chitidinu Postat Octombrie 18, 2010 Partajează Postat Octombrie 18, 2010 Potrivit unui anunt facut de cei de la Greenpeace in urma accidentului de la vecinii nostrii,acel val rosu ce sa scurs in Dunare, este toxic pentru plante si fauna fluviului,am tot incercat sa fiu atent la rezultatele ce s-au obtinut in urma analizarii apei si vietuitoarelor de catre autoritatile romane,nu am reusit in totalitate, mai putem manca peste din dunare -delta ? sau alte rauri ? :x:dr3:dr3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
renegade Postat Octombrie 18, 2010 Partajează Postat Octombrie 18, 2010 Re: Dunarea dupa dezastru Nu stiu ce sa zic dar intamplator a venit oare presedintele Ungariei la Bucuresti? Hmmmm..... Peste? Iti recomand Metro o vreme. Poti sa-l iei si curatat daca te rogi de baietii de acolo. Pentru semnarea petitiei, aici: http://www.rosiamontana.net/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chitidinu Postat Octombrie 18, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2010 Re: Dunarea dupa dezastru :shrk:shrkNu stiu ce sa zic dar intamplator a venit oare presedintele Ungariei la Bucuresti? Hmmmm..... Peste? Iti recomand Metro o vreme. Poti sa-l iei si curatat daca te rogi de baietii de acolo. acu se nasc si suspiciuni ,ala din metro este cu analizele la zi !?:ha::shrk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
renegade Postat Octombrie 18, 2010 Partajează Postat Octombrie 18, 2010 Re: Dunarea dupa dezastru Io nu stiu ce analize are dar sigur nu e ... rosu. Incearca Bibanul de mare facut pe sare! Betooon! :h5:x Pentru semnarea petitiei, aici: http://www.rosiamontana.net/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chitidinu Postat Noiembrie 17, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2010 Re: Dunarea dupa dezastru salut, nu se mai aude nimic de acest incident! s-a musamalizat sau este ok,se poate consuma pestele dunarii ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chitidinu Postat Noiembrie 17, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2010 Re: Dunarea dupa dezastru Io nu stiu ce analize are dar sigur nu e ... rosu. Incearca Bibanul de mare facut pe sare! Betooon! :h5:x ok bibanul ,super, numai ca eu am pus si un sec alb rece. :x :2dr nu pe sare ci pe masa :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate