cretu Postat Octombrie 12, 2010 Partajează Postat Octombrie 12, 2010 Am si eu o intrebare: - fuzeta de pe dreapta fata este uzata, asstfel inncat mi se sparg in draci rulmenii. Am gasit sa cumpar butucul roata fata, dar, ca sa nu mai desfac, oare stie cineva cate caneluri are 22 sau 24? Niva este din 2004 cu motor de 1.7 injectie si 5 viteze. Daca nu stie nimeni, va trebuii ssa desfac sa socotesc. Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Octombrie 12, 2010 Partajează Postat Octombrie 12, 2010 Re: Fuzeta dreapta fata 24 caneluri cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dmx Postat Octombrie 12, 2010 Partajează Postat Octombrie 12, 2010 Re: Fuzeta dreapta fata Am si eu o intrebare: - fuzeta de pe dreapta fata este uzata, asstfel inncat mi se sparg in draci rulmenii. Am gasit sa cumpar butucul roata fata, dar, ca sa nu mai desfac, oare stie cineva cate caneluri are 22 sau 24? Niva este din 2004 cu motor de 1.7 injectie si 5 viteze. Daca nu stie nimeni, va trebuii ssa desfac sa socotesc. Multumesc Aceeasi motorizare, an 2006 am schimbat si eu, este cu 24 de caneluri. Mie mi s-a rupt aceasta fuzeta, norocul meu, exact la intrarea in curte :) Omul este făcut să trăiască şi nu pentru a se pregăti să trăiască! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Octombrie 13, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2010 Re: Fuzeta dreapta fata MUltumesc domnilor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Octombrie 13, 2010 Partajează Postat Octombrie 13, 2010 Re: Fuzeta dreapta fata de unde se rupe fuzeta? VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dmx Postat Aprilie 4, 2011 Partajează Postat Aprilie 4, 2011 Re: Fuzeta dreapta fata Pana la urma a fost cu 24 caneluri, ca eu am vrut sa le inlocuiesc acum, iar cele cu 24 de caneluri ce le-am luat rezerva nu imi portivesc? Trebuie sa-mi iau cu 22:ang2 . Cei de la cj au zis ca mi le schimba dar de vreo luna nu am reusit sa ajung. Daca are careva nevoie aici sunt. Omul este făcut să trăiască şi nu pentru a se pregăti să trăiască! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate