House4x4 Postat Octombrie 13, 2010 Partajează Postat Octombrie 13, 2010 Salutare la toti . Un prieten al meu detine un Mitsubishi L200 din 2007 , cu motorul de 2.5 . De ceva timp (>3luni) are o problema cu semnalizarea. Mai exact , atunci cand semnalizeaza stanga se aude un tiuit aproape continuu , foarte puternic si deranjant . Cand semnalizeaza dreapta uneori nu se aude , dar alteori da. Problema e destul de enervanta:dr3 si uneori se sperie cand semnalizeaza :ha: Multumesc anticipat ! :tk:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Octombrie 13, 2010 Partajează Postat Octombrie 13, 2010 Re: Problema L200 2007-semnalizare Cred ca e vorba de buzzer-ul care imita "ţăcănitul" clasicului releu de semnalizare:wink: Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
House4x4 Postat Octombrie 13, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2010 Re: Problema L200 2007-semnalizare Am vorbit cu omul si zicea ca inainte de "problema" nu se auzea nimic , nici tacanit , nimic . Acum , nu stiu ce sa zic ! :g Multumesc oricum . :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sixone Postat Octombrie 14, 2010 Partajează Postat Octombrie 14, 2010 Re: Problema L200 2007-semnalizare Pai nu e mai simplu sa incerce sa localizeze sunetul, de unde vine? Sincer cred ca-i mai usor decat sa-i zica cineva de pe forum ca e relelul, buzzer-ul sau alte minuni, mai greu le gaseste pe alea decat un tiuit strident :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate