Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

S-a furat un DAIHATSU ROCKY!

asfalttango

Postări Recomandate

In noaptea de 09-10.10.2010 a fost furat din CONSTANTA un DAIHATSU ROCKY diesel cu anvelope profil TRACTOR noi si fara aripile din fata.Masina este neagra.

Masina nu are nici un numar de inmatriculare,actele masinii ramanind la propietar.

Masina a fost sigur furata cu o platforma sau specializata sau duba.

Inca nu am foto ale masinii dar sper sa obtin cit mai repede de la prietenii mei.

Cel mai probabil masina va fi folosita numai prin padure.

Poate prin iesirile voastre o sa o vedeti.

Voi reveni cu foto si particularitatile masinii.

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: S-a furat un DAIHATSU ROCKY!

Stati cu ochii si urechile pe cei care dezmembreaza Daihatsu.Este greu de crezut ca un hot este pasionat de offroad sau ca un offroader este hot de masini.

Pune poze cat mai repede,poate cineva vede pe undeva masina.

Link spre comentariu

e cineva din zona care are ferma sau ceva de acest gen

preturile la o asemenea masina sunt mizere si cu siguranta se va folosi de ea foarte limitat ca arie si putin timp, asa ca, daca o va gasi, va fi facuta pilaf

un caz similar a avut mike din timisoara, care si-a gasit patrolul abandonat pe camp langa timisoara, dupa 2 luni de la furt, hotii folosindu-l l a transportat de porci furati de la complex, noaptea, peste aratura

merita sa le fie taiate tendoanele de la maini la asmenea specimene

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Recomanzi un anumit cutit pt asemenea treaba? :wink:

Am un f bun prieten care se ocupa de administrarea rezervoarelor de la Oilterminal. Si cel putin odata pe saptamana are parte de furturi. In ultima vreme, vin ciorile cu masini de teren ca sa fugam ai repede.

O sa-i spun sa se uite dupa aceasta masina, ii mai si prinde din cand in cand :grin:

Nemo me impune lacessit !
Link spre comentariu

Masina era celebra in Cta, toata lumea o stie ... trebuie sa sara in ochi!

Off-road in Dobrogea!

Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06,

On-road: Renault Laguna 02,

ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

Recomanzi un anumit cutit pt asemenea treaba? :wink:

Am un f bun prieten care se ocupa de administrarea rezervoarelor de la Oilterminal. Si cel putin odata pe saptamana are parte de furturi. In ultima vreme, vin ciorile cu masini de teren ca sa fugam ai repede.

O sa-i spun sa se uite dupa aceasta masina, ii mai si prinde din cand in cand :grin:

De ce sa le taiem tendoanele???...cand putem sa le taiem "ouale" sa nu se mai inmulteasca...:uameni.Cred ca hotii au avut o comanda de piese....probabil un pont de la viitorul cumparator...si urmatoarea miscare e sigur dezmenbrarea,va fi donatoare de organe...pacat probabil era un proiect frumos.Dupa parerea mea masina se afla tot in judet ca noaptea nu poti transporta asa ceva pe platforma fara acte pe distante mari.Sa va ajute domnul sa dati de hoti...sa ne puneti si noua poze cu ei...dupa taieturi:grin:

Land Niva Luci

WWOC-VALCEA

X-TREME OLANESTI

Link spre comentariu

@Asfaltango

Pune poza ...si eventual vb. cu propietarul sa-ti detalieze echiparea! :wink: E imposibil sa nu fie vazuta de vreun forumist ...macar bucati din ea (mai ales daca era preparata) ...Si daca-l prindem pe nemernic ... 1 kil de miere, dezbracat in costumul lui adam si dat bine printr-un sac de ciment! :uameni

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

.... si dupa aia, udat usor cu furtunul pe duza fina:h5

Adica vrei sa zici tatuat cu 100 atm pe boase "Rocky Baldabakoa"... :ha: Radem noi radem dar nu e de ras ... La ce foame or sa aiba baietii in iarna asta ...mai bine vedeti pe unde va tineti masinile ... Si in plus am inteles ca au dat astia de curand un decret si-au eliberat parnaisti pe buna purtare (in puscarie n-au mai furat nimic :uameni) ca nu mai aveau unde sa-i tina si ce sa le dea sa manance ... :dr3 Io i-as fi bagat pe toti la facut sapun ...din ei! :ha:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Stiu si eu masina, zacea zilnic in fata la o spalatorie cu afis de vanzare pe ea. Cred ca s-a referit ca e celebra in Constanta nu pe forum.

Mitshubishi Pajero 3000V6 Canvas Top

Off-Road PRO Pack

Link spre comentariu

Aceea este masina....cea fara aripi.:y si de vis-a-vis de spalatorie a fost furata.

Nu am poze pentru ca propietarii au plecat luni dimineata in OLANDA.Aveau bilete de avion deja de 2 saptamini.II astept sa se intoarca si sigur imi vor da poze.

Eu am aflat intimplator rugindu-i sa se uite dupa o masina pentru cineva in OLANDA.

Editat de asfalttango
Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

Eu zic ca nu era parcata "corespunzator", sau statea de ceva vreme pe locul ala, si astia au ridicat-o si au dus-o in parcurile auto de masini "parcate pe interzis". Pe acolo ar trebui cautat...

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare