Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Alegere masina 4x4,mazda ?

knupz

Postări Recomandate

Va salut,e primul meu post pe acest forum,sunt nou in domeniul masiniilor de teren,nu am mai avut una.De ceva timp caut un 4x4 pe gustul meu si ma simt nevoit sa apelez la voi,care sunteti cu siguranta mai buni in domeniu.

In primul rand ma intereseaza un 4x4(neaparat),pick-up si cu cabina dubla(4,5 locuri).Nu voi face off-road cu el(daca nu ma prinde microbul :wink:),cu masina voi circula 60% in oras,asadar un motor de 2,0-2,8 maxim,preferabil diesel(din cauza consumului),40% o voi folosi pe drumuri de tara(neasfaltate).

Bugetul pentru asa ceva nu ar trebui sa depaseasca maxim 3000 euro,neimatriculata,fie de la noi fie din Germania.La imatriculare cred ca ma voi baza pe vecinii nostri bulgari,sper ca e ok,va fi prima masina imatriculata la ei.

Ca si modele eu am pus ochii pe mazda b2500/2600 si nissan terrano double cab,nu stiu mai nimic despre aceste modele,poate aflu ceva de la voi:y

Astept niste pareri,eventual niste recomandari la ce altceva as putea sa ma orientez.

:tk

Editat de knupz
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Alegere masina 4x4,mazda ?

Domnu,

Buna ziua si tie ...misto caciula ai ... doo probleme am ...

1.Prezentare niet (vezi ce scrie la regulament) ...e o sectiune, unde stergi pantofii plini cu noroi, platesti argatu care iti deschide usa (ne spui cine esti):uameni

2.Se poate sa scrieti si in romaneste sa intelegem si noi ce doreste domnia dumneavoastra? Si daca se poate oleaca mai rar ...am imbatranit si pan' se termina fraza uit ideea ...:hl

3.Dopa aia ...bucurosi ti-om da si alte sfaturi utile in domeniu ...:y

LE ...de fapt 3 probleme est ...batranetea taica batranetea bat-o vina ... :old

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Un b2500 se cam preteaza cererilor tale...dar nici L200 nu-i de lasat deoparte si nici nissan, mai poti cauta si despre hilux care chiar ca merita atentie.

De pregatire, nu-i musai sa o faci de offroad, dar niste gume tapene ii trebe fiind o masina lunga.

Oricum, ce pot sa-ti spun, odata ce i-ai pus gume mai " speciale", va urma troliu, bare, proiectoare etc.

Bafta in continuare!

Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80...
Link spre comentariu

Avem un coleg care a detinut o Mazda BF5000 dar si-a dat seama ca nu e masina de teren si a renuntat...

.................

Ca sa citez un coleg.... "Mazda face masini de teren ?"

Ce va mai plictisiti.....si mai vorbiti si prostii.......:uameni

Daca n-ar fi fost problema cu leasing-ul, n-as fi renuntat la ea......

E foarte masina de teren !!!

SIngura chestie buna spusa a fost aia cu Toyota cu punte rigida pe fata.....necazul la masina aia e motorizarea cam puturoasa......vezi ca @rommy2005 are una la vanzare si din ce stiu e f bine intretinuta.....

Link spre comentariu

mazda b la care ma gandeam eu s-a vandut intre timp,trebuie sa ma reorientez,deocamdata nu am gasit nimic....Vreau un 4x4 cu care sa imi fac treaba si sa nu ma lase la greu,nu caut nimic excelent pentru off-road.

Link spre comentariu

buna seara la toata lumea dupa o lunga absenta pe acest forum (detasat in strainatate) revin si eu si ce constat uni colegi spun ca MAZDA B2500 nu este masina buna pe teren va inselati dragi colegi am una de trei ani si pe unde am bagato eu si-a facut treaba .Si cand am mers cu colegi de pe forum au vazut si ei ca nu am ramas inpotmolit decat odata intr-un sant dar nu am fost singurul suspendat ci si alte masini cu prestanta in offroud.

Daca am deranjat pe cineva imi cer scuze anticipat dar am fost deranjat de citatele colegilor de mai sus

schimba lumea cu zambetul tau...dar nu lasa lumea sa itzi schimbe zambetul!!!!!!!!!!!!!!!
Link spre comentariu

Am recitit cerintele tale obligatorii :

"In primul rand ma intereseaza un

-4x4(neaparat),

-pick-up si cu cabina dubla(4,5 locuri).

-.....voi circula 60% in oras,asadar un motor de 2,0-2,8 maxim,preferabil diesel(din cauza consumului),

-40% o voi folosi pe drumuri de tara(neasfaltate).

-Bugetul pentru asa ceva nu ar trebui sa depaseasca maxim 3000 euro,"

Mazda B2500 le indeplineste pe toate, inclusiv pretul pt ca se vinde cel mai ieftin dintre toate masinile pick-up.

Daca o iei "in toate mintile" isi va face treaba fara probleme fiind o masina robusta si nepretentioasa. Faptul ca n-are punte rigida pe fata e un avantaj la mersul pe sosea, fiind mai confortabila. Asta nu inseamna ca nu va face fata pe unde vrei sa mergi tu cu ea !

Are 4x4H si L, LSD pe puntea spate......suficient !

PS - Asculta-l pe TAzz , nu pe cei doi carcotasi (vstef_is si iwa).....ei au ceva cu mine si fosta mea masina care era o Mazda BT50......

Link spre comentariu

Din fericire regulamentul nu-mi permite sa intru in polemica cu alti colegi.

Nu vreau nici sa fie interpretat aiurea postul meu din cauza ca am o Mazda la vanzare.

Masina este foarte de teren, cum spunea si Astral. Si ca la orice masina, cea mai importanta piesa e intre volan si spatar.

Pe mine personal, masina asta m-a purtat foarte bine pe asfalt (iarna pana in Scotia) si offroad (vara in Grecia am vazut niste locuri superbe).

Pentru carcotasi, ofer posibilitatea unui test drive cu Mazda B2500 pentru a nu mai induce lumea in eroare in necunostinta de cauza.

@knupz: Nu stiu la bugetul tau ce gasesti, dar daca esti atent la cumparare ca la orice masina de altfel, Mazda nu e o alegere proasta :h5

Bafta!

Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin:

Prahova 4x4

Link spre comentariu

Cate iubire pluteste in acest topic ... :uameni

Ca un extras din trecut ... eu am vazut tipul asta de masina in teren ... Nu e nici cea mai buna si nici cea mai rea ... Nu-mi amintesc ca vreodata sa nu fi facut fata vreunei situatii ... E drept, e sifonierul mare ... dar e destul se usurica si merge binisor.

Daca vrei o autoutilitara 4x4 e mai buna ca Dacia Papuc cu siguranta!

Daca vrei o caprita neagra ...poti s-o pui capra ca nu scoti nimic de la ea. Cel mult ii vei lua un bilet clasa a 1-a la plaforma pe drumul de intoarcere ...

In teren semiaccidentat merge, de asemenea la fel si pe camp. Conditia este sa nu o supui accentuat unor pervesiuni de genul urcat de munti pe albii de rau, teren ultratancos, mlastini samd ...

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare