alex2 Postat Octombrie 18, 2010 Partajează Postat Octombrie 18, 2010 Vreau si eu un sfat radiatorul(mare cu capace de plastic) la niva mea (1.7 din 2007) are o mica fisura la capacul din partea stinga , stie cineva daca este posibil sa fie lipit plasticul ala cu ceva ,si cu ce anume sau string bani si cumpar alt radiator .Ar fi pacat de bani caci elementii sint f buni.Multumesc!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gestme Postat Octombrie 18, 2010 Partajează Postat Octombrie 18, 2010 Re: Radiator Niva Salut,eu l-am avut fisurat pe cel de caldura si l-am lipit cu poxipol.Vad ca inca tine deci ai putea incerca si tu la al tau,pana sa dai banii pe unul nou. "Viata e un meci la categoria grea..." Parazitii Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat Octombrie 18, 2010 Partajează Postat Octombrie 18, 2010 Re: Radiator Niva Merge sa-l lipesti cu poxipol dar nu stiu cat o sa tina. Un prieten a venit cu TJ-ul din Tulcea pana in Bucuresti in vara cu radiatorul lipit cu poxipol si a fost k. http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ampopa Postat Octombrie 18, 2010 Partajează Postat Octombrie 18, 2010 Re: Radiator Niva Eu am venit de la Tulcea la Bucuresti cu radiatorul lipit cu Poxipol si a tinut. Nu as recomanda-o ca pe-o solutie de lunga durata, totusi. Eu mi-am facut, dupa aceea, tot bazinul superior din aluminiu (radiatirul fiind tot din aluminiu), la un service specializat, in Bucresti. A costat 350 de lei. Parerea mea este sa incerci sa-i schimbi bazinul din plastic cu unul din metal (la un atelier de specialitate). Te costa mai putin decat un radiator nou si stai linistit dupa aceea. Poxipolul (sau orice alta rasina, lipici, clei, etc) este, dupa parerea mea, o solutie temporara, care sa te scoata din ***t pe moment. “E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dex20 Postat Octombrie 18, 2010 Partajează Postat Octombrie 18, 2010 Re: Radiator Niva Merge sa-l lipesti cu poxipol dar nu stiu cat o sa tina. Un prieten a venit cu TJ-ul din Tulcea pana in Bucuresti in vara cu radiatorul lipit cu poxipol si a fost k. Domnule "Maresalul" , nu te supara pe mine ,dar cred ca avatarul tau nu-si are rostul pe acest forum pentru ca aici nu se face politica! Asa ca fa bine si schimba-l ,nu ca as fi un sustinator al nu stiu cui ,dar este bine sa ne pastram optiunile politice in afara acestui forum. Mutlumesc. "Tie popor ingrat, nu o sa-ti ramana nici cenusa mea!" - Maresalul Ion Antonescu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Octombrie 18, 2010 Partajează Postat Octombrie 18, 2010 Re: Radiator Niva Eu am venit de la Tulcea la Bucuresti cu radiatorul lipit cu Poxipol si a tinut. Nu as recomanda-o ca pe-o solutie de lunga durata, totusi. Eu mi-am facut, dupa aceea, tot bazinul superior din aluminiu (radiatirul fiind tot din aluminiu), la un service specializat, in Bucresti. A costat 350 de lei. Parerea mea este sa incerci sa-i schimbi bazinul din plastic cu unul din metal (la un atelier de specialitate). Te costa mai putin decat un radiator nou si stai linistit dupa aceea. Poxipolul (sau orice alta rasina, lipici, clei, etc) este, dupa parerea mea, o solutie temporara, care sa te scoata din ***t pe moment. de reparat se poate repara cu petice din material de aceiasi natura silicon destept intre suprafete si trase la surubele sau nituri de bronz ,darrrr!!!... stii cand vrei sa ti iei avant la un drum lung sau v o nebunie ..sta acolo ceva pe creier si te retine ,varianta cu bazinul de AL e perfecta dar... la cluj in oferta vad ca e 500ron ,la ursi cred ca i 400 merita? plus ca ai de rezerva:wink: VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi69 Postat Octombrie 18, 2010 Partajează Postat Octombrie 18, 2010 Re: Radiator Niva Exista o solutie lichida de astupat pori mici,se numeste BRENER.Cu asta am dres saptamina trecuta caloriferu si curgea destul de bine,la 200 km intra peste mine cam 1L de lichid de racire.Stiu pe cineva care merge cu fisuri astupate de 2ani si nu a schimbat nici pina acum radiatorul.Poti sa o incerci costa 25 de lei.O torni direct in radiator si apoi mergi cam 10 km ar trebui sa-si faca efectul Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Octombrie 18, 2010 Partajează Postat Octombrie 18, 2010 Re: Radiator Niva si eu am folosit asa ceva acum cativa ani ... dar nu o mai recomand nimanui! e o substanta organica obtinuta din cereale , un fel de faina ...amidon... este eficace mai ales in instalatiile cu joasa presiune , astupa , contamineaza lichidul de racire , se face urata in borcan , dupa un timp dispare de la suprafata ... si ghici unde am gasit o : asezata pe blocul motor concluzia mea , astupa bine dar ineficientizeaza racirea VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi69 Postat Octombrie 18, 2010 Partajează Postat Octombrie 18, 2010 Re: Radiator Niva Din ce e facuta nu prea are importanta dar daca iti rezolva problema poti inlocui lichidul de racire.Oricum rusoaica are instalatie de joasa presiune si daca ii schimba culoarea sau face alte figuri o sa il inlocuiesc. Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Octombrie 19, 2010 Partajează Postat Octombrie 19, 2010 Re: Radiator Niva Din ce e facuta nu prea are importanta dar daca iti rezolva problema poti inlocui lichidul de racire.Oricum rusoaica are instalatie de joasa presiune si daca ii schimba culoarea sau face alte figuri o sa il inlocuiesc. nu la culoare ma refeream cristi . ci la faptul ca se depune pe suprafata de contact a blocului motor cu lichidul de racire si actioneaza ca un bun izolator termic si afecteaza racirea ! dar daca efectul crizei asteia se resimte si la tine intradevar e o solutie de moment , dupa care speli circuitul de racire cand schimbi radiatorul VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex2 Postat Octombrie 20, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2010 Re: Radiator Niva Multaumesc pentru sfaturi ,daca gasesc metalic in totalitate o sa cumpar ,si vorba voastra ,am si unu de rezerva sa fiu sigur ca nu se strica nici odata> Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex2 Postat Octombrie 23, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2010 (editat) Re: Radiator Niva Multumesc tuturor pentru sfaturi ! Problema rezolvata : radiator nou la Fiodor cu 300 ron . Acu o sa caut , daca gasesc sa fac la cel vechi capacele din aluminiu sau alt metal . Editat Octombrie 23, 2010 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gestme Postat Octombrie 23, 2010 Partajează Postat Octombrie 23, 2010 Re: Radiator Niva Bun pretul. "Viata e un meci la categoria grea..." Parazitii Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Octombrie 23, 2010 Partajează Postat Octombrie 23, 2010 Re: Radiator Niva Multumesc tuturor pentru sfaturi ! Problema rezolvata : radiator nou la Fiodor cu 300 ron . Acu o sa caut , daca gasesc sa fac la cel vechi capacele din aluminiu sau alt metal . :oldasa sa mai asculti si tu de un om:,, batran ,bonlav si cu parul alb " si lasa tu capacele alea ca se sudeaza ...dar tot viata scurta o sa aiba , (eu sudez in mediu argon )dupa sudura ramane tensionat :wink: si mai devreme sau mai tarziu cedeaza un element ceva .... lasa l fara capace sa se zvinte si la interior si baga i niste ulei organic ,scurge si agata radiatoru n cui in atelier si l ai de rezerva VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate