b77dbc Postat Octombrie 12, 2010 Partajează Postat Octombrie 12, 2010 Salutare, Stie cineva unde pot gasi sa cumpar praguri laterale. Am vazut cateva masinute care au asa ceva (nu cred ca din fabrica), sunt mai multe modele, interesante mi s-au parut cele rotunde nichelate. Multam'! Numai dupa invidia altora iti dai seama de propria valoare Daihatsu Feroza 1.6L - 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Octombrie 12, 2010 Partajează Postat Octombrie 12, 2010 Re: praguri Feroza Noi nu stiu unde gasesti dar uzate gasesti la cei care dezmembreaza Feroze. Un searc pe Google si gasesti cateva numere. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Octombrie 12, 2010 Partajează Postat Octombrie 12, 2010 Re: praguri Feroza Parerea mea este urmatoarea: daca ti f mult la optic cumpara cromate sau inox sau..... Daca vrei sa te sustina in teren, pune mana suna un prieten care se pricepe la smecherit teava si fa-ti unele la culoarea masinii de mama focului! Asa nu vei mai avea frica cum am eu sa nu se zgarie sau sa se strambe! Pana acum au laut 2-3 stanci si inca nu s-au strambat dat s-au zgariat! bafta p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b77dbc Postat Octombrie 14, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2010 Re: praguri Feroza Multumesc mult pt. sfaturi. Utilizez frecvent search-ul de la Google, dar ma trimite doar in site-uri de dezmembrari, la care in cele din urma am si apelat, costa 100E/setul pentru cei interesati cele de inox. Le iau pt. design, fiindca nu fac offroad extrem cu masina. Numai dupa invidia altora iti dai seama de propria valoare Daihatsu Feroza 1.6L - 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 14, 2010 Partajează Postat Octombrie 14, 2010 Re: praguri Feroza Daca ai praguri din bara la masina, deci nu alea stock, nu inseamna ca faci "off-road extrem".......chiar si in cazul unui drum banal forestier pragurile stock se pot indoi la o trecere peste un sant creat de un parau pe mijlocul drumului, pe cand pragurile din bara iti vor proteja pragurile propriu-zise ale caroseriei masinii...... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
damovis Postat Octombrie 16, 2010 Partajează Postat Octombrie 16, 2010 Re: praguri Feroza daca are careva un desen de executie pt praguri...:2dr nu as da 100:2dr euroi daca le pot face... multzam fain Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Stef_tymo Postat Decembrie 5, 2010 Partajează Postat Decembrie 5, 2010 Re: praguri Feroza Salutare! Eu mi-am facut si praguri si portbagaj. Pot face atat din inox cit si din fier. Diametrul si grosimea tevii sunt la alegere. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
miniger Postat Decembrie 11, 2010 Partajează Postat Decembrie 11, 2010 Re: praguri Feroza Salutare! Eu mi-am facut si praguri si portbagaj. Pot face atat din inox cit si din fier. Diametrul si grosimea tevii sunt la alegere. salutare, e o informatie foarte pretioasa. poti sa-mi dai un contact? ma intereseaza un portbagaj peste hardtop. multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ra4x4 Postat Decembrie 11, 2010 Partajează Postat Decembrie 11, 2010 Re: praguri Feroza pu-ne o poza cu portbagajul si eu eram in cautari nu este niciodata prea tarziu pentru o copilarie fericita Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
miniger Postat Decembrie 12, 2010 Partajează Postat Decembrie 12, 2010 Re: praguri Feroza pu-ne o poza cu portbagajul si eu eram in cautari ia uite ce am gasit : http://www.warfs.org/tech-articles/130/37-thule-rack-installation Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
elfinosconcept Postat Ianuarie 9, 2011 Partajează Postat Ianuarie 9, 2011 Re: praguri Feroza in atentia amatorilor de praguri : 180 lei 6 m de teava inox 50 mm diametru, 18 lei cot 90 grade 50 mm diametru!necesar pt 2 praguri 2 bucati teava depinde cat de lungi vreti sa le faceti si 4 coturi ! se sudeaza cu aparatul vig inox sau cu mig-mag argon cu sarma de cupru dar trebuie vopsit locul deoarece rugineste! pretul la manopera e interpretabil, materia prima orice depozit de teava! rezultatul .......[ATTACH=CONFIG]96161[/ATTACH] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sebastien Postat Octombrie 27, 2012 Partajează Postat Octombrie 27, 2012 Re: praguri Feroza Salutare! Eu mi-am facut si praguri si portbagaj. Pot face atat din inox cit si din fier. Diametrul si grosimea tevii sunt la alegere. Salut, m-ar interesa si pe mine parguri laterale din inox, poti sa imi dai un nr de contact si eventual o poza sa vad cum arata? Merci Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Octombrie 29, 2012 Partajează Postat Octombrie 29, 2012 Re: praguri Feroza Colegul elfinosconcept are ultima activitate pe forum in septembrie 2011 iar discutia asta are cam 3 ani vechime nu cred ca iti va raspunde. Daca tot vreti praguri eu zic sa uitati de cele cromate/inox care pe langa ca sunt extrem de scumpe nu aduc nici un folos. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
snicusor80 Postat Noiembrie 4, 2012 Partajează Postat Noiembrie 4, 2012 Re: praguri Feroza Salutare Mai iesti interesat de praguri caci am ieu de la Feroza mea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sebastien Postat Noiembrie 6, 2012 Partajează Postat Noiembrie 6, 2012 Re: praguri Feroza Salutare Mai iesti interesat de praguri caci am ieu de la Feroza mea Da, ma intereseaza. Daca ai niste poze si un pret ar fi super. Merci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
snicusor80 Postat Noiembrie 6, 2012 Partajează Postat Noiembrie 6, 2012 Re: praguri Feroza Salutare Poze nu am dar sunt originale de Feroza iar ca pret 300 ron Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
snicusor80 Postat Noiembrie 6, 2012 Partajează Postat Noiembrie 6, 2012 Re: praguri Feroza Hai ca am gasit si poze http://forum.club4x4.ro/attachment.php?attachmentid=153685&d=1350139045 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sebastien Postat Noiembrie 7, 2012 Partajează Postat Noiembrie 7, 2012 Re: praguri Feroza Merci, am sa te contactez maine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PAUL DOGARU Postat Februarie 24, 2013 Partajează Postat Februarie 24, 2013 (editat) salut!!! Am niste preguri din teava daca vrei vopsite la 250 lei si un bulbar la 150 lei Sal Daca vrei poze te rog scrie mi pe paul.dogaru@coriax.ro Editat Februarie 24, 2013 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate