Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

dacia logan cabrio

giorgel

Postări Recomandate

http://observator.a1.ro/social/UPDATE-Logan-decapotabil_21416.html

http://www.4tuning.ro/poze/masini-tunate-din-romania-23/dacia-logan-cabrio-8356.html

masina a fost facuta doar cu titlu de imagine

cunosc personal proiectul de la inceputuri (inceput cu ceva vreme in urma:ha:) si pana la finalizare

eu am sters urmele de copaci :ha: de pe patrol la aceasta firma.

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: dacia logan cabrio

In general sunt un utilizator al masinilor romanesti. Nu atat din ratiuni tehnice cat din cele financiare, adica in afara de Suzana nu prea mi-am permis altceva, iar Supernova imi suporta mai multe abuzuri decat as putea duce de la orice masina mai rasarita. Dar ideea de Logan cabrio ma face sa ma cutremur atat tehnic cat si estetic.

Estetic: Cum naiba arata o masinarie atat de masiva ca un Logan cu acoperisul dat jos? De ce nu au facut Dusterul cabrio, am banuiala ca ar fi aratat mai decent. Cred ca pana si tractorul U650 fara cabina arata mai bine.

Tehnic: Iei o magaoiae masiva, ii tai acoperisul si ii dai drumul pe sosea. Dupa care te miri ca se rupe in doua ca celebrele Oltcit papuc.Poate pun simplist problema si au mai ranforsat caroseria, dar facaturile astea nu imi dau nici un strop de incredere.

Intrebarea de baza ramane totusi alta. Cui naiba i-ar folosi, ce target ar putea avea? Cabrio e totusi o masina de fite, si am banuiala ca orice amator de decapotabila, fie el oricat de patriot, cu siguranta ar lua arice alta masina decat un Logan.

Samurai incepator
Link spre comentariu

no target, just image.

toti cad in aceasta prapastie, dar nimeni nu a vorbit de mers pe sosea...

nimeni.

se arata doar ca un atelier, cu resurse mai modeste decat granzii (care nu se gandesc decat la jumulitul nostru:ha:) a facut un lucru pe care il pot face si acestia...

o exista vreuna bucata masina preparata de off-road in atelierele badsi, serus, autocobalcescu (nissan), mit-motors (mitsubishi), tiriac auto (jeep, hyundai etc.), radacini motors (suzuki) ca sa ma refer numai la bucuresti.

imi doresc tare sa o vad.

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

Au aratat-o si la stiri aseara. Zicea omul ca a intarit caroseria. Proiectul a plecat de la un Golan accidentat care e posibi sa fi fost si taxi (asa mi s-a parut) masina avea elementele caroseriei in mai multe culori dar predomina galbenul. Oricum mi se pare risipa de bani si de timp. Daca se apucau de un 4x4 cred ca iesea ceva dosebit. Bine ca are portbagajul maricel sa tina o bucata mai mare de folie, in caz de ploaie. Am bagat de seama ca n-are 'coviltir'

"Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva

incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda."

Link spre comentariu

Au aratat-o si la stiri aseara. Zicea omul ca a intarit caroseria. Proiectul a plecat de la un Golan accidentat care e posibi sa fi fost si taxi (asa mi s-a parut) masina avea elementele caroseriei in mai multe culori dar predomina galbenul. Oricum mi se pare risipa de bani si de timp. Daca se apucau de un 4x4 cred ca iesea ceva dosebit. Bine ca are portbagajul maricel sa tina o bucata mai mare de folie, in caz de ploaie. Am bagat de seama ca n-are 'coviltir'

1- nu stiu care din cei prezenti in acest topic ati donat 1 ron pentru aceasta lucrare, cati dintre noi nu trecem peste parte financiara pentru a realiza ... altceva

2- chiar daca discutia a fost postata la ”discutii diverse” nu vad motivul de a suporta critici distructive

3- oamenii astia chiar au pus mana nu au desenat ceva doar pe calculator

si Patrol, dar inca nu pe deplin functional :grin:
Link spre comentariu

Esti nedrept, Abrudila! De ce nu avem voie sa spunem daca ni se pare inutil? Numai pentru ca omul a muncit la el nu inseamna ca e si o realizare. Motivele le-am exprimat mai sus. Uite, iti dai niste exemple extreme de masini unde executantii mai bine abandonau din start:

http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT_xMbKE4EDdzKlLgo7tnIYhw9NRp8OKIH-Rt6j6wxyfAhNWXM&t=1&usg=__wSxtXsprTCRbj5II-302Gun05L8= http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSTi1cIQdyPDdsm5fGOFMSYh1FKLjEpDEi-wrNBdyY1XXqwYpw&t=1&usg=__kEL9EStmYlyBGaOVt0SjQbnWVSE= http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSlgmvozA7Xmkah2QUtz64NM_L2jSpeHI-cePZGqYQQj2bfuBs&t=1&usg=__ty_bolbexIRWYnUqEjIjMXJ7-Y0=

Evident cabrio asta nu face parte din exemplele de mai sus, dar cred ca intelegi ce vreau sa zic. Si astia au pus mana, nu au desenat pe calculator.

In alta ordine de idei, cred ca esti constient ca modelele cabrio sau camioneta care s-au nascut din transformarea unor berline sau hatchbackuri au avut intotdeauna probleme de rezistenta structurala. Manifestarile au variat de la scartaieli si zgomote ciudate pana la cazul extrem al papucului Oltcit, care avea prostul obicei de a se cam indoi de la mijloc.

Samurai incepator
Link spre comentariu

Sincer, desi Logan, ideea e buna. Executia, tinand cont de circumstante, e super-ok (cel putin estetic). Daca ceva nu imi place la ea, acel lucru este marginea superioara a parbrizului, care mi se pare cam prea proeminenta.

Si, asa, de dragul conversatiei, pt @giorgel (nu ne-am mai vazut demult, ne-om mai vedea la vreo bere...): asta vara, in curtea service-ului M Car Distribution era un Mitsu cu B 37 HGB, partial echipat, dar si cu un bilet in geam: "fara ulei la motor". Cunoscutii stiu sigur a cui era masina...:grin: Asa ca "minuni" se intampla la tot pasul...

Suzuki Vitara JLX 1,6 16v LWB - ZUZA

Skoda Fabia Combi

Link spre comentariu

Mai bine intai desenau, gandeau si apoi faceau. In cazul asta nu o s-o vada omologata niciodata.

Pacat ... proiectul este interesant si puteau sa faca ceva mai cu cap. Dar asta este tunning-ul romanesc.

Succes la noile proiecte!!!!!

P.S. cu acest post sper ca nu am suparat pe nimeni, daca da imi cer scuze.

Viva :cl!!!!

EX-NISSAN :tk
Link spre comentariu

Urasc Loganul de nu se poate!!!! O consider cea mai periculoasa masina produsa in Europa. Cu toate astea trebuie sa-i felicit pe cei care s-au jucat cu un Logan si l-au facut decapotabil. Pentru ei cred ca a primat ideea de a face ceva nou, o nebunie, o ciudatenie.

Am vazut ca se vorbea mai sus despre tunning!!!! Hai sa fim seriosi ...... Loganul nu are nici in clin nici in maneca cu tunningul si cu toate astea mai sunt tarani cu Loganuri de 1,4 tunate. O tampenie!

In schimb ceea ce au facut baietii e de admirat. Nici nu cred ca si-au pus problema sa o o omologheze.....cel putin la noi in tara sansele sunt slabe.

Felicitari pentru munca si nebunie!!!!!

Link spre comentariu

Esti nedrept, Abrudila! De ce nu avem voie sa spunem daca ni se pare inutil? Numai pentru ca omul a muncit la el nu inseamna ca e si o realizare. Motivele le-am exprimat mai sus. Uite, iti dai niste exemple extreme de masini unde executantii mai bine abandonau din start:

http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT_xMbKE4EDdzKlLgo7tnIYhw9NRp8OKIH-Rt6j6wxyfAhNWXM&t=1&usg=__wSxtXsprTCRbj5II-302Gun05L8= http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSTi1cIQdyPDdsm5fGOFMSYh1FKLjEpDEi-wrNBdyY1XXqwYpw&t=1&usg=__kEL9EStmYlyBGaOVt0SjQbnWVSE= http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSlgmvozA7Xmkah2QUtz64NM_L2jSpeHI-cePZGqYQQj2bfuBs&t=1&usg=__ty_bolbexIRWYnUqEjIjMXJ7-Y0=

Evident cabrio asta nu face parte din exemplele de mai sus, dar cred ca intelegi ce vreau sa zic. Si astia au pus mana, nu au desenat pe calculator.

In alta ordine de idei, cred ca esti constient ca modelele cabrio sau camioneta care s-au nascut din transformarea unor berline sau hatchbackuri au avut intotdeauna probleme de rezistenta structurala. Manifestarile au variat de la scartaieli si zgomote ciudate pana la cazul extrem al papucului Oltcit, care avea prostul obicei de a se cam indoi de la mijloc.

daca stai bine sa te gandesti dacia break marita a fost folosita de echipele tehnice de la Raliul Romaniei. foarte multe lucruri am vazut in acele masini, inclusiv cate 8-12 jante complet echipate pe un portbagaj deasupra ...

multe din lucrurile bune pe pamantul asta au fost descoperite din greseala ( asta nu inseamna ca dacia logan cabrio este o realizare tehnologica sau o descoperire importanta ). dar de aici si pana la a critica munca pe care au depus-o acei oameni si nu doar imaginea (unde gusturile nu se discuta) e o cale mai lunga...

daca acei mecanici au hotarat sa cheltuie timp si bani pe proiectul lor.... cu ce drept criticam ideea ?

ca masina ne place sau nu .... asta e o alta discutie

ca si in off -road ..... fair play:h5 !!!!

si Patrol, dar inca nu pe deplin functional :grin:
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare