Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

M-a mancat in f*** se pare!!!

GMK

Postări Recomandate

Totul a inceput acum 2 ani. Plecam cu colegii de la Ambulanta sa ne racorim la "un suc" pe terasa la Motoare. Pe drum, cum ne plimbam pe strazi sub forma de gramada sa gasim un drum cat mai scurt spre Teatrul National, am gasit pe o straduta o masina mare, americana. Ne uitam toti la ea si ni se parea extraordinara cu toate ca era intr-o stare jalnica. Nu avea tablaria calumea, nu avea geamuri, vopseaua era jalnica atat cat mai era, in rest fiind doar ruginituri, chituieli si table prinse in pocnituri, murdarie pe plafon de nu se vedea culoarea alba a plafonului ci se vedea negru, iar inauntru era mizerie crunta, gunoaie si cartoane aruncate (ulterior am aflat ca fusese adapost pentru cineva fara casa).

Lucrand la o companie de teambuilding, am zis ca este o masina extraordinara pentru ceea ce imi trebuie mie la munte: sa car cativa oameni si echipamentele pentru distractie. Oriunde,.. in orice padure, pe coclauri sau sa merg iarna pe munte. Zis si facut! Mama a cumparat masina. un Blazer din 1973. MI-a facut-o cadou si in aceeasi bani a mai venit o masina "donatoare" neinmatriculata din 1979, intr-o stare mult mai buna.

De atunci tot am facut reparatii la Blazer, am pus ce era mai bun de pe amandoua masinile pe una singura.

Cu putin norc in curand o sa ies cu ea pe coclauri, pentru ca pana acum a fo cam grea procurarea de piese si munca la jucarie din lipsa de bani adecvati.

Blazerul a venit cu o motorizare Daihatsu de care a trebuit sa scap ca se uitau cei de la RAR urat la mine. Cealalta masina de piese avea tractiunea doar pe spate; de aici apuca-te sa cauti cutie de transfer. Am gasit una pe care ar trebui sa o repar in Maramures, dar si o cutie de viteze manuala. totodata am ajuns si in Alba iulia ca sa iau un ambreiaj pentru aceasta cutie. Odata ajuns acasa am vazut ca imi trebuie tunel de adaptare intre cutia de trasnfer si cutia de viteze automata dar si catre cea manuala (evident modele diferite de tunel), dar si ca ambreiajul nu se potriveste pe carcasa de motor pentru ca sunt modele usor diferite.

Alti draci alta distractie!!! Am gandit am pus in balante:ang2, am facut calculele:oc, am asteptat, mi-au venit iar draacii:twisted:.

Intr-un final vad un Suburban de vanzare.:bi Dau telefon, vorbesc cu propitarul, intreb daca da si pe bucati, (adica doar cutia de trasfer si tunelul), negociem, vedem masina, iar negociem, si ma trezesc intr-un final ca sunt fericitul prorietar al unei cutii de trasnfer cu tot cu tunel de adaptare, la care se adauga Suburbanul cu totul.Totodata se pare ca odata cu acest Suburban Silverado pe care l-am luat pentru 2 piese si care este intr-o stare extraordinara, mai primesc inca un Suburban "de piese".

Acum nush daca va puteti inchipui ce discutii sunt la mine in casa:sht, pentru ca dupa atatea americance in casa,... prietena mea este foarte geloasa si acum vrea si ea un Chevy Van. Tocmai a inceput scoala de soferi ca sa poata sa conduca!!!!!!!!!!

Ne-am cunoscut dejaaaaa... o sa avem 5 Americance!!!!:hl

Din cand in cand ma mai intreaba prietena,.. "Nu puteai sa ai si tu o pasiune mai normala,... sa pescuiesti!!!":fh

Si cand te gandesti ca totul a inceput de la o invitatie la bere!!!:2dr

P.S. Nu mergeti la bere,... va poate afecta viata!!!:cr1

P.S. O sa va tin la curent cu distractiie din casa si din fata blocului, si o sa pun poze cu masinile in diversele stadii in care au fost si au ajuns

Editat de GMK
Eu cand o sa ma fac mare,... o sa fiu un OM MARE!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: M-a mancat in f*** se pare!!!

O poveste frumoasa care sper sa se termine si mai frumos (asteptam poze).

Si nu te lua intotdeauna dupa nevasta. Esti un om normal si ai o pasiune normala. Repeta chestia asta de cateva ori : Sunt normal, am o pasiune normala, nu cumva sa te faca sa te razgandesti.:br

"Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva

incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda."

Link spre comentariu

Buna ziua !

Interesant mers al evenimentelor, ma bucur pentru tine...

Poti sa-mi spui te rog ce an de fabricatie si ce motorizare are Suburbanul luat ca donator ?

In functie de situatie, m-ar putea interesa motorul cu/fara cutie, daca vor fi disponibile.

Multumesc.

Stima,

Dragos

Link spre comentariu

In acest hal arata masinuta atunci cand am gasit-o!

http://img710.imageshack.us/img710/4290/img6490x.jpg

Asa arata "donatoarea":

http://img176.imageshack.us/img176/426/img6495x.jpg

Asa arata masinuta dupa ce am aranjat-o putin ca sa treaca peste iarna:

http://img693.imageshack.us/img693/2022/img9139x.jpg

Asa arata Suburbanul ce trebuia sa fie donator de cutie de trasnfer:

http://img829.imageshack.us/img829/8924/image0170f.jpg

Restul de poze in episoadele urmatoare!!!:wink:

Link spre comentariu

Salut ! Felicitari pentru proiect ! Masinile intr-adevar ies in evidenta . Am o intrebare : pe o strada de pe langa Drumul Sarii (langa magazin Sphera) este parcat un Blazer rosu cu hardtop alb si jante albe . O sa trec maine-poimaine sa ii fac o poza . Nu cumva este al tau ? :grin:

:br:br

Mitsubishi Pajero SWB 1993 2.8

Do not go where the path may lead , go instead where there is no path and leave a trail

Link spre comentariu

:wink:

aproape in fiecare joi seara iti admir masinile din fuga lui Aro

nu ne-ai spus cand a inceput povestea ... dar parca a trecut cel putin un an de cand le ai parcate acolo

Link spre comentariu

Mdap,.. pe Drumul Sarii stau 2 dintre jucarii. Una sta la mine la bloc,. iar a patra inca nu a sosit. Zilele astea am curatat fibra se pe masina rosie si am vopsit-o alba. si m-am apucat iar de tablarie.

Seara placuta! Dan

Link spre comentariu

Tare povestea.

Suburbanul era parcat in Drumul Taberei, pe Obcina Mare.

Ma uitam mereu la el, l-as fi vrut eu.

Cand m-am dus sa vb cu administratorul blocului sa vad al cui este a disparut.

Spor la treaba si daca renunti, poate vinzi Suburbanul

:tk

:cl

Suzuki Jimny

Link spre comentariu

Zilele astea am avut noroc de vreme frumoasa... Am slefuit fibra de pe spate si am vopsit-o in alb. Dupa asta M-am apucat de restul caroseriei, am chituit si am aranjat mare parte din caroserie. Acum arata mai de doamne ajuta. Pentru prima data straluceste caroseria.

http://img704.imageshack.us/img704/3060/picture034hq.jpg

Uitele ce frumos stau ele parcate in fata casei!!!

http://img821.imageshack.us/img821/3906/picture033mz.jpg

@Tavi D: nu cred ca e vorba de curaj,... mai mult de nebunie!!!!:banana:banana:banana

@Bodhi: dap,. exact: Forever Two Weels - sunt si chopperist!!:grin:

Seara placuta in continuare, Dan

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Eu zic sa le inversezi rotile la cele 2 Chevy si va arata si mai bine roscata !

Nu le-ai zis colegilor ce motor are si cat fu impozitul ! :)

Spor la treaba !

Multumesc pt vouchere !

:clVitara 16B:cl
Link spre comentariu

Nu prea pot sa inversez rotile. Cea rosie are roti pe 15 in 6 prezoane, iar cea alba pe 16 in 8 prezoane. As putea sa schimb puntile cu totul,. dar de acolo alta distractie!

Cat despre impozit fu tare mare anul asta... 60 de marafeti la cea rosie. Cea rosie are 5,7 litri iar aia alba are 6,2 litri.... asa... cam cat o canistra mai mica!!!

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

grav, prietene, daca ai iesit la bere, si ai ajuns cu o cheltuiala de peste 15000-18000 dolari. tuturor ne plac americancele, dar nu in halul asta. de banii astia iti luai un suburban sau un yukon, sau un navigator, 2005-2006, de te compatimeai cat de bine iti statea in el. in orice caz, temerar...spor la treaba!

2 lucruri te rog:

-la sfarsit, sa tragi o linie, sa ne spui si noua cat te-a costat iesitul la bere

-sa imi zici ce bere ai baut, sa nu mai beau in viata mea

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Mi-a placut foarte tare thred-ul lansat de tine;:brAsa ca da-mi voie sa nu stau deoparte:g

Ambitia de a avea ceva frumos te-a impins insa la extreme;pasiunea te-a dus la munca multa si cheltuieli mari;dar cand proiectul tau se va finaliza o sa ai satisfactii nebanuite+ca ai pus tu umarul si sufletul acolo;bravo inca odata!

Comentarii de genu' "iti luai cu banii astia...",etc,sunt de prisos;e drept ca daca aveai si tu banii astia toti odata,poate te orientai spre altceva;insa farmecul nu era acelasi;

Cat despre domnisoara ta,sunt convins ca dupa ce-ti va face primele zgarieturi prin noroaie,o sa te aprecieze mult mai mult:br

Range Rover Sport TDV6

Fiat 500,2012

Link spre comentariu

• 4 luni mai târziu...

Super tare. Te felicit si-ti urez spor la treba! Nu te descuraja. Cat despre "pasiunule normale":fh, nu-si vor gasi loc pe forumul acesta!Nu in secolul acesta;cel putin asa cred. Asteptam noi fotografii.:g

TOYOTA LJ 70

BMW 528I

Pieptul sus, privirea in fata (in4) si mergem tot inainte! :jp1

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare