drag Postat Octombrie 13, 2010 Partajează Postat Octombrie 13, 2010 Am reusit sa contactez un tip din germania cere se ocupa exclusiv cu piese de G, noi si din dezmembrari la preturi foarte bune. Are în jur de 3000 de clinti in toata lumea.La inceput a avut ceva dubii referitoare la tranzactia cu romanii, dar dupa ce i-am trimis banii pe marfa in avans a livrat prompt tot ceea ce comandasem. Nu vreau sa fac reclama nimanui, nu am nici un beneficiu din treaba asta, nu știu daca am încălcat vre-o regula sau nu sau daca ii stric afacerile cuiva, pur si simplu consider ca e o varianta de achizitonare a pieselor mai ieftine.Daca moderatorii decid ca am încălcat ceva regulament rog sa șteargă postarea. Daca sunt de acord cu postul am sa furnizez datele distribuitorului. Stima, Dragos 1 mai bine taci si lasi impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa elimini orice dubiu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 13, 2010 Partajează Postat Octombrie 13, 2010 Re: Piese noi si second pt G Corect este sa devina Vanzator Autorizat aici pe forum si sa beneficieze de banner etc...... Daca ai posibilitatea, fa-i o propunere...... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DanB Postat Octombrie 13, 2010 Partajează Postat Octombrie 13, 2010 Re: Piese noi si second pt G Avand in vedere ca ma indoiesc ca va dori sa devina neamtu vanzator autorizat pe forumul nostru, da-mi te rog coordonatele pe privat, sigur nu deranjam pe nimeni, nu stiu sa vanda cineva pe aici piese de G. Mitsubishi Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dcncata Postat Octombrie 14, 2010 Partajează Postat Octombrie 14, 2010 Re: Piese noi si second pt G Salut Dragos. Felicitari ptr. performanta ta de a reusi sa gasesti pana la urma un furnizor serios de piese pentru aceasta marca mai special de masina. Mai mult ca sigur ca stradaniile si cautarilr tale vor fi de mare folos tuturor posesorlor de G. Sa speram totusi ca publicarea datelor de contact ale furnizorului de piese, va fi considerata ca un ajutor venit in favoarea utilizatorilor si proprietarilor de Mercedes G clas si nu ca o incalcare a regulamentului sau concurente neloiale. Totusi pana la lamurirea acestui aspect delicat, vin cu rugamintea sa-mi trimiti un PM cu datele lui de contact. Multumesc, urandut-ti totodata un final de saptamana frumos. Catalin D. http://www.scoala-navigatie.ro :ti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 14, 2010 Partajează Postat Octombrie 14, 2010 Re: Piese noi si second pt G Am reusit sa contactez un tip din germania cere se ocupa exclusiv cu piese de G, noi si din dezmembrari la preturi foarte bune. Are în jur de 3000 de clinti in toata lumea.La inceput a avut ceva dubii referitoare la tranzactia cu romanii, dar dupa ce i-am trimis banii pe marfa in avans a livrat prompt tot ceea ce comandasem. Nu vreau sa fac reclama nimanui, nu am nici un beneficiu din treaba asta, nu știu daca am încălcat vre-o regula sau nu sau daca ii stric afacerile cuiva, pur si simplu consider ca e o varianta de achizitonare a pieselor mai ieftine.Daca moderatorii decid ca am încălcat ceva regulament rog sa șteargă postarea. Daca sunt de acord cu postul am sa furnizez datele distribuitorului. Stima, Dragos Da Dragos, poti sa dai aici datele furnizorului dar sa te limitezi la atat. Adica fara oferte aici, anunturi de vanzari, promotii sau alte forme de promovare. Ajung datele lui iar cine e interesat sa il contacteze. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DanB Postat Octombrie 14, 2010 Partajează Postat Octombrie 14, 2010 Re: Piese noi si second pt G Da Dragos, poti sa dai aici datele furnizorului dar sa te limitezi la atat. Adica fara oferte aici, anunturi de vanzari, promotii sau alte forme de promovare. Ajung datele lui iar cine e interesat sa il contacteze. :g Uite si de asta imi place mie forumul asta! Mitsubishi Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristicreatec Postat Octombrie 14, 2010 Partajează Postat Octombrie 14, 2010 Re: Piese noi si second pt G Excelent post... mai iese soarele si pe strada noastra!!! Ultima cumparatura ptr G ul meu a fost din state si a durat 3 sapt. Poate asa e altfel. Mercedes G 230- W463 /1991(instrainat, cu durere...) Suzuki Vitara 1,6 automata, atasata la nevasta. Citroen C4 coupe 1,6 benzina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dcncata Postat Octombrie 14, 2010 Partajează Postat Octombrie 14, 2010 Re: Piese noi si second pt G Multumim Max. E just si perfect. Poate reusim si noi sa gasim piese pentru reperatii, mai rapid, mai ieftin, mai "originale". Multumim si un weekend frumos. http://www.scoala-navigatie.ro :ti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
drag Postat Octombrie 14, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2010 Re: Piese noi si second pt G Deci ultima mea comanda a venit in 10 zile cu airmail, un cap de planetara de w463, 280 euro cu tot cu tva, toate bucsile de la masina, 8 fata , 8 spate si 4 la barile panhard, cam 790 euro cu transport cu tot( e inclusa si planetara aici). . Adresa lui este ebay@industrytools.de, numele lui este Guido Matthes. Eu i-am cerut voie sa dau adresa lui de email pe forum si omul a fost de acord. cand l-am contactat prima data a fost un pic mai reticent. eventual ii puteti spune ca v-am dat eu adresa si poate nu va fi la fel de reticent. Din cate am vazut, preturile nu sunt negociabile iar el livreaza marfa dupa ce i-au intrat banii in cont. Pe mine un virament bancar ma costa 18 euro si transportul in jur de 25. Cand ai mai multe piese nu par costuri mari, dar daca iei un cablu de kilometraj la 40 euro si mai dai inca 40 pe transport si virament e cam dublu. Ce e foarte important e ca de fiecare data cand comandati ceva sa includeti in mail seria de sasiu, eventual si o poza a masinii sau a piesei cu problema daca nu stiti denumirea ei. Omul vorbeste f bine engleza. In sperenta ca v-am fost de folos, va urez un weekend minunat. mai bine taci si lasi impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa elimini orice dubiu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 15, 2010 Partajează Postat Octombrie 15, 2010 Re: Piese noi si second pt G Asta e site-ul firmei? http://www.offroad-world.com/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
drag Postat Octombrie 16, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2010 Re: Piese noi si second pt G Nu stiu daca asta e siteul sau nu, ala e cu com, germania e cu de la urma, anunturile cu vanzare eu le-am gasit pe ebay in germania. dupa nume ar fi acelasi tip. se poate sa fie tot el. oricum, tipul a fost corect si prompt. mai bine taci si lasi impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa elimini orice dubiu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Octombrie 16, 2010 Partajează Postat Octombrie 16, 2010 Re: Piese noi si second pt G Nu stiu daca asta e siteul sau nu, ala e cu com, germania e cu de la urma, anunturile cu vanzare eu le-am gasit pe ebay in germania. dupa nume ar fi acelasi tip. se poate sa fie tot el. oricum, tipul a fost corect si prompt. Ala e site-ul, email-ul ce l-ai pus mai devreme e legat de un domeniu, daca vizitezi domeniul respectiv te duce fix la website-ul postat de Max. Asa ca acum este si numar de telefon disponibil pentru contact :) '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sommelier Postat Decembrie 5, 2010 Partajează Postat Decembrie 5, 2010 Re: Piese noi si second pt G cum a ramas pana la urma? a mai cumparat cineva? e totul ok? Daca Jeep Rubicon este eroul atunci G Wagen este legenda! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tch Postat Martie 22, 2011 Partajează Postat Martie 22, 2011 Re: Piese noi si second pt G dar din bucuresti de unde va procurati piesele? eu as vrea sa iau un set de fise, cel mai ok ca pret am gasit la ingaraj, sunt beru. habar n-am daca pentru G-ul meu 280 sunt ok. imi poate spune cineva? sau daca nu sunt ok, de unde sa iau si ce fel? ma interesau pe stoc, dar n-am gasit (evident). daca totusi stie cineva o sursa care are pe stoc in bucuresti:x multumesc frumos. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvaNic Postat Martie 2, 2014 Partajează Postat Martie 2, 2014 Re: Piese noi si second pt G Am vazut si eu site ul , pare ok omul , a mai facut cineva de curand vreo comanda la el ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maxian paul Postat Martie 3, 2014 Partajează Postat Martie 3, 2014 (editat) Re: Piese noi si second pt G La In Garaj am comandat pompa de frana si a venit ce trebuie, am ridicat-o personal de la ei pentru ca am vrut sa compar cu cea veche. Cand comandati ceva trebuie verificat bine daca codul reperului s-a montat pe masina din anul respectiv. Editat Martie 3, 2014 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate