Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Avem avocati printre noi?

wolfman

Postări Recomandate

Salut

As avea nevoie de sfatul unui avocat, eventual contra cost daca deranjul este prea mare. Asa ca va intreb, avem avocati in club? Ma poate ajuta cineva? Multumesc.

"Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva

incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda."

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Avem avocati printre noi?

Salut

As avea nevoie de sfatul unui avocat, eventual contra cost daca deranjul este prea mare. Asa ca va intreb, avem avocati in club? Ma poate ajuta cineva? Multumesc.

vezi ca avocatii sunt fiecare pe ,,profilul''sau- penal,civil,litigii nu's de care,unii se ocupa numai cu infiintare de firme si nimic altceva etc

lasa un nr de contact aici poate te va contacta careva

sau daca nu-i vreun secret scrie in mare despre ce este vorba si poate careva s-a lovit de aceeasi problema si aflii raspunsul

salutare

🏁-Fără un 4x4 ,,viața e pustiu”
Link spre comentariu

0761.200.130- Claudiu

Am lasat numarul si adresa de mail si la prezentare membri/carte de telefoane

Multumesc

@oldcarsmaniac-Ti-am trimis PM, daca vrei sa te sun da-mi un semn.:tk

Link spre comentariu

Multumesc Tavi alias Oldcarsmaniac pentru ajutor si sfaturi. Daca pot la randul meu sa ajut, cu mare placere.

Link spre comentariu

Am rezolvat cu bine. Multumesc celor care m-au ajutat cu sfaturile lor si nu in ultimul rand celor care ne pun la dispozitie acest forum.:cl:tk

Link spre comentariu

Salutare!

Cu scuzele de rigoare as dori sa pun si eu o intrebare celor avizati.

Este vorba de o cunostinta care a provocat un accident soldat cu 5 morti. In cazul respectiv nu a fost cazul de alcool sau alte circumstante agravante.

Intrebarea mea este daca in situatia de fata exista posibilitatea de a primi o sentinta fara executare. Conform avocatului persoanei in cauza, acest lucru ar fi posibil (in schimbul unei sume).

Persoanele decedate sunt cetateni bulgari - nu stiu daca conteaza asta la ceva sau nu.

Suzuki Vitara 1,6 16v Longbody, 1995

Suzuki Bandit 600 cmc, 2000

Dacia Solenza 1,9D, 2004

Link spre comentariu

Avand in vedere ca traim in Romania si cam orice este posibil, se poate, dar numai sa cunosti persoana potrivita si sa fii destul de convingator ($$$). Daca zici ca ti-a spus avocatul ca se poate, de ce nu negociezi cu el? Nu vreau sa te descurajez, dar nu te gandi se rezolva fara cheltuiala.

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

salut.

avand in vedere faptul ca accidentul s-a soldat cu cinci victime decedate, sansele sa primeasca o condamnare la inchisoare fara executare sunt destul de mici.

In functie de culpa pe care a avut-o prietenul tau in producerea accidentului judecatorul va individualiza pedeapsa.

Conteaza foarte mult si daca prietenul tau a mai avut probleme cu legea penala ( este recidivist ),de rezultatul unei eventuale expertize daca a fost solicitata in dosar.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare