Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

reconditionare semicaseta directie !

Brutaru Cristian Ionut

Postări Recomandate

Re: reconditionare semicaseta directie !

Nu stiu cum e la Isuzu, insa la mine la Mitsu, am dus-o acu 2 ani la bucsat la un atelier de strungareala. Am dat-o jos, am lasat-o acolo si am luat-o a doua zi gata bucsata si arata chiar bine. Am fost fericit, am dat 80 de ron manopera + materialul, iar dupa nici un an deja iar clantanea. Saptamana trecuta mi-am cumparat o semi-caseta noua si ghici cat m-a costat.... 110 Ron. Pai era sa inebunes de nervi... dar asta e... de acolo invatam. Ideea e sa te interesezi de preturi intai, sa vezi cat si cum, iar mai apoi sa treci la fapte. Daca e noua, se merita sa dai 50-80 de ron diferenta, ca oricum tine mai mult decat cea prelucrata.

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 săptămâni mai târziu...

multumesc pt sfaturi , totusi mai astept sfaturi!:tk

poti sa postezi o poza?????

banuiesc ca se poate face asa cum resolvam aproape definitiv ( nu resiste la acidente cu tancuri, camioane, betoniere, ziduri de beton ) pt pajero,terrano, korando vechie

maurizio

tel. 0785 366 599 (mauri)

dreamservice2005@yahoo.com

Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar

ESTOTE PARATI

Link spre comentariu

mersi, o sa ne auzim la tel si o sa ne vedem pentru eventuala reconditionare :tk:cl

pt nimic.

:2dr

ESTOTE PARATI

Link spre comentariu

Am avut aceeasi problema,am incercat reconditionare si rezultatul a fost 0:dr3

Eu am cumparat una noua si am rezolvat problema.Nu este un capat de tara de scumpa.Acum este randul casetei de directie.

MITSUBISHI PAJERO V80 -08

BMW M5- 02

Link spre comentariu

Am avut aceeasi problema,am incercat reconditionare si rezultatul a fost 0:dr3

Eu am cumparat una noua si am rezolvat problema.Nu este un capat de tara de scumpa.Acum este randul casetei de directie.

dupa parerea mea ai resolvat provizoriu.... ca tot sa strica repede.

eu nu propun o reconditionre semicaseta , propun MODIFICARE SI IMBUNATATIREA si RENFORZARE semicaseta......

de motivul acesta facem semicasete modificate cu rulmenti, ranforzari si gaseur pt vaselina....sa resolvam problema de a schimba prea des semicaseta

maurizio

ESTOTE PARATI

Link spre comentariu

E o solutie mult mai corecta tehnic , si la indemina .

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Salut, ai un PM pt o reconditionare.

Numai bine,

Sorin Priboi, aproape pieton ....

________________________________________________________________________________________________________

Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson

Link spre comentariu

• 2 ani mai târziu...

Nu stiu cum e la Isuzu, insa la mine la Mitsu, am dus-o acu 2 ani la bucsat la un atelier de strungareala. Am dat-o jos, am lasat-o acolo si am luat-o a doua zi gata bucsata si arata chiar bine. Am fost fericit, am dat 80 de ron manopera + materialul, iar dupa nici un an deja iar clantanea. Saptamana trecuta mi-am cumparat o semi-caseta noua si ghici cat m-a costat.... 110 Ron. Pai era sa inebunes de nervi... dar asta e... de acolo invatam. Ideea e sa te interesezi de preturi intai, sa vezi cat si cum, iar mai apoi sa treci la fapte. Daca e noua, se merita sa dai 50-80 de ron diferenta, ca oricum tine mai mult decat cea prelucrata.

vad ca postarea e cam veche, dar eu tat vin cu o intrebare:

mai stii de unde ai cumparat semicaseta noua cu 110 lei? e originala de mitsu? ma intereseaza si pe mine pt un l200

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare