aburici Postat Mai 3, 2012 Partajează Postat Mai 3, 2012 Re: M-a mancat in f*** se pare!!! salut,nu vinzi suburbanu? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 3, 2012 Partajează Postat Mai 3, 2012 Re: M-a mancat in f*** se pare!!! salut,nu vinzi suburbanu? Cel de pe acest topic nu stiu sa fie de vanzare, dar cel din anuntul de mai jos, este sigur : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?69973-Vand-dezmembrez-Chevrolet-Suburban-6-2-diesel-din-1991 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Mai 4, 2012 Partajează Postat Mai 4, 2012 Re: M-a mancat in f*** se pare!!! Buna ziua ! Nu mai e de vanzare nici cel din link-ul lui Astral, am vorbit ieri cu Mihai (MagnuM), si zicea ca s-a razgandit in aceasta privinta. Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GMK Postat Mai 4, 2012 Autor Partajează Postat Mai 4, 2012 Re: M-a mancat in f*** se pare!!! O sa stiu daca o dau cam peste o luna si o sa anunt aici si o sa pun si la vanzari daca e asa. Masina are insa o problema: nu functioneaza pompa de injectie. In rest tehnic si estetic este in stare perfecta. Daca se va da, va pleca de la mine cu cutia automata asa cum a facut-o fabrica, dar cred ca o sa pun bonus si cutia de viteze manuala sm465 cu tot cu volant, ambreiaj, disc, furca si rulment, cutie ce poate fi inlocuita de cel ce va lua masina daca nu ii place automata. Eu cand o sa ma fac mare,... o sa fiu un OM MARE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nelucry Postat Mai 4, 2012 Partajează Postat Mai 4, 2012 Re: M-a mancat in f*** se pare!!! Daca vrei te pot ajuta cu pompa de injectie . - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aburici Postat Mai 5, 2012 Partajează Postat Mai 5, 2012 Re: M-a mancat in f*** se pare!!! asteptam un eventual anunt :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vulpoiu Postat Septembrie 16, 2012 Partajează Postat Septembrie 16, 2012 Re: M-a mancat in f*** se pare!!! Scumpa berea.... dar buna e :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate