Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Martor rezerva combustibil

Patrolator

Postări Recomandate

Re: Martor rezerva combustibil

Daca ideea prezinta interes, propun deschiderea unui topic separat unde sa trecem la fiecare model de Nissan momentul in care se aprinde beculetul de avertizare pt combustibil.

De ex, la Pathfinder R51 al meu, chiar ieri am ajuns pe rosu, s-a aprins beculetul, computerul de bord zicea ca nu mai merg nici 20 km si dupa ce i-am facut plinul am vazut ca mai aveam inca 8,5 litri. Cam asta e rezerva la Pathfinder, echipat cu BFG-uri AT de 265/70/17. Masina stock vine cu 255/65/17, asa ca la bord vitezele indicate sunt mai aproape de realitate (1-2 km in minus fata de 6-7 inainte). Consumul indicat de computer este un pic mai mare decat cel real, pe cand indicatorul de combustibil ar trebui sa nu fie afectat deloc, fiindca sonda a ramas la locul ei, in rezervor.

:cl

Pathfinder 2.5TD (2007)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:ypuAzi s-a aprins martorul (vezi unde sta acul indicator). Culoarea este portocaliu. La inceput lumina foarte slab, apoi mai tare. La frine sau curbe se mai stingea, apoi pe drum drept si rulat constant, se aprindea din nou.

Am umplut doua canistre cu motorina si acum voi circula pina se opreste motorul.

Deci, rog moderatorii, sa nu inchida inca postul, ca sa pot spune celor interesati (aviz @Sop:h5), citi Km. am mai parcurs. Nu v-a dura mult, avind in vedere ca pina la serviciu si inapoi, fac 50Km.

http://img294.imageshack.us/img294/3653/martor.jpg

Unde-i un PATROL, acolo-i un drum...

http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ

Link spre comentariu

Asigura-te ca pompa de amorsare functioneaza , ca ai la tine citeva scule , ca vei avea o pauza in deplasare de vreo zece minute - cel mai optimist posibil . Un filtru de rezerva si un plan B nu strica ....ca viata e plina de surprize .

Si bateria sa fie bunicica , la o nevoie sa poti trece pe LOW ca sa iesi din intersectie in demaror ...

Tu stii mai bine...

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Asigura-te ca pompa de amorsare functioneaza , ca ai la tine citeva scule , ca vei avea o pauza in deplasare de vreo zece minute - cel mai optimist posibil . Un filtru de rezerva si un plan B nu strica ....ca viata e plina de surprize .

Si bateria sa fie bunicica , la o nevoie sa poti trece pe LOW ca sa iesi din intersectie in demaror ...

Tu stii mai bine...

Ok.

Pompa functioneaza (am schimbat filtrul acum 2 sapt.), scule nu-mi trebuie pt. ca am "plan B" (sint membru ADAC- Allgemeine Deutsche Automobil-Club e.V.):grin:.

"Plan C": miine dimineata alimentez, pt. ca inca nu stiu daca e bine pt. pompa de injectie sa duc experimentul la capat (merci @srevni-inca ma documentez, dar se pare ca nu-i mare problema daca ramine fara "saft", totusi pina nu stiu sigur, amin experimentul)

Link spre comentariu

Nu-i o mare tragedie , dar nu e recomandat .Se mai pot lua citeva precautii , ulei 2T sintetic adaugat in motorina , etc...dar eu zic sa aplici metoda lui Srevni si sa calculezi la km/litru .E mai cuminte si mai sigur .

P.S. Eu am reglat sonda din rezervor ca la rosu sa mai am 30 ( treizeci ) de litri rezerva .Nu e la nimereala , asa am apreciat ca e mai sigur . Si am o rezerva de 10 litri , in doua canistre micute ...care n-au plecat niciodata din masina .

Paranoia ? Fiecare cu a lui ...

Si baga un ochi la maniacii nemti care isi dau cu parerea despre ulei adaugat la motorina .Nu sint chiar toti pe linga subiect .

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Azi dimineata am alimentat 84,7 litri (pina in git).:wink:

Deci asa cum am banuit ca ar fi normal, am vreo 10 litri rezerva. Ultima data am alimentat 87, dar se poate sa nu fi observat martorul (zi insorita+ ochelari de soare:oc).

Oricum dilema e lamurita definitiv.

Martorul este functional !.

:y

Din partea mea, se poate inchide.

:tk

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare