ubu Postat Noiembrie 21, 2010 Partajează Postat Noiembrie 21, 2010 (editat) Re: Craciun cu nive la o cabana ? Foarte frumos traseul de sambata ! Si nivele ... Editat Noiembrie 21, 2010 de ubu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Niva Postat Noiembrie 22, 2010 Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 (editat) Re: Craciun cu nive la o cabana ? Da ! Evenimentul a avut loc !!!:br Trebuie sa va dezvalui , ca am fost sceptic , in cea ce priveste aceasta intilnire , si ma refer la nr. de participanti ,avind experienta de anul trecut. Daca calculam in procente :2009 am fost 2 masini , 2010 - 12 masini , evolutie de 600 %:h5( asta da crestere :wink:),in ritmul acesta in 2012 ar trebuii sa limitam nr. de participanti :ha:. Trecind peste filozofia de mai sus , din punctul meu de vedere am fost foarte multumit de aceasta intilnire . Motivele : am cunoscut oameni din diferite zone a tarii , de un caracter deosebit , care m-au facut sa simt ca suntem o familie de Nivari . Timpul nu a fost cel mai prielnic pentru Raid Turistic , din acest motiv "colegele" noastre erau putin cam plictisite de peisaj , dar data viitoare o sa propun sa conduca doamnele si noi sa ne ocupam de lichoarea lui Bachust , nici zimbrii nu au fost prea prietenosi cu noi , leneviind la o distanta mare de publicul vizitator (doar un cerb super agitat avea tupeul sa i-si ascuta coarnele in gardul protejat electric), iar cascada Urlatoarea a fost privit de la distanta , cu un tremur de frig si umezeala , ce era produs de curentul de pe vale. Traseul a fost soft pentru unii , hard pentru altii (in functie de anvelopele din dotare), fiind nevoit sa se rupa plutonul in doua la intoarcere, o parte sa reintors la cazare pe asfalt. Simbata seara sa lasat cu un mini chef (unde muzica lipsea cu desavirsire ), cu cirnati de Plescoi si fripturi asigurate de familia Teo Pes(Tedi) , palinca de maramures raspunzator fiind DMX(Radu), vinul a fost asigurat de Dragos Nivaru (Dragos),Cristi69(Cristi ) si altii , (altii fiindca nu am memorat tot ce sa pus pe masa , cantitatea fiind industriala la toate capitolele. Atentii si cadouri ca manual de reparatii Niva , si placheta de amintire de la aceasta intilnire au colorat ambientul dintre noi la aceasta intilnire. Ranit tehnic DMX : rulment roata sparta , a fost rezolvata dumineca dupamasa la atelierul NIVA , a comfirmat ca a ajuns in regula acasa. Stiu multe despre niva , dar discutind probleme tehnice cu cei prezenti , mi-am dat seama ca mai sunt multe secrete de finete pe care nu le-am cunoscut la aceasta masina . Schimbul de experienta tehnica a fost un prilej de informare in acest sens. Cam asta a fost din punctul meu de vedere , voi venii cu poze , dupa ce le selectez si le redimensionez. http://img194.imageshack.us/gal.php?g=cascadaurlatoarea.jpg Editat Noiembrie 22, 2010 de Niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Noiembrie 22, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 Re: Craciun cu nive la o cabana ? Sincer , acum cateva saptamani nu ma asteptam nici eu sa raspunda atatea ,,echipaje " la intalnire , pt noi a fost o intalnire benefica si relaxanta avand in vedere ca ATI ne a asigurat logistica tehnica si a cazarii facandu ne sa nu ducem v o grija ! A FOST FOARTE FRUMOS !!!! SI ASA ::dr1 SI ASA :2dr EU DEABEA O ASTEPT PE URMATOAREA !:banana felicitari pt poze ca eu pe ale mele tot nu reusesc sa le postez ! VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Niva Postat Noiembrie 22, 2010 Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 Re: Craciun cu nive la o cabana ? intra aici si urmeaza pasii: http://www.club4x4.ro/forum/showthread.php?t=56551 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi69 Postat Noiembrie 22, 2010 Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 (editat) Re: Craciun cu nive la o cabana ? Si cam asa s-a sarbatorit Craciunul Nivarilor:2dr,ginditiva la Pastele Nivarilor.:h5 http://img33.imageshack.us/img33/2585/dsc01008xt.jpg Editat Noiembrie 22, 2010 de cristi69 Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ubu Postat Noiembrie 22, 2010 Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 Re: Craciun cu nive la o cabana ? Si cam asa s-a sarbatorit Craciunul Nivarilor:2dr,ginditiva la Pastele Nivarilor.:h5 Ba mai bine ne gandim la inca ceva pentru anul asta ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator econiva Postat Noiembrie 22, 2010 Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 Re: Craciun cu nive la o cabana ? Chiar daca timpul nu a tinut cu noi , a fost OK ! Nu sunt obisnuita ca la o iesire cu atitia participanti sa nu se faca si un curs de mecanica :wink:, adica reparatii pe traseu. De data asta nu am vazut pe nimeni murdar de vaselina ,nu a trebuit sa inoptam in padure...nu am tractat pe nimeni acasa...:ha:E ceva nou pentru mine, dar ma pot obisnui mai repede cu asta , de cit cu varianta anterioara. Daca era si o muzica la acel hotel poate era mai colorata distractia . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nivareloaded Postat Noiembrie 22, 2010 Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 Re: Craciun cu nive la o cabana ? Salutare baieti! Iar ma marginalizati?????:ha: Intalnirea a fost ok, vorba colegului, si asa:dr1si asa :2dr, desi sa lasat la unii mai mult cu asa:2dr! Niva a ales un traseu super ok sambata, avand in vedere echiparea unor masini! Ma asteptam sa fim mai multi, dar a fost bine si asa! La mai mare zic eu, si sa ne vedem in curand! Va salut, si nu uitati sa nu mai ma marginalizati!!!:ha::ga Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Noiembrie 22, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 Re: Craciun cu nive la o cabana ? Salutare baieti! Iar ma marginalizati?????:ha: Intalnirea a fost ok, vorba colegului, si asa:dr1si asa :2dr, desi sa lasat la unii mai mult cu asa:2dr! Niva a ales un traseu super ok sambata, avand in vedere echiparea unor masini! Ma asteptam sa fim mai multi, dar a fost bine si asa! La mai mare zic eu, si sa ne vedem in curand! Va salut, si nu uitati sa nu mai ma marginalizati!!!:ha::ga zau? sa vezi ce patesti tu daca iar dai bir cu fugitii :ha: VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Noiembrie 22, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 Re: Craciun cu nive la o cabana ? Ba mai bine ne gandim la inca ceva pentru anul asta ! ai luat anvelopele alea!?:wink: VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dmx Postat Noiembrie 22, 2010 Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 Re: Craciun cu nive la o cabana ? Una peste alta a fost o intalnire reusita, Vinul si pastrama cu greu o sa le uit :). A fost prima experienta de 1100km cu Niva(din care 400 cu un rulment spart) peste care am trecut cu brio(Multumesc Niva!). Este un pas bun pentru intanirile Niva ce vor urma, la care daca situatiile de moment imi vor permite voi fi prezent cu mare drag, anul acesta a fost o recolta de prune bunicica:x asa ca sanatosi sa fim! Ma bucur ca v-am cunoscut!:h5 Omul este făcut să trăiască şi nu pentru a se pregăti să trăiască! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ubu Postat Noiembrie 22, 2010 Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 Re: Craciun cu nive la o cabana ? ai luat anvelopele alea!?:wink: Inca nu ! Asta e raspuns si pentru DMX, cu recolta lui : Azi nu m-am ridicat din pat. Si mai trebuie sa fac decupajele si sa sablez noile jenti, cand nu m-or mai durea oasele... Si sa vopsesc/prepar bestia cu par pe ea, dupa modelul denagoniat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nivareloaded Postat Noiembrie 22, 2010 Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 Re: Craciun cu nive la o cabana ? @teo pes, trebuie sa ma intelegeti, sunt proaspat tatic si biletul de voie era semnat pana sambata!:ha: Ca sa nu mai zic de durerea de cap!:2dr Multumesc pe acesta cale lui cristi 69 pentru algocalmin!:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator econiva Postat Noiembrie 22, 2010 Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 Re: Craciun cu nive la o cabana ? am inteles de la Niva , ca ai plecat pe drumuri necunoscute spre casa . Ai ajuns cu bine ?sau ceva peripetii?:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nivareloaded Postat Noiembrie 22, 2010 Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 Re: Craciun cu nive la o cabana ? @econiva Drumul a fost ok, a iesit spre drumul de acces spre tabla butii, drum pe care mai fusesem, apoi am iesit in cheia si apoi acasa! Dar, la venire spre sacele am facut pot spune un drum interesant si anume Valea Doftanei -Sacele, DJ 102, care numai drum judetean nu era. E un drum f ok daca mergi cu un 4x4, in rest nu-l recomand! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dmx Postat Noiembrie 22, 2010 Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 Re: Craciun cu nive la o cabana ? Au fost mult mai multe blituri pe acolo decat poze postate aici, unde le tineti? Omul este făcut să trăiască şi nu pentru a se pregăti să trăiască! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nas ne dagoniat Postat Noiembrie 23, 2010 Partajează Postat Noiembrie 23, 2010 Re: Craciun cu nive la o cabana ? intalnirea a fost o premiera pt.nivari reusita datorita lui @teo initiatorul si @niva pt. partea logistica si nu in ultimul rand tuturor celor care au participat.inclusiv efortul depus de catre .@DMX care s a ambitionat sa vina 500km cu rulmentul fata distrus doar sa fie cu noi.-@teopes ai cerut in doua posturi participarea unui moderator ,pai era langa tine nu stiu de ce nu l ai vazut poate de vina sa fie oare:2dr sau:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ADI MIKY Postat Noiembrie 24, 2010 Partajează Postat Noiembrie 24, 2010 Re: Craciun cu nive la o cabana ? Ceva foto...? Dmx incepe tu... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Noiembrie 24, 2010 Partajează Postat Noiembrie 24, 2010 Re: Craciun cu nive la o cabana ? Nivarii se lasa induplecati mai greu ... sau au petrecut asa de mult incat le ia 1 saptamana sa`si revina ?? :2dr :ha: Hai cu poze, explicatii, etc ca am inteles ca a fost fain :h5 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi69 Postat Noiembrie 24, 2010 Partajează Postat Noiembrie 24, 2010 Re: Craciun cu nive la o cabana ? Nivarii se lasa induplecati mai greu ... sau au petrecut asa de mult incat le ia 1 saptamana sa`si revina ?? :2dr :ha: Hai cu poze, explicatii, etc ca am inteles ca a fost fain :h5 Cauta bine in topic si o sa gasesti unele puse de Niva. Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Noiembrie 24, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2010 Re: Craciun cu nive la o cabana ? Nivarii se lasa induplecati mai greu ... sau au petrecut asa de mult incat le ia 1 saptamana sa`si revina ?? :2dr :ha: Hai cu poze, explicatii, etc ca am inteles ca a fost fain :h5 ete ma ! !! sa pui roata la treaba sa vii data viitoare , ,,EXPLICATII" ma de cand stii tu ca dau rusi explicatii la cineva ????:ha::ha: vezi ca sunt poze n urma ! pe la pagina 18 :h5 VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Niva Postat Noiembrie 24, 2010 Partajează Postat Noiembrie 24, 2010 Re: Craciun cu nive la o cabana ? Fara comentarii :h5 http://img17.imageshack.us/content_round.php?page=done&l=img17/8977/sod.mp4&via=mupload Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator econiva Postat Noiembrie 24, 2010 Partajează Postat Noiembrie 24, 2010 Re: Craciun cu nive la o cabana ? eu am gasit o scurtatura http://img17.imageshack.us/img17/8977/sod.mp4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate