Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

impotmolit in delta

gury3

Postări Recomandate

:hl:hldragi colegi de forum daca sunteti din tulcea sau din zona am si eu o rugaminte,am un prieten ramas in seara asta 9octombrie in delta cu una bucata duster 4x4 cu roti asfalt in mare noroi la 2 km de partizani inspre maliuc,tulcea,daca puteti sa ii dati o mana de ajutor sa il scoateti de acolo contracost binenteles,am inteles ca pana in civilizatie sunt cam 800m de noroi,va rog sa il sunati la nr de tel 0765516858 ovidiu.anuntul valabil pana pe 11octombrie cand,daca nu va gasi alta solutie ma voi duce eu sa il recuperez,doresc sa mentionez ca a vb in urmatorul sat cel de la 800m cu tractoristi dar nu pot sa l ajute.multumesc! :tk
sunt mandru ca sunt patrol
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: impotmolit in delta

Uite aici un nene de la Tulcea posesor de utilaj (Patrol Y61)

email:ir0nmaid3n@yahoo.com

tel: 0751179166

maiden pe forum

Cam tare in gura dar cred ca da o mana de ajutor la nevoie... :grin::h5

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Incerc io sa ma duc dupa el maine ! E beleaua dracu acolo cand ploua!! Nu prea am cauciucuri, dar incercam sa facem ceva maine, ca acum nu trece bacu' si ma uit la meci, sper ca are unde sa stea si nu il ploua!!

Tractoristii de ce nu-l pot ajuta?!

Cand ploua in zona, e lucru dracu, pentru ca e drumul inclinat, de pamant, cu gropi adanci.....un fel de dig, si exista pericolul alunecarii in lateral. Dupa ce sta ploaia, imediat se usuca, din cauza vantului, dar atata timp cat ploua...e imposibil sa razbati cu turism...

Editat de maiden
Sanatate si virtute, s-avem bani, s-avem ce....bea !! :2dr
Link spre comentariu

Vai, vai, poate a montat cortul omu` ,sau doarme in masina, oricum daca mergeti dupa el , poate reusiti sa va adunati vreo 2-3 masini sa aveti spor, si daca mergeti faceti cateva poze sa vedem cum ii "priponit" omul.

Spor la treaba !

Off-Road in Waldland

Link spre comentariu

Ei, e cazat pe undeva in Maliuc.....curios de ce nu l-au rezolvat tractoristii, chiar asa de greu e drumul?! Imposibil sa nu fie interesati de un chilipir, ia dupa tractor 5 dustere, nu unul...

Ptiu ce faze, ce ratari!! :al

Sanatate si virtute, s-avem bani, s-avem ce....bea !! :2dr
Link spre comentariu

Gury ...stai bre asa nu te inflama ... poate omul a parcat masina acolosea in noroi ... :grin: Se va gasi cineva din zona sa mearga dupa el ... Si e interesant ce zice Maiden acolo ...Nici un tractorist interesat se spaga? :wink:

Link spre comentariu

imi cer scuze de intarziere la raspuns dar am fost sa vad meciul la un bar si nu puteam raspunde de pe tel ca nu imi mergea netu,omu vorbi cu singurul tractorist din zona si cica nu vrea sa se bage,la primarie cica nu au utilaje...

oricum a fost ajutat cu ceva lopeti cu care a inotat azi toata ziua cica vreo 7 km prin ploaie si noroi si acum a cedat,

de mentionat ca dusterul e 4x4 dar cauciucurile nu il ajuta se incarca si cade in sant.

de cazat se caza la ceva pensiune si asteapta ziua de maine sa vaza ce face,i am dat nr de tel a colegului din tulcea si maine dimineata suna sa vaza ce e de facut,eu as fi plecat fara probleme ca mi este prieten si distractia e maxima dar a mea masina e la 80km de bucuresti si abia acum ma duc sa o iau si mai mult decat sa o pun langa duster nu are ce sa se intample:old.

multumesc oricum de ajutor si va tin la curent cu ce o sa se intimple cu el

:tk:cl

Editat de Astral
sunt mandru ca sunt patrol
Link spre comentariu

Pai ar putea sa-l traga cu barca atunci ...Nu cred eu ca tractoristu "n-ar manca si gura la copiii lui o paine" ...Poate sticla de votca pe care i-a dus-o tractoristului e de la concurenta si n-a fost pe gustul lui...cine stie?! :grin:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare