vstef_is Postat Octombrie 29, 2010 Partajează Postat Octombrie 29, 2010 Re: Alegere masina 4x4,mazda ? Bre cu sedusa si parasita, hai ca am scos ARO double cab pe strada... si oarecum circula... si tine si la doua tone ca are 12 foi de arc pe-o parte si tot atatea pe partea ailanta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
codufiscal Postat Octombrie 29, 2010 Partajează Postat Octombrie 29, 2010 Re: Alegere masina 4x4,mazda ? vro sansa ca hilux,l200 sau b2500 double cab sau single cab sa tina 2 tone ? Eu am un hilux single cab, insa nu e 4x4. Are 70k km, dintre care jumatate facuti cu cel putin 1500 kg in spate. Nu am depasit decat o singura data 1800 de kg. Deocamdata nu am probleme cu ea. Cred ca 2 tone e prea mult pentru suspensia masinii. Erau odata Sprintere 4x4, double cab, cu sarcina totala peste 3,5 tone. Se pot inmatricula asa (taxa poluare mica), dupa care se detareaza si se pot conduce cu categ.B si scapi de tahograf, licenta de transport, atestat, etc. Insa nu scapi de cantar! Mai erau Iveco 4x4 pe care il poti incarca cu 2 tone. Am avut Iveco si pentru mine marca asta inseamna o gramada de probleme, piese foarte scumpe. Si, in plus, la 60k km motorul a crapat. Sau mai e Unimog! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator valah Postat Noiembrie 3, 2010 Partajează Postat Noiembrie 3, 2010 Re: Alegere masina 4x4,mazda ? Chiar daca nu corespunde cerintelor de mai sus, fiind vorba totusi de o alegere Mazda 4x4 ,cu respect, vin si eu cu intrebarea : ce parere aveti de Mazda Tribute ? :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 3, 2010 Partajează Postat Noiembrie 3, 2010 Re: Alegere masina 4x4,mazda ? Chiar daca nu corespunde cerintelor de mai sus, fiind vorba totusi de o alegere Mazda 4x4 ,cu respect, vin si eu cu intrebarea : ce parere aveti de Mazda Tribute ? :tk Din ce a zis mai sus, cred ca vrea o autoutilitara sa care 2 t..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Noiembrie 3, 2010 Partajează Postat Noiembrie 3, 2010 Re: Alegere masina 4x4,mazda ? Mazda duce bine 1 tona. Si la 1.5t e bine, dar trebuie sa mergi in consecinita. Eu cu a mea am mers cu 40 saci de ciment (1600 kg), dar pe distanta scurta (10 km) si fara gonete :grin: Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gabym Postat Noiembrie 24, 2010 Partajează Postat Noiembrie 24, 2010 Re: Alegere masina 4x4,mazda ? A mea Mazda B 2500 pe care o am de 5 ani si din respect pentru ea , a primit 290000 km pina acum in regim 40% asfalt si 60% cimp fiind agricultor primeste regulat sarcini de 1400kg iar apogeul l-a atins carind pavele de circa 1800 kg pe traseul Constanta Murighiol (170 Km) fara probleme. (atentie in schimb la frine!). La halul in care a ajuns acum dupa ce a fost destul de hamalita a avut parte de o revizie extinsa la un service de marca competent, si pot sa spun ca cel putin inca 2 ani nu ma gindesc sa o inlocuiesc. P.S. Masina a fost de noua in proprietatea mea si face fata in echiparea stock relativ bine in conditii de off-road mediu cu conditia unor anvelope de buna calitate cel putin AT2-3 Cu stima, Gabi :rsp:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Anofel27 Postat Decembrie 22, 2010 Partajează Postat Decembrie 22, 2010 Re: Alegere masina 4x4,mazda ? Am recitit cerintele tale obligatorii : "In primul rand ma intereseaza un -4x4(neaparat), -pick-up si cu cabina dubla(4,5 locuri). -.....voi circula 60% in oras,asadar un motor de 2,0-2,8 maxim,preferabil diesel(din cauza consumului), -40% o voi folosi pe drumuri de tara(neasfaltate). -Bugetul pentru asa ceva nu ar trebui sa depaseasca maxim 3000 euro," Mazda B2500 le indeplineste pe toate, inclusiv pretul pt ca se vinde cel mai ieftin dintre toate masinile pick-up. Daca o iei "in toate mintile" isi va face treaba fara probleme fiind o masina robusta si nepretentioasa. Faptul ca n-are punte rigida pe fata e un avantaj la mersul pe sosea, fiind mai confortabila. Asta nu inseamna ca nu va face fata pe unde vrei sa mergi tu cu ea ! Are 4x4H si L, LSD pe puntea spate......suficient ! PS - Asculta-l pe TAzz , nu pe cei doi carcotasi (vstef_is si iwa).....ei au ceva cu mine si fosta mea masina care era o Mazda BT50...... Da...dupa o lunga bsenta in forum...subscriu la cele spuse de Taz si Astral...eu am avut un B2500preparat cu 31/10.5r15 si am super multumit..apoi o BT50 ..la fel..face toti banii...am lasat-o si am luat alta noua de la munca...acum nu mai este din cauza unui accident pe A1 pe 6 noiembrie 2010...mi-a salvat viata...miciulica stie....e dauna totala....urmatoarea masina care o iau de la munca e ghici? BT50!!!!deci,ma dedic intr-u totul MAZDA Sa te umpli de noroi.......e ca un tratament!!!;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Decembrie 22, 2010 Partajează Postat Decembrie 22, 2010 Re: Alegere masina 4x4,mazda ? N-am auzit decat lucruri bune de mazda, plus ca, dupa ce a patit Anofel... N-am ce mai discuta. Anofel, n-ar fi rau sa bagi cateva filmulete cu aventurile tale. Ar convinge orice sceptic despre Mazda. P.S. Anofel, ai scos ghipsul? Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 22, 2010 Partajează Postat Decembrie 22, 2010 Re: Alegere masina 4x4,mazda ? Cam d-astea facea Anofel cu Mazda.......:ha: Iar aici e o serie de 4 filmulete care se deruleaza automat, unul dupa altul : REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Anofel27 Postat Decembrie 22, 2010 Partajează Postat Decembrie 22, 2010 Re: Alegere masina 4x4,mazda ? N-am auzit decat lucruri bune de mazda, plus ca, dupa ce a patit Anofel... N-am ce mai discuta. Anofel, n-ar fi rau sa bagi cateva filmulete cu aventurile tale. Ar convinge orice sceptic despre Mazda. P.S. Anofel, ai scos ghipsul? Salut man,am sa bag filmulete maine..si da,am scos gipsu..hehhhe ma duc la munca pe 27 si 28 si apoi concediu de odihna....ca am obosit stind acasa.. Sa te umpli de noroi.......e ca un tratament!!!;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IS77XXX Postat Februarie 13, 2011 Partajează Postat Februarie 13, 2011 Re: Alegere masina 4x4,mazda ? Nu stiu ce fel de mazda b2500 iti poti lua in max 3000E doar cu volan pe dreapta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
knupz Postat Mai 12, 2011 Autor Partajează Postat Mai 12, 2011 Re: Alegere masina 4x4,mazda ? Bine v-am regasit,nu am reusit iau b2500,in fine s-au schimbat multe.Acum lucruriile sunt schimbate putin,vreau sa imi iau o autoutilitara si nu stiu incotro sa merg,o sa va spun pe fiecare model in parte ce imi place si ce nu,va rog sa ma ajutati,masina nu va fi supusa la 4x4 extrem dar nici masina de club.:grin: Vorbesc de motoarele de 2.5 diesel toate variante 2007+ si se vor cumpara SH. navara plusuri-arata bine,172 cp minusuri-e corcitura cu renault,probleme cu ambreaj,consum ridicat d-max plusuri- imi place cum arata la exterior,motor-ul de care am auzit numai laude minusuri-interiorul prea "spartan" ranger plusuri-arata bine interior/exterior,motor-ul cel mai echilibrat dintre toate,consum bunicel,din ce am auzit minusuri- bt-50 la fel ca ranger hilux plusuri- arata bine,motor bun,si ca e toyota minusuri- una in toate mintiile ei banuiesc ca e o idee mai scumpa decat restul L200 plusuri-arata "interesant" minusuri-bena mai mica si din cate am auzit probleme pe la planetare Nu stiu incotro sa ma indrept,eu as vrea ceva de genul:sa arate ca navara,sa aiba motor-ul de pe ranger si sa se numeasca toyota :wink: va multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ocsi22 Postat Iunie 9, 2011 Partajează Postat Iunie 9, 2011 Re: Alegere masina 4x4,mazda ? eu sigur as opta pt. hilux , spor la cumparare numai bine. TRANSSYLVANIA OFF ROAD CLUJ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
knupz Postat Iunie 13, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 13, 2011 Re: Alegere masina 4x4,mazda ? am luat mazda bt-50,si nu imi pare rau deloc :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iunie 13, 2011 Partajează Postat Iunie 13, 2011 Re: Alegere masina 4x4,mazda ? am luat mazda bt-50,si nu imi pare rau deloc :grin: S-o stapanesti sanatos ! :h5 Fa-i un topic nou si pune ceva poze cu ea ! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate