuri nu mai au 'par' pe ele .... in cazul asta geamul pe cauciuc nu prea mai aluneca ..... incearca in prima faza sa dai cu sapun pe glisiere si unge macaraua .... asta din urma se demonteaza usor si poti verifica si daca este functionala ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
neschimbat Postat Octombrie 9, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2010 Re: geamuri electrice Y60 multam pentru sfaturi:cl condu-ti masina la limitele tale...nu ale ei :old traieste-ti viata ca si cum ar fi primu fum...din ultima tigara Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate