bogthebat Postat Octombrie 11, 2010 Partajează Postat Octombrie 11, 2010 Dragi dolegi satmareni, Am gasit pe net, un dealer de autoturisme locat in Satu Mare. Cum vreau sa achizitionez un SUV iar ei au preturi interesante, ma intereseaza daca stie cineva ceva despre ei, respectiv sunt seriosi/ tepari, s.a.m.d. Aici adresa de web a companiei respective. Multumesc pentru ajutor:h5 "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Octombrie 12, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2010 Re: Informatii dealer auto Satu Mare Nimeni, nimic.....:sc "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Octombrie 12, 2010 Partajează Postat Octombrie 12, 2010 Re: Informatii dealer auto Satu Mare Pai nu-i cunosc dar am cateva observatii - Nu mi se par asa interesante preturile, daca iti cauti singur gasesti mai bine in afara (Germania / Franta / Olanda - de unde zic ei ca le aduc) - Nu-mi place ideea de Auto Parc ORANGE cu scrisu' de Orange... e o firma de aia fara personalitate, sau care decat imita. - Ma amuza cum scrie Jeep Cheroche pe siteu lor. De ce vrei sa iei o masina dintr-un parc si nu direct de afara? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Octombrie 12, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2010 Re: Informatii dealer auto Satu Mare Hmmm. In primul rand masina e pentru tatal meu, care nu vrea in ruptul capului sa auda de BG, deci ar trebui sa plateasca taxa de prima inmatriculare.(chestie pe care eu nu o vreau:wink:) In al doilea rand, cel putin la Chevrolet se asigura garantie, la fel si la ML. Daca aduc un ML de afara (de exemplu) la 2700 cmc platesc o taxa de ma doare.....+ adusul :tk "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Octombrie 12, 2010 Partajează Postat Octombrie 12, 2010 Re: Informatii dealer auto Satu Mare Chevrolet is aiurea, iar ML deja inmatriculat in .ro gasesti pe tot netu (gen autovit, mobile) daca asta vrei... Garantia e doar un pariu financiar. Iti ia bani in plus, si pariaza ca nu ti se va strica de banii aia, in timp tu ce pariezi ca da. Chestia e ca nu se vede cati bani iti ia in plus pentru asta. Oricum, succes. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Octombrie 12, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2010 Re: Informatii dealer auto Satu Mare De ce Chevroletul e aiurea? ce e nasol la el? Am mai intrebat asta intr-un topic dar nimeni nu mi-a raspuns. Tot ce stiu despre el e ca e pe platforma de Antara. Altceva nu am gasit pe net , si nici la noi ...... "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Octombrie 12, 2010 Partajează Postat Octombrie 12, 2010 Re: Informatii dealer auto Satu Mare Am mers cu unul din ala prin Iasi oricum e o chestie mare si plina de plastic, nu as categorisi-o ca si masina. De fapt, e ok privit ca masina, dar deja SUV e cam mult. ML e mult peste ca platforma, tehnica, abilitati, fiabilitate, etc. In plus, gandeste-te si la valoare reziduala peste cativa ani, disponibiltate piese, aparitia la dezmembrari, cate s-au vandut pe la noi, prin afara, etc. Toate argumentele mele favorizeaza clar ML. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate