Busu4x4 Postat Octombrie 20, 2010 Partajează Postat Octombrie 20, 2010 Zilele astea am reusit sa schimb capetele de bara de la bieleta de directie. Dupa geometrie insa, am ramas cu volanul nitel stramb :dr1(n-ar fi mare problema ca se desface si se muta), dar am costatat cu stupoare ca taranul de la care am luat masina, a reusit sa faca o magarie. A sudat capul de bara de care vine la caseta de directie. As vrea sa cumpar o bara (drag rod) second, dar nu stiu ce sa cer :hm Ma poate ajuta cineva sa-mi spuna cum se numeste (aici la noi la tara) drag rod-ul? http://i849.photobucket.com/albums/ab58/Busu4x4/Suzuki%20Samurai/BieletadedirectieFrance.jpg Este vorba de bara albastra din poza Merci Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
proof Postat Octombrie 20, 2010 Partajează Postat Octombrie 20, 2010 Re: Drag Rod - cum se numeste in romaneste Bara comanda caseta directie. Unde ai gasit dubla bieleta? sau le-ai reconditionat?:tk SAMURAI SJ stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Octombrie 20, 2010 Partajează Postat Octombrie 20, 2010 Re: Drag Rod - cum se numeste in romaneste le am iei date jos de pe un samurai care va primi directie hidraulica, asa ca sunt de vanzare, ma poti suna: 0722-306.000 / 0751-306.000 sau PM. Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Octombrie 20, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2010 Re: Drag Rod - cum se numeste in romaneste Unde ai gasit dubla bieleta? sau le-ai reconditionat?:tk Reconditionata :wink: Am gasit si noua in Italia dar ma costa vre-o 80 E cu tot cu transport :ang2 Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate