clood Postat Noiembrie 10, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2010 Re: nou posesor de frontera A Chiar disper ! Simeringul nu e bun acum pe exterior . Pana la urma cota exacta este 49,5X37,5 . Cel care l-am primit este 49X37,5 . Interiorul este perfect numai ca exteriorul este mic . Intra impins usor . 50 este prea mare deci deduc ca este 49,5 pe exterior . Am sunat si la opel iar cei de acolo mi-au spus ca cel mai mare este de 43 . Credeti ca ma-ti putea ajuta sa gasesc acest simering ? :hl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvan Postat Noiembrie 11, 2010 Partajează Postat Noiembrie 11, 2010 Re: nou posesor de frontera A La Al Padrino ai incercat? Au piese pe original de Isuzu. Eu am gasit mereu toate chestiile "ciudate". VW Touareg V6 benzina - gaura neagra Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
clood Postat Noiembrie 11, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2010 Re: nou posesor de frontera A Ehee dar pe unde n-am fost . Acum ultima oara am intrat pe ebay.de in germania si am gasit unul 38 x 50 . L-am comandat si pe asta si am mai gasit aceleasi cote si aici , maine il primesc . Asta a costat aici 20 lei iar ala in germania 5,90 eur + transport 7 eur . Pe asta primul l-am comandat ptr ca il primesc repede . ala din germania cred ca ajunge sapt viitoare daca nu cealalta . Oricum am dat pe simeringuri vre-o 2 sute si ceva pana acum . Daca nu sunt bune cotele astea atunci sa ma f in el de simering daca-l gasesc . Revin cu date cand o sa incerc sa-l montez Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calutul4x4 Postat Noiembrie 19, 2010 Partajează Postat Noiembrie 19, 2010 Re: nou posesor de frontera A Salutare! Va urmaresc de ceva vreme cu interes toate post-urile de pe acest forum. Sunt Lucian din Bucuresti ( zona Campia Libertatii ) si maine plec in Olanda sa-mi aduc agregatul achizitionat de la o persoana fizica - Frontera 2.0 1995 1100 euro. O sa va tin la curent cu aventura asta, vreau sa vin pe 4 roti, sper sa nu am surprize... Sper ca pana sambata viitoare sa pun si niste poze! Daihatsu Feroza 1.6 - 1994 Renault Clio 1.5 dci - 2005 de vanzare Ford Mondeo 1.8 Tdci - 2007 "Daca doar ai sti cat de frumoasa este tara mea!" - Nicolae Grigorescu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvan Postat Noiembrie 19, 2010 Partajează Postat Noiembrie 19, 2010 Re: nou posesor de frontera A Daca este din Olanda ai grija la rugina. Verifica conductele de frana si combustibil sa nu fie putrede. Succes si asteptam poze VW Touareg V6 benzina - gaura neagra Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
clood Postat Noiembrie 19, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2010 Re: nou posesor de frontera A Am revenit . Sincer m-am saturat de simeringul asta . Ala de 50 n-a intrat sub nicio forma asa ca l-am bagat pe ala de 49 dupa ce am infasurat pe el vre-o doua straturi de izolir band . A intrat un pic fortat , exact asa cum trebuie . Am rulat cativa km , m-am uitat dedesubt si am constatat ca e uscat . Sper s-o tina tot asa . :pr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geosemar09 Postat Noiembrie 20, 2010 Partajează Postat Noiembrie 20, 2010 Re: nou posesor de frontera A S-o stapanesti sanatos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
clood Postat Noiembrie 20, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2010 Re: nou posesor de frontera A Multumesc , noroc ca nu e masina de baza . Dar oricum imi place s-o conduc ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calutul4x4 Postat Noiembrie 27, 2010 Partajează Postat Noiembrie 27, 2010 Re: nou posesor de frontera A Salutare, Din pacate fisul frumos s-a terminat inainte de a incepe. Dupa cateva peripetii de care va doresc sa nu aveti parte niciodata am fost fortat de Frontera aleasa sa renunt la proiect ( a crapat dupa 200 km ). Si cum tot eram acolo si piticii de pe creier refuzau sa se intoarca cu mana goala m-am intors cu un Daihatsu Feroza . Asa ca ma mut la rubrica adecvata nu inainte de a va ura toate cele bune. Daihatsu Feroza 1.6 - 1994 Renault Clio 1.5 dci - 2005 de vanzare Ford Mondeo 1.8 Tdci - 2007 "Daca doar ai sti cat de frumoasa este tara mea!" - Nicolae Grigorescu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NIK4X4 Postat Noiembrie 27, 2010 Partajează Postat Noiembrie 27, 2010 Re: nou posesor de frontera A salut pai ce sa intamplat de a crapat? ce motorizare a fost? AB16NIK...AB23NIK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
clood Postat Noiembrie 27, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2010 Re: nou posesor de frontera A spune-ne mai multe despre intamplarea nefericita ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calutul4x4 Postat Decembrie 1, 2010 Partajează Postat Decembrie 1, 2010 Re: nou posesor de frontera A la inceput totul parea ok. cu exceptia faptului ca nu prea trecea de suta. sau in fine, asa simteam eu, ca se chinuie. era motor de 2.0 benzina. la un moment dat a inceput sa tremure, s-a aprins in bord martorul motor si nu mai tragea deloc. trebuia sa schimb in viteza inferioara si sa incerc sa forjez si tot asa, dupa aia isi revenea. pana la un moment dat cand nu mai vroia sa-si revina deloc. mie mi se parea a fi o problema electrica, ca o bobina de inductie, marturisesc ca nu prea stiu motorul de la frontera, dar am avut un megane coupe la care mi s-a ars o bobina si facea cam asemanator. sau poate un releu nu-mi dau seama. am fost fortat sa ies de pe autostrada si sa merg pe drumuri nationale si prin orasele ca sa o pot duce inapoi. in rest arata cam ok, era insa si foarte murdara inauntru. uitati si ceva poze.... promisesem!!! http://img403.imageshack.us/img403/2373/resizeofpb210195.jpg http://img258.imageshack.us/img258/8264/resizeofpb210196.jpg dar asta a fost sa fie, nu m-am intors cu mana goala. ne vedem prin noroaie, dar o sa vin cu un daihatsu feroza de care sunt fffff multumit! Daihatsu Feroza 1.6 - 1994 Renault Clio 1.5 dci - 2005 de vanzare Ford Mondeo 1.8 Tdci - 2007 "Daca doar ai sti cat de frumoasa este tara mea!" - Nicolae Grigorescu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SUPERDRAGOS Postat Decembrie 5, 2010 Partajează Postat Decembrie 5, 2010 Re: nou posesor de frontera A dar asta a fost sa fie, nu m-am intors cu mana goala. ne vedem prin noroaie, dar o sa vin cu un daihatsu feroza de care sunt fffff multumit! Si pana la urma i-ai dat-o inapoi,ti-a dat banii,nu ti i-a dat,ai reparat-o si vandut-o in alta parte...Cum a fost..? 0722.246.245-YMS/e-mail-stoica.mdragos@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
clood Postat Decembrie 6, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2010 Re: nou posesor de frontera A A plecat de aici , s-a dus pe forum la Daihatsu Feroza Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
clood Postat Decembrie 13, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2010 Re: nou posesor de frontera A Am rezolvat cu semeringul pana la urma , am fost la opel si l-am comandat acolo . A sosit dupa o saptamana dar asta e . Ar fi trebuit sa ma duc acolo de prima data , scuteam bani timp si nervi . Asta e , invatatura de minte ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
claudiu182 Postat Decembrie 13, 2010 Partajează Postat Decembrie 13, 2010 Re: nou posesor de frontera A Sa o stapanesti sanatos calutul4x4 si sa ne vedem la o tavaleala pa dealuri. Claudiu metre ia baga un ochi aicea sa vedem daca am facut si noi ceva treaba :) http://www.autostiri.com/ Frontera 2.0i Skoda Octavia 1.9 tdi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
clood Postat Decembrie 15, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2010 Re: nou posesor de frontera A Salut ! E foarte misto . Imi pare rau ca nu am putut ajunge si eu acolo , dar cu prima ocazie care se va ivi sper sa n-o ratez . Masinuta merge perfect acum , simeringul ala nu l-am pus ptr ca momentan asta vad ca tine si nu mai pierde . Oricum mi-a dat mare bataie de cap . E simering cu jumatati de masura care nu se gaseste decat pe original , dar de , de unde sa stiu asta . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SUPERDRAGOS Postat Decembrie 18, 2010 Partajează Postat Decembrie 18, 2010 Re: nou posesor de frontera A E simering cu jumatati de masura care nu se gaseste decat pe original . Si pana la urma ce cote are,ca am gasit in Varna magazin DE SIMERINGURI,daca poti sa crezi.Nu vinde nimic altceva decat simeringuri,deci cred ca ar fi mari sanse sa gasesc ceva pe acolo.Macar sa fie luate preventiv,ca nu pot costa o galeata de bani... 0722.246.245-YMS/e-mail-stoica.mdragos@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Decembrie 19, 2010 Partajează Postat Decembrie 19, 2010 Re: nou posesor de frontera A (....),ca am gasit in Varna magazin DE SIMERINGURI,daca poti sa crezi. (...) Da un magazin cu arme n-ai vazut pe acolo? ca pana la Borovets consum trei plinuri. 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
clood Postat Decembrie 20, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2010 Re: nou posesor de frontera A Cotele sunt 49,5 X 37,5 . grosimea nu conteaza . Cel original este metalic . Eu acum am pus unul metalic comandat depe ebay din germania si are cotele 50 X 38 . Fiind metalic , am luat la polizor cantul si l-am bagat mai fortat . Dar la tine Dragos nu stiu daca s-ar potrivi ptr ca ai alt tip de motor ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
melculbeat Postat Iunie 15, 2011 Partajează Postat Iunie 15, 2011 (editat) Re: nou posesor de frontera A Cotele sunt 49,5 X 37,5 . grosimea nu conteaza . Cel original este metalic . Eu acum am pus unul metalic comandat depe ebay din germania si are cotele 50 X 38 . Fiind metalic , am luat la polizor cantul si l-am bagat mai fortat . Dar la tine Dragos nu stiu daca s-ar potrivi ptr ca ai alt tip de motor ! pina la urma cit te-a costat simeringul original de la opel si unde ai dat comanda si in cit timp ti l-au adus? daca a mai luat cineva simeringuri, originale sau la cote apropiate, dati-mi si mie niste informatii. la badi mi-au spus ca nu au avut niciodata 48x80x8 si 49x37x7. Editat Octombrie 29, 2011 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Iunie 18, 2011 Partajează Postat Iunie 18, 2011 Re: nou posesor de frontera A Anumiti rulmenti si simeringuri folositi de GM nu au cote uzuale si nu pot fi gasiti la distribuitori, ci doar pe original (din pacate, sunt repere pe care nici pe original nu se mai gasesc). Daca s-ar stii ce producator a facut pt. GM simeringul respectiv, ar mai fi o sansa daca s-ar comanda direct la producatorul respectiv. 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
melculbeat Postat Iunie 19, 2011 Partajează Postat Iunie 19, 2011 Re: nou posesor de frontera A desi nu au cote uzuale, din ce am inteles, simeringurile si rulmentii au fost facute de producatori consacrati, gen skf, doar ca in serie limitata. asta a fost politica opel. astept setul de simeringuri joi, sper sa fie ce trebuie. cine m-a ajutat, zice ca sint originale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silent Postat Iunie 19, 2011 Partajează Postat Iunie 19, 2011 Re: nou posesor de frontera A Salut, Mi-am luat si eu on frontera A motor CN20E 2.0L, mai mult pentru off road usor, forestier++, dar ma bate gandul sa schimb differentialul fata la ceva heavy duty, ca am auzit ca-i usor de stricat :) Puteti sa-mi recomandati un site, marca? In cazul asta trebuie sa schimb si planetarele sau rezista si cele stock? Frontera A 2.0L - pentru inceput Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei_vl Postat Iunie 19, 2011 Partajează Postat Iunie 19, 2011 Re: nou posesor de frontera A Nu cred sa rupi ceva la frontera folosindo pe forestiere sau in off- road soft. Cunosc o frontera care a mers cu simexuri prin padure fara sa fie menajata si nu a patit nimic. Din cate am aflat spatele nu il rupi iar fata daca nu virezi la maxim , la fel, nu se intampla nimic. Planetarele de pe fata sunt scurte, fapt care ma face sa cred ca sunt rezistente. Referitor la schimbatul unor piese originale cu altele HD, cred ca decat sa investesti in felul acesta in masina mai bine cumperi un patrol sau un land cruiser si scapi de batai de cap. Multi kilometrii on si off- road fara probleme! :h5 ex: ARO 244 3.1D & Opel Frontera 2.3TDI :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate