Patrolator Postat Octombrie 17, 2010 Partajează Postat Octombrie 17, 2010 Intrebare: Martorul ala se aprinde cindva? Normal ar trebui sa se aprinda scurt la punerea contactului (asa, de "check") ca si ceilalti martori. La mine inca nu l-am vazut aprins. Sa fie ars becul? http://img88.imageshack.us/img88/3653/martor.jpg Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Scorpion DSI Postat Octombrie 17, 2010 Partajează Postat Octombrie 17, 2010 Re: Martor rezerva combustibil eu am avut probleme cu sonda de motorina. am scos sonda din rezervor si am facut probe- culmea! se aprindea si becul ! am montat totul inapoi si nu se mai aprinde.am mai vorbit cu 2 posesori patrol si nici ei nu l-au vazut aprins. o alta problema la mine ar fi ca nu indica foarte exact, si de aici banuiesc eu, si problema cu becul .:sc La cat mai multe ture Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Octombrie 17, 2010 Partajează Postat Octombrie 17, 2010 Re: Martor rezerva combustibil Becul se aprinde scurt, asa de "check" la masinile mai noi, cu calculator, si nu la toate. Nu este exclus ca becul sa fie ars, dar trebuie ceva rabdare cu desfacutul bordului :h5 Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dennis Postat Octombrie 18, 2010 Partajează Postat Octombrie 18, 2010 Re: Martor rezerva combustibil Becul se aprinde scurt, asa de "check" la masinile mai noi, cu calculator, si nu la toate. Nu este exclus ca becul sa fie ars, dar trebuie ceva rabdare cu desfacutul bordului :h5 nu cred ca se aprinde la modelul tau , intrebarea este daca se aprinde atunci can este nevoie ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Octombrie 18, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2010 Re: Martor rezerva combustibil Becul se aprinde scurt, asa de "check" la masinile mai noi, cu calculator, si nu la toate. Nu este exclus ca becul sa fie ars, dar trebuie ceva rabdare cu desfacutul bordului :h5 Al meu este din 1995. :cn Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Octombrie 18, 2010 Partajează Postat Octombrie 18, 2010 Re: Martor rezerva combustibil La Y60 nu se aprinde la contact. Se aprinde doar cind intri pe rezerva. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Octombrie 18, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2010 Re: Martor rezerva combustibil Becul se aprinde scurt, asa de "check" la masinile mai noi, cu calculator, si nu la toate. Nu este exclus ca becul sa fie ars, dar trebuie ceva rabdare cu desfacutul bordului :h5 Al meu este din 1995. :cn Nu am manualul original al masinii. Am unul de la una mai veche si acolo nu scrie despre martorul ala nimic. Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Octombrie 18, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2010 Re: Martor rezerva combustibil La Y60 nu se aprinde la contact. Se aprinde doar cind intri pe rezerva. OK. atunci umplu canistra si umblu pina golesc rezervorul (metoda clasica):tk Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Octombrie 18, 2010 Partajează Postat Octombrie 18, 2010 Re: Martor rezerva combustibil becul ala nu stiu sa mearga la vreun patrol ..... ala merge doar in primii ani de viatza ..... altfel indicatoarele cu ace functioneaza perfect ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andrei popescu Postat Octombrie 18, 2010 Partajează Postat Octombrie 18, 2010 Re: Martor rezerva combustibil Nici la noi nu se aprinde becul la niciuna din masini, am sa incerc sa determin cauza..., cand am luat Patrolul de 2.8 am gasit firele de la litrometru rupte la iesirea din rezervor ( pe capacul litrometrului ). 2 x Patrol Y61 LWB 2.8 si 3.0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Octombrie 18, 2010 Partajează Postat Octombrie 18, 2010 Re: Martor rezerva combustibil OK. atunci umplu canistra si umblu pina golesc rezervorul (metoda clasica):tk Iti sugerez alta metoda. Scoate mocheta din portbagaj, desfaci capacul sondei de nivel, scoti toata motorina (eventual poti si curata rezervorul daca e cazul), dupa care, cu contactul pus (martorul fiind aprins din cauza ca nu este motorina) pui dintr-o canistra (pe la busonul de umplere; capacul fiind montat la loc) pina se stinge becul. Asa, poti afla si cit mai ai cind intrii pe rezerva. La mine la ambele patroale ('93 si '94) era functional. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Octombrie 18, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2010 Re: Martor rezerva combustibil Iti sugerez alta metoda. Scoate mocheta din portbagaj, desfaci capacul sondei de nivel, scoti toata motorina (eventual poti si curata rezervorul daca e cazul), dupa care, cu contactul pus (martorul fiind aprins din cauza ca nu este motorina) pui dintr-o canistra (pe la busonul de umplere; capacul fiind montat la loc) pina se stinge becul. Asa, poti afla si cit mai ai cind intrii pe rezerva. La mine la ambele patroale ('93 si '94) era functional. :bravoSuper idee. Asa fac.:10 :tk Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Scorpion DSI Postat Octombrie 18, 2010 Partajează Postat Octombrie 18, 2010 Re: Martor rezerva combustibil :g srevni! FELICITARI ! La cat mai multe ture Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hbogdan Postat Octombrie 19, 2010 Partajează Postat Octombrie 19, 2010 Re: Martor rezerva combustibil Buna procedura, numai ca nu poti folosi toata cantitatea aia de motorina, sorbul nepermitand sa traga ultimul strop din rezervor. Aro 10.4 DR, 1995, Renault F8Q248 1.9D, 65CP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 19, 2010 Partajează Postat Octombrie 19, 2010 Re: Martor rezerva combustibil eu la Patrolul meu ....tot din 95 am mers de la Fagaras la Brasov cu becul aprins.....si nu am avut probleme.....asta insemnand cam 65 de km Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Octombrie 19, 2010 Partajează Postat Octombrie 19, 2010 Re: Martor rezerva combustibil La mine se aprinde becul si e functional,odata m-am dus cam 30 km dupa aprinderea becului si nu am ramas fara motorina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Octombrie 19, 2010 Partajează Postat Octombrie 19, 2010 Re: Martor rezerva combustibil Buna procedura, numai ca nu poti folosi toata cantitatea aia de motorina, sorbul nepermitand sa traga ultimul strop din rezervor. Ai vazut vreodata cum arata rezervorul de Y60 pe dinauntru? I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Octombrie 20, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2010 Re: Martor rezerva combustibil Am aflat ce am vrut. Merci, se poate inchide. :tk Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sop Postat Octombrie 20, 2010 Partajează Postat Octombrie 20, 2010 Re: Martor rezerva combustibil Am aflat ce am vrut. Merci, se poate inchide. :tk Pai si ne lasi asa? :grin:... Nu ne zici si noua? :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Octombrie 21, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2010 Re: Martor rezerva combustibil Pai si ne lasi asa? :grin:... Nu ne zici si noua? :wink: :op ... scuze! Klar ca pot sa spun; am crezut insa ca s-a citit.:wink: Deci, eu am inteles ca, martorul ala nu se aprinde de "check" la punerea contactului, ci doar cind ajungi la rezerva. ...dar tot asa bine poate sa nu se aprinda deloc. :ang3 :h5 Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Scorpion DSI Postat Octombrie 21, 2010 Partajează Postat Octombrie 21, 2010 Re: Martor rezerva combustibil super :h5 :2dr La cat mai multe ture Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Octombrie 21, 2010 Partajează Postat Octombrie 21, 2010 Re: Martor rezerva combustibil eu la Patrolul meu ....tot din 95 am mers de la Fagaras la Brasov cu becul aprins.....si nu am avut probleme.....asta insemnand cam 65 de km Recunosc am avut un consum ff bun la 4200 ......chiar neasteptat de bun ....consuma mai putin decar 2800cmc si cuplul incomparabil ...Din RASNOV pana in BUCURESTI plin (ochi) pe plin ochi) 70 ron chas la casa :grin:din Bucuresti tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sop Postat Octombrie 21, 2010 Partajează Postat Octombrie 21, 2010 Re: Martor rezerva combustibil :op ... scuze! Klar ca pot sa spun; am crezut insa ca s-a citit.:wink: Deci, eu am inteles ca, martorul ala nu se aprinde de "check" la punerea contactului, ci doar cind ajungi la rezerva. ...dar tot asa bine poate sa nu se aprinda deloc. :ang3 :h5 Stai asa...:grin: Pai, sigur ca am citit si am inteles din scripte. Da' ma gandeam ca dupa ce i-ai dat lui srevni trei de 10 pt o idee, asa de buna, chiar o s-o pui in practica. Si dupa ce-ai zis ca te-ai lamurit, deja ma asteptam la o alta povestioara "Designed & Handmade by Vio" :h5 Asa ca...Pe cand te bagi in portbagaj? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Octombrie 22, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2010 Re: Martor rezerva combustibil Stai asa...:grin: Pai, sigur ca am citit si am inteles din scripte. Da' ma gandeam ca dupa ce i-ai dat lui srevni trei de 10 pt o idee, asa de buna, chiar o s-o pui in practica. Si dupa ce-ai zis ca te-ai lamurit, deja ma asteptam la o alta povestioara "Designed & Handmade by Vio" :h5 Asa ca...Pe cand te bagi in portbagaj? :grin: Sorine, imi pare rau ca te dezamagesc, dar n-o sa intru in portbagaj NUMAI pt. atit, astept sa mai vina inca ceva.:grin:Am mai imbatrinit si eu...:old. Si cind ma leg la sireturi, ma gindesc ce-as mai putea rezolva pe-acolo pe jos, ca sa nu ma aplec de doua ori. Adevarul e ca am povestit despre topicul asta unui prieten (sorydesign), care a fost cu mine cind am cumparat masina si el si-a amintit ca martorul ardea cind am facut controlul electric. De fapt l-am vazut si eu precis pt. ca altfel nu bifam pe "check-list" "Functiuni electrice OK !" Asa simplu poate sa fie citeodata.:y Cit despre ceva "Designed & Handmade by Vio" , am deja ceva pregatit si vine de indata ce se vor putea pune pozele "normal" fara imagesack. :h5 Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sop Postat Octombrie 22, 2010 Partajează Postat Octombrie 22, 2010 Re: Martor rezerva combustibil ........... Cit despre ceva "Designed & Handmade by Vio" , am deja ceva pregatit si vine de indata ce se vor putea pune pozele "normal" fara imagesack. :h5 Abia astept. :y :h5 Numai bine. Sorin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate