Max Postat Octombrie 12, 2010 Partajează Postat Octombrie 12, 2010 Doresc ca sa cumpar un hardtop de Samurai de la un vanzator din Deva. E cineva pe aici disponibil ca sa se intalneasca cu vanzatorul si sa verifice hardtop-ul ca sa fie complet si fara defecte? Nu as vrea sa il cumpar asa pe nevazute. Astept un raspuns de la cel care ma poate ajuta cu treaba asta. Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ady_petre Postat Octombrie 12, 2010 Partajează Postat Octombrie 12, 2010 Re: E cineva din Deva dispus sa ma ajute? Max daca nu e tarziu eu ajung vineri in deva si ma pot uita. Daca merge altcineva sa verifice daca are toate clemele de prindere 4 pe bucata mica de deasupra soferului si 4 pe bucata mare din spate. De asemenea sa se uite pe exteriorul hardtopului la zona unde vin prinse clemele in suruburi sa nu fie crapat. Sa verifice daca are toate chederele, in special cel care vine pe bucata mica ptr ca e o singura piesa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Octombrie 12, 2010 Partajează Postat Octombrie 12, 2010 Re: E cineva din Deva dispus sa ma ajute? Max ,nr meu de tel 0722434202 cred ca stiu despre cine e vorba. ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 12, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2010 Re: E cineva din Deva dispus sa ma ajute? Am rezolvat cu @Mihaila, (multumesc pt ajutor) A fost el sa vada hartopul. Treaba e ca vanzatorul nu vrea nicicum sa lase din 500 de euro. :( Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ady_petre Postat Octombrie 12, 2010 Partajează Postat Octombrie 12, 2010 Re: E cineva din Deva dispus sa ma ajute? mai lasa-l o saptamana ca poate se razgandeste. Oricum unul second e in jur de 400. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Octombrie 12, 2010 Partajează Postat Octombrie 12, 2010 Re: E cineva din Deva dispus sa ma ajute? Este un tip care vinde samuraie si piese pentru ele,nici eu nu am putut lucra sau cumpara de la el,este fixat. ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate