proof Postat Octombrie 16, 2010 Partajează Postat Octombrie 16, 2010 De circa 2-3 luni mi-a aparut o vibratie in caroserie, in treapta 1 si 2 la viteze intre 25-30 km/ora. In celelalte trepte si viteze de croaziera totul ok. Verific transmisia si constat jocuri in crucile cardanice(ambele) ale cardanului dintre cv si ct. Crucile cardanice in cauza nu au 1 an de functionare si nici in conditii de offroad hard. Sunt marca TOYO made in Japan si le-am achizitinat cu vreo 130 lei/buc in urma cu un an si ceva de la Alpadrino. Japonezii cred ca au devenit chinezi:dr3 De voie de nevoie am comandat 2 cruci cardanice de 24 mm si astazi m-am bagat sub veverita si le-am inlocuit, am dat pe ele 30 lei/buc si sunt made in France, o sa vedem cat or sa mearga. CONCLUZIA: nu tot ce este scump sau japonez este si bun calitativ.:uameni SAMURAI SJ stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Giani Postat Aprilie 23, 2011 Partajează Postat Aprilie 23, 2011 Re: Fiabilitate cruci cardanice Salut, te rog spune-ne de unde ai luat crucile cardan pentru Samurai. Multumesc, KDJ 90, DID-163 hp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geo samurai Postat Aprilie 24, 2011 Partajează Postat Aprilie 24, 2011 Re: Fiabilitate cruci cardanice dl geani , incearca la autogara in campina la magazinul de vizavi si vei gasi acolo cu 40 ron parca , nu mai stiu sigur. multa sanatate Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sm69ema Postat Aprilie 25, 2011 Partajează Postat Aprilie 25, 2011 Re: Fiabilitate cruci cardanice eu imi iau cruile cardanice de la Intercars . La ei in programl de piese este identificata corect. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
clementin Postat Aprilie 25, 2011 Partajează Postat Aprilie 25, 2011 Re: Fiabilitate cruci cardanice Cruci cardanice au si cei de la Bardi Brasov sau Bucuresti cca 30 ron. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
proof Postat Aprilie 26, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 26, 2011 Re: Fiabilitate cruci cardanice Crucile cardanice le-am cumparat de la un magazin de piese auto din Cluj, care este specializat pe Lada Niva. L-am gasit pe net, are si catalog online.:h5 SAMURAI SJ stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
popandaulx Postat Iunie 1, 2011 Partajează Postat Iunie 1, 2011 Re: Fiabilitate cruci cardanice Mai nasol e cum am patit eu : s-a rupt crucea dar a rupt si urechile cardanului pana s-a oprit masina pe loc... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iunie 5, 2011 Partajează Postat Iunie 5, 2011 Re: Fiabilitate cruci cardanice Crucea are la pastila diametrul de 23.8 mm la cardanul cu gauri de 8mm la flansa si de 25mm la cardanul cu gauri de 10mm la flansa. Daca montati cruce mai mica sau mai mare e normal sa nu tina. Trepidatii pot sa apara si cand e intepenita o cruce,tu o verifici pe masina si nu are nici un pic de joc...zici ca totul e ok. Daca dai cardanul jos o sa constati ca ai o cruce intepenita care merge foarte greu(au ruginit acele). Sa luati si asta in calcul cand mai apar trepidatii in transmisie. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate