Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Craciun cu nive la o cabana ?

teo pes

Postări Recomandate

HAI MA BAETI SA NE CUNOASTEM !!! ,, facim " un craciun ? v o 2-3 zile la o cabana sa inebunim evele cum om putea undeva? diletati!:x:2drpun niscavai carnati de plescoi ,o pastrama ...vine vrancea cu vinul ,....:banana

HAI MA BAETI CA E SCURTA !!

VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 196
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Ca bine zici

Ca si scara de la cotetu gainilor scurta si plina de kkt

Chiar daca nu e Craciun ca te miri ce programe au unii si nu pot pleca de acasa sa fie macar un weekend pe zapada

Subscriu la ambele variante

PS am vazut poze la un prieten de la conventia europeana a broscarilor (VW broasca) Ala da club. Noi de ce nu?

Editat de Astral
Link spre comentariu

Re: Craciun cu nive la o cabana ?

Excelenta ideea, propune o perioada, locatia, si poate iese ceva bun. Eu sunt de acord intrutotul. As merge chiar mai departe, as propune un weekend la cort pe timp de iarna, zapada sa fie si palinca ca sa "echilibram" temperaturile.

cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva
Link spre comentariu

eu sincer as veni dar inca nu am reusit sa-mi iau o Niva .Nimeni n-o schimba cu Mercedes-ul meu:grin:

Daca te rogi la Dumnezeu lumea spune ca esti o persoana religioasa.Daca Dumnezeu iti vorbeste, lumea spune ca esti nebun.
Link spre comentariu

sunt int-o situatie similara cu tine, din pacate nu am reusit pana acum sa imi iau Niva, dar cu siguranta in viitorul nu foarte indepartat voi reusi. sper ca vor veni vremuri mai bune.

Toate bune,

Razvan

eu sincer as veni dar inca nu am reusit sa-mi iau o Niva .Nimeni n-o schimba cu Mercedes-ul meu:grin:
“Ne-am nascut in pieile goale si tot ce avem pe noi e de castig.”
Link spre comentariu

Cate lume interesata de Niva....nu-mi vine sa cred....

O vand eu,si puteti merge linistiti la Bolboci...chiar am fost cu ea acolo in primavara,am facut un gratar pe marginea raului si i-am spalat si cauciucurile un pic:wink:

Am fost Duminica la Bolboci si cabanele erau inchise,deci eu zic sa va mai ganditi la alta varianta in caz ca nu vreti sa va cazati la manastire(80 ron camera,cu grup sanitar in camera,posibil si tv,Doamne ajuta!)Mai nasol e cu barul acolo....:x

Link spre comentariu

:bananaPropune o perioada, locatie,eventual edificiul vizat,nr.de locuri disponobile,cantitatea de zaibar,nr.de grohaitori sacrificati,diversitatea de muraturi si nr.de zile cit ar trebui sa tina chiolhanu.Doritori sunt cu siguranta.:br

Si unde e Bolbociul asta?

Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita.
Link spre comentariu

:bananaPropune o perioada, locatie,eventual edificiul vizat,nr.de locuri disponobile,cantitatea de zaibar,nr.de grohaitori sacrificati,diversitatea de muraturi si nr.de zile cit ar trebui sa tina chiolhanu.Doritori sunt cu siguranta.:br

Cam departe de Craiova! Parcul natural Bucegi,mai exact drumul intre Targoviste si Sinaia.De vizitat lacul de acumulare de la bolboci,pestera "pestera" si mai sus pe platou, Piatra Arsa.Sper ca nu am gresit ceva:grin:

Link spre comentariu

Parerea mea sincera si personala,as face o "aroganta" de genul asta, dar sa poata veni mai multa lume, as propune sa ne intalnim in wk si sa se ramana sambata noaptea la un foc de tabara+vin+gratar+restul....

Link spre comentariu

Ce-ati zice de Lacul Sfinta Ana? Zona este superba, avem unde campa, asta in cazul in care raminem doar pentru un weekend la cort. Poate se gaseste cineva care sa ne fie ghid. Pentru intilnirea asta ar trebui sa-l coptam pe Atila Ferentz (Niva), el cunoaste bine zona si in plus, anul trecut a intentionat sa organizeze o intrunire a posesorilor de Niva dar din lipsa de "cvorum" ca in parlamentul Romaniei n-a prea reusit.

Link spre comentariu

Ce-ati zice de Lacul Sfinta Ana? Zona este superba, avem unde campa, asta in cazul in care raminem doar pentru un weekend la cort. Poate se gaseste cineva care sa ne fie ghid. Pentru intilnirea asta ar trebui sa-l coptam pe Atila Ferentz (Niva), el cunoaste bine zona si in plus, anul trecut a intentionat sa organizeze o intrunire a posesorilor de Niva dar din lipsa de "cvorum" ca in parlamentul Romaniei n-a prea reusit.

Nu e o idee rea,ci dimpotriva,numai sa se reuseasca totusi:y

Ar mai fi o varianta la Paltinu-Valea Doftanei(jud Prahova),care ii avantajeaza pe cei din zona de sud a tarii:tk

Link spre comentariu

eu nu ma gandeam totusi la ceva extrem ,ca fiind vorba de craciun sa fie undeva prin centrul tarii sa fie destul de bine de ajuns pt toate lumile un sejur scurt de 2-3 zile cu cazare avand in vedere ca sunt si evele si mai ales ca se anunta vremuri de .. ,,nive "cu zapezi ,

dar daca se formeaza o majoritate ... ma supun !

adica sa fie asaaaa... gen SVEN HASSEL pe frontul de est?:dr3:ha:

cum se mai pot pune poze aici??????:hl

VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu
Link spre comentariu

eu nu ma gandeam totusi la ceva extrem ,ca fiind vorba de craciun sa fie undeva prin centrul tarii sa fie destul de bine de ajuns pt toate lumile un sejur scurt de 2-3 zile cu cazare avand in vedere ca sunt si evele si mai ales ca se anunta vremuri de .. ,,nive "cu zapezi ,

dar daca se formeaza o majoritate ... ma supun !

adica sa fie asaaaa... gen SVEN HASSEL pe frontul de est?:dr3:ha:

cum se mai pot pune poze aici??????:hl

Eu cred ca e mai greu sa ne intalnim de craciun,pt ca in perioada aia toata lumea e plecata pe la tara,la parinti,una alta,ca fiecare...

Mi se pare ma potrivit in wk,cand mai toata lumea e libera si ne facem si noi damblalele,iar luni suntem iar la munci....

parerea mea....care ieste....

Ideea este sa ne intalnim la un vin/tuica fiarta sa ne cunoastem,sa socializam,mai mancam un mic,una alta...:2dr

Alege un wk in cursul lunii viitoare, si mergem, pana atunci mai facem promo.Eu am dat o varianta si mai asteptam alte ideii/propuneri

Link spre comentariu

OCT NOV DEC

L 25 1 8 15 22 29 6 13

M 26 2 9 16 23 30 7 14

M 27 3 10 17 24 1 8 15

J 28 4 11 18 25 2 9 16

V 29 5 12 19 26 3 10 17

S 30 6 13 20 27 4 11 18

D 31 7 14 21 28 5 12 19

Mai sunt doar OPT week-end-uri anul asta.

Poate ca ar fi bun un 19-20-21 nov.

Link spre comentariu

OCT NOV DEC

L 25 1 8 15 22 29 6 13

M 26 2 9 16 23 30 7 14

M 27 3 10 17 24 1 8 15

J 28 4 11 18 25 2 9 16

V 29 5 12 19 26 3 10 17

S 30 6 13 20 27 4 11 18

D 31 7 14 21 28 5 12 19

5-7 sau12-14 nov.cind v-ar suride?Cu dormit la cabana,cred ca e prea frig la cort si mai sunt si damele[neveste,amante]

Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita.
Link spre comentariu

orice wk din noembrie este ok pt mine,astfel incat las la latitudinea majoritatii,cat despre zapada...am auzit ca este un traseu aproape, prin ALPI..:grin:

Serios vorbind,mi-ar surade Bolboci sau Paltinul,dar daca vreti in alta parte,nu este problema.

Sper sa fie totusi p-aci prin zona in Bucegi,deoarece trebuie sa luam in calcul si timpul cat facem pana la locatia respectiva,sa nu ne petrecem wk in masina:tk

Link spre comentariu

Citeva propuneri pentru zona Brasov, Harghita, Covasna:

http://www.cazarelanoi.ro/pensiuni-vile-hoteluri-balvanyos.htm

Repere turistice: castelul Balvanyos din sec. XIII

Pestera sulfuroasa, cea mai mare grota sulfuroasa din Europa

Lacul Sfanta Anna, unicul lac vulcanic din Europa

Muzeul etnografic Haszmann Pal

http://www.turistinfo.ro/covasna/cazare-covasna/pensiunea_colt_de_rai/camere-pensiunea_colt_de_rai-c48356.html

http://www.turismvirtual.ro/Pensiunea-Casa-Din-Parc-poze-1362.html

http://www.turistinfo.ro/sacele/cazare-sacele/vila_vacanta-c45443.html

O locatie interesanta in Paltinis jud. Sibiu: http://www.turistinfo.ro/paltinis/cazare-paltinis/vila_romantic_i-c11262.html

Personal va recomand in Risnov pensiunea Casa Vinatorului. Locatia este excelenta, liniste, gratar in curte, departe de civilizatie, eu unul m-am simtit excelent. http://www.turistinfo.ro/rasnov/cazare-rasnov/pensiunea_casa_vanatorului/poze-pensiunea_casa_vanatorului-c26958.html

Link spre comentariu

Citeva propuneri pentru zona Brasov, Harghita, Covasna:

http://www.cazarelanoi.ro/pensiuni-vile-hoteluri-balvanyos.htm

Repere turistice: castelul Balvanyos din sec. XIII

Pestera sulfuroasa, cea mai mare grota sulfuroasa din Europa

Lacul Sfanta Anna, unicul lac vulcanic din Europa

Muzeul etnografic Haszmann Pal

http://www.turistinfo.ro/covasna/cazare-covasna/pensiunea_colt_de_rai/camere-pensiunea_colt_de_rai-c48356.html

http://www.turismvirtual.ro/Pensiunea-Casa-Din-Parc-poze-1362.html

http://www.turistinfo.ro/sacele/cazare-sacele/vila_vacanta-c45443.html

O locatie interesanta in Paltinis jud. Sibiu: http://www.turistinfo.ro/paltinis/cazare-paltinis/vila_romantic_i-c11262.html

Personal va recomand in Risnov pensiunea Casa Vinatorului. Locatia este excelenta, liniste, gratar in curte, departe de civilizatie, eu unul m-am simtit excelent.

E frumos in Harghita acolo,numai ca nu stiu cat timp vom avea de vizitat, k eu fac o jumatate de zi pana ajung acolo,deci votez pt Rasnov si sunt de acord si cu perioada lu U.B.U,sa fim mai multi totusi..:tk

Link spre comentariu

se poate ajunge oare si cu auto de familie?Niva e in asteptare ca nu vrea sa plece Mertanu inca la alt proprietar :wink:

Daca te rogi la Dumnezeu lumea spune ca esti o persoana religioasa.Daca Dumnezeu iti vorbeste, lumea spune ca esti nebun.
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare