Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Craciun cu nive la o cabana ?

teo pes

Postări Recomandate

• Răspunsuri 196
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Re: Craciun cu nive la o cabana ?

1. Nivaforever (Aurel) - prezent cu Niva daca va fi gata pina atunci, daca nu, cu Matizul. Perioada 12-14.11.2010.

2. U.B.U. (Madalin) - prezent cu Niva daca nu crapa pana atunci, daca nu, cu aialalta. Perioada 12-14.11.2010

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Adaugam si nr. de telefon.

1. Nivaforever (Aurel) - prezent cu Niva daca va fi gata pina atunci, daca nu, cu Matizul. Perioada 12-14.11.2010 - 0788.931.803

2. U.B.U. (Madalin) - prezent cu Niva daca nu crapa pana atunci, daca nu, cu aialalta. Perioada 12-14.11.2010

cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva
Link spre comentariu

1. Nivaforever (Aurel) - prezent cu Niva daca va fi gata pina atunci, daca nu, cu Matizul. Perioada 12-14.11.2010 - 0788.931.803

2. U.B.U. (Madalin) - prezent cu Niva daca nu crapa pana atunci, daca nu, cu aialalta. Perioada 12-14.11.2010 - o722.3o5.189

Link spre comentariu

sunt multi care nu intra pe forum . Eu stiu de trei posesori de Niva care abia asteapta o iesire .

Daca locatia este in juru Brasovului (Risnov ) va asigur trasee + o diagnosticare motor gratuit la toti participantii care au motoare pe injectie.

deci si eu pe lista va rog

-niva(Ati)-12-13-14 nov. 2010 - 0763638882

Editat de Niva
Link spre comentariu

Citeva propuneri pentru zona Brasov, Harghita, Covasna:

http://www.cazarelanoi.ro/pensiuni-vile-hoteluri-balvanyos.htm

Repere turistice: castelul Balvanyos din sec. XIII

Pestera sulfuroasa, cea mai mare grota sulfuroasa din Europa

Lacul Sfanta Anna, unicul lac vulcanic din Europa

Muzeul etnografic Haszmann Pal

http://www.turistinfo.ro/covasna/cazare-covasna/pensiunea_colt_de_rai/camere-pensiunea_colt_de_rai-c48356.html

http://www.turismvirtual.ro/Pensiunea-Casa-Din-Parc-poze-1362.html

http://www.turistinfo.ro/sacele/cazare-sacele/vila_vacanta-c45443.html

O locatie interesanta in Paltinis jud. Sibiu: http://www.turistinfo.ro/paltinis/cazare-paltinis/vila_romantic_i-c11262.html

Personal va recomand in Risnov pensiunea Casa Vinatorului. Locatia este excelenta, liniste, gratar in curte, departe de civilizatie, eu unul m-am simtit excelent. http://www.turistinfo.ro/rasnov/cazare-rasnov/pensiunea_casa_vanatorului/poze-pensiunea_casa_vanatorului-c26958.html

Cat este cazarea la casa vanatorului?

"Tie popor ingrat, nu o sa-ti ramana nici cenusa mea!" - Maresalul Ion Antonescu
Link spre comentariu

Propun pensiunea Casa Vinatorului din Risnov. Cunosc locatia, isi merita toti banii. Pensiunea are 8 camere cu paturi duble. Daca pentru inceput am reusi sa ne adunam atitia cit sa ocupam toate locurile ar fi excelent. Perioada 12-14.11.2010 imi convine. Propun sa ne intilnim pe 12, probabil dupa amiaza vom sosi toti, socializam, ne betivim in limite "decente", pe 13 facem o iesire cu masinile prin zona doar il avem pe Atila drept ghid, pe seara facem un gratar in curte, exista un foisor dotat cu absolut tot ce trebuie, iar pe 14 dupa ce ne-om trezi o luam linistit "la pas" catre casele noastre. In concluzie, un weekend relaxant.

Link spre comentariu

Propun pensiunea Casa Vinatorului din Risnov. Cunosc locatia, isi merita toti banii. Pensiunea are 8 camere cu paturi duble. Daca pentru inceput am reusi sa ne adunam atitia cit sa ocupam toate locurile ar fi excelent. Perioada 12-14.11.2010 imi convine. Propun sa ne intilnim pe 12, probabil dupa amiaza vom sosi toti, socializam, ne betivim in limite "decente", pe 13 facem o iesire cu masinile prin zona doar il avem pe Atila drept ghid, pe seara facem un gratar in curte, exista un foisor dotat cu absolut tot ce trebuie, iar pe 14 dupa ce ne-om trezi o luam linistit "la pas" catre casele noastre. In concluzie, un weekend relaxant.

la ce pret este o camera?

"Tie popor ingrat, nu o sa-ti ramana nici cenusa mea!" - Maresalul Ion Antonescu
Link spre comentariu

K! Cat costa cazarea? La pensiune se poate servi si masa etc? Prima data intrebari din astea......:) Daca ai mai fost pe acolo, in situatia in care reusim sa ne strangem destui astfel incat sa inchiriem toata locatia pentru wk se face vreo reducere(spun asta pentru ca nu cunosc inca pretul cazarii acolo). Pentru acel wk as veni si eu. Haideti totusi sa stabilim mai multe detalii.

Link spre comentariu

Am vorbit acum cu proprietarul, pentru weekendul 12-14.11 nu mai are decit vreo doua camere libere. Cazarea este 100 ron/noaapte/camera dubla cu posibilitati de servire a micului dejun, 20 ron/pers (bufet suedez), prinzului, 30 ron/pers si cinei 25 ron/pers. Pentru weekendul 17-19.11 nu are nimic rezervat deocamdata.

Link spre comentariu

Atunci schimbam data pe 17-19 eventual ii trimitem un avans proprierarului.si scuzele mele lipsit 2 zile de acasa si nu am avut net.Daca totusi se stabileste pe 12 schimbam locatia la alta cabana,n-o fi singura Casa Vinatorului.Cineva din zona ar trebui sa stie mai multe locatii,ideea ar fi sa fim toti la un loc.Deci ori 12 ori 17 ma bag oricum.Cristi,tel 0754048520.

Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita.
Link spre comentariu

Risnov str. Glajeriei. Este "cartierul" nou al Risnovului. La intersectia situata la intrarea in Risnov dinspre Bran, se face dreapta pe drumul ce duce spre Piriul Rece si imediat inainte de intrarea in Risnov este un drum pietruit ce duce la pensiune. Sunt cam 5 sau 6 km de la aceasta intersectie pina acolo. Drumul acesta este pozitionat intre cel ce duce la Bran si cel ce duce spre Piriul Rece. Din cite imi aduc aminte pe acest drum pietruit se ajunge la o cabana a vinatorilor de munte precum si la intrarea in Parcul National Retezat. Este o zona retrasa, linistita cu putine constructii in zona.

Link spre comentariu

Vin si eu indiferent de data sau de locatie. 0723.732.098/0724.377.290.

Pentru cei care "simt nevoia unei NIVE", inafara de aia cu care voi veni eu, mai am una care este de vanzare si care poate fi "testata" din plin cu aceasta ocazie.:wink:

Editat de Astral

"Terorismul nu ma ingrijoreaza.

Sint casatorit de doi ani."

Sam Kinison

Link spre comentariu

Lista actualizata incepe sa capete consistenta.

1. Nivaforever (Aurel) - 0788 931.803

2. U.B.U. (Madalin) - 0722 305.189

3. Niva (Atila) - 0763 638.882

4. Cristi69 (Cristi) - 0754 048.520

5. Puiu Prescure - 0723 732.098 ; 0724 377.290

6. .................. si lista ramine deschisa in continuare.

Link spre comentariu

As fi facut azi rezervare pentru mine, daca nu vedeam ca se discuta aici schimbarea datei.

Cred ca o sa fac oricum, pentru 12-13 nov.

Nu cred ca poate fi o problema cazarea, eu am mai fost acolo, e plin de pensiuni, macar sa ne strangem.

Cred ca ar trebui sa facem lista cu cei care au facut si pasul asta, adica si-au si rezervat.

Inca una : http://www.verde-crud.ro

Link spre comentariu

Lista actualizata incepe sa capete consistenta.

1. Nivaforever (Aurel) - 0788 931.803

2. U.B.U. (Madalin) - 0722 305.189

3. Niva (Atila) - 0763 638.882

4. Cristi69 (Cristi) - 0754 048.520

5. Puiu Prescure - 0723 732.098 ; 0724 377.290

6. .................. si lista ramine deschisa in continuare.

Visan Liviu-0760.275.005

Ma bag si eu,indiferent de wk....:wink:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare