omoroka Postat Octombrie 9, 2010 Partajează Postat Octombrie 9, 2010 Nu e vorba de suma, ca nu e mare si nu saracesc de la 10RON, dar daca am ocazia sa fentez sistemul care oricum e-nstare sa ne taxeze si aerul pe care-l respiram (din fericire inca acesta este singurul element netaxat) o fac fara nici-o retinere. Sa nu-mi ziceti ca de-aia am ajuns unde suntem ca atunci o sa va intreb si eu de ce ne inmatriculam masinile in Bulgaria? Deci, se poat fenta portile de taxare ale autostradei soarelui la Fetesti? Asta-i intrebarea. Ma gandesc ca poate reusesc sa ies din decor undeva inainte de ele si apoi sa ma urc la loc pe asfalt. Pe Google Earth zona nu e foarte clara. Daca a mai facut-o cineva rog sa posteze. Multumesc. Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 9, 2010 Partajează Postat Octombrie 9, 2010 Re: Se pot fenta portile de taxare de la Fetesti? cel mai bine le fentezi mergand pe DN...... asta vara cand pe caricatura aia de autostrada se circula bara la bare...pe DN era parfum.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Octombrie 9, 2010 Partajează Postat Octombrie 9, 2010 Re: Se pot fenta portile de taxare de la Fetesti? Nu ai pe unde sa urci inapoi pe autostrada.Sunt parapeti metalici si pe dreapta ai si calea ferata. Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Octombrie 9, 2010 Partajează Postat Octombrie 9, 2010 Re: Se pot fenta portile de taxare de la Fetesti? Din ce stiu si ce vad pe Google Earth nu ai cum sa treci podul fara sa platesti, nu este taxa de autostrada, este taxa de pod! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Octombrie 9, 2010 Partajează Postat Octombrie 9, 2010 Re: Se pot fenta portile de taxare de la Fetesti? aia e taxa de pod .... daca nu platesti poti trece cu bacul .. dar e mai scump ... si astepti ceva ... si daca e ceatza nu te trece ... si e 11 ron .... da ce chitrishi v-ati facut ..... cand vb aia e un bun motiv sa scoti tufla sa te vada lumea cu banet ... unde mai pui o mica strangere de degete din partea taxatoarei ..... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Octombrie 10, 2010 Partajează Postat Octombrie 10, 2010 Re: Se pot fenta portile de taxare de la Fetesti? da.... si nr de tel trecut pe spatele bonului..... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Octombrie 10, 2010 Partajează Postat Octombrie 10, 2010 Re: Se pot fenta portile de taxare de la Fetesti? :uameni numai de caterinca va arde ..... aha .... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Octombrie 10, 2010 Partajează Postat Octombrie 10, 2010 Re: Se pot fenta portile de taxare de la Fetesti? De la o vreme incoace s-a trecut de la proiecte peste proiecte la "cat consuma..." Trebuiau sa apara si altele de acest gen :ha::ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Octombrie 10, 2010 Partajează Postat Octombrie 10, 2010 Re: Se pot fenta portile de taxare de la Fetesti? De la o vreme incoace s-a trecut de la proiecte peste proiecte la "cat consuma..." Trebuiau sa apara si altele de acest gen :ha::ha: buna remarca ....:g ... si ca vine de la tine cu o varsta atat de frageda ... parca e mai cu greutate ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Octombrie 10, 2010 Partajează Postat Octombrie 10, 2010 Re: Se pot fenta portile de taxare de la Fetesti? cel mai bine le fentezi mergand pe DN...... asta vara cand pe caricatura aia de autostrada se circula bara la bare...pe DN era parfum.... Le fentezi pe alea de la Fetesti ! Te referi la DN pe unde ? Ca nu e gratis pe nicaeri ! Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Octombrie 10, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2010 Re: Se pot fenta portile de taxare de la Fetesti? buna remarca ....:g ... si ca vine de la tine cu o varsta atat de frageda ... parca e mai cu greutate ... Bei sunteti culmea zau. Da-le dreaq de proiecte nu vezi ca lumea a-nceput sa-si vanda masinile si incetu cu incetu ne subtiem in numar? Tu mai vrei si "proiecte peste proiecte"? :ha: Lasa ca mai socializam si noi aici la discutii diverse. La mine de cand m-a obligat gagica sa-mi dezactivez toate conturile de pe siturile de agatat femei, forumu asta a ramas singuru loc in care mai pot tasta. Acuma, ca am trecut azi pe la portile cu pricina pot sa va spun ca cel putin pe directia spre Constanta nu se pot ocoli. Pe sensul invers s-ar putea sa mearga totusi dar n-am avut timp si nici posibilitatea sa verificam prea bine ca se intuneacase si eram si cu masinile un pic betege. Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Octombrie 10, 2010 Partajează Postat Octombrie 10, 2010 (editat) Re: Se pot fenta portile de taxare de la Fetesti? Astazi GLV a platit de 5 ori taxa de pod: CRV+PAJERO dus + PAJERO intors + PAJERO dus + PAJERO intors ... Editat Octombrie 11, 2010 de Forte Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Octombrie 10, 2010 Partajează Postat Octombrie 10, 2010 Re: Se pot fenta portile de taxare de la Fetesti? :ha::ha: Abonamente nu fac romanii astia.....sau pass de o zi...pentru offrodisti plimbaciosi! Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian Irimescu Postat Octombrie 11, 2010 Partajează Postat Octombrie 11, 2010 Re: Se pot fenta portile de taxare de la Fetesti? Bine, bine, cum treceti Dunarea??? Pe pod sau pe bac (exclus zborul sau plutirea) ambele sunt cu bani... Primul pod fara taxa peste dunare pe care il stiu e la Budapesta.. o mai fi si la Belgrad.. dar nu cunosc:grin: Luaz 969, Aro 244, L200 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Octombrie 12, 2010 Partajează Postat Octombrie 12, 2010 Re: Se pot fenta portile de taxare de la Fetesti? Bine, bine, cum treceti Dunarea??? Pe pod sau pe bac (exclus zborul sau plutirea) ambele sunt cu bani... Primul pod fara taxa peste dunare pe care il stiu e la Budapesta.. o mai fi si la Belgrad.. dar nu cunosc:grin: Ala de la Budapesta l-am trecut eu sambata. Nu se plateste dar fraierii faceau lucrari pe el si s-a facut o coada de doua ore. Cand am ajuns in zona cu pricina nu era niciun muncitor care sa faca ceva si era o groapa de 10 cm incercuita. Din cauza gropii au facut tot circul. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Octombrie 12, 2010 Partajează Postat Octombrie 12, 2010 Re: Se pot fenta portile de taxare de la Fetesti? Macar au dat o ocazie buna de a admira dunarea si budapestea, mai ales noaptea, frumos de pe pod... frumos orasul... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate