dan_mircea Postat Octombrie 20, 2010 Partajează Postat Octombrie 20, 2010 (editat) Avand in considerare ca este o parodie facuta de un amator ,eu zic ca e destul de reusita::ha: Ny50Bo31qnQ Editat Octombrie 20, 2010 de Astral Daca te rogi la Dumnezeu lumea spune ca esti o persoana religioasa.Daca Dumnezeu iti vorbeste, lumea spune ca esti nebun. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator costinell Postat Octombrie 20, 2010 Partajează Postat Octombrie 20, 2010 Re: Bear Grylls de Romania ce retardat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Octombrie 20, 2010 Partajează Postat Octombrie 20, 2010 Re: Bear Grylls de Romania :ha::ha::ha::ha: multa minte le-a trebuit. Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Octombrie 20, 2010 Partajează Postat Octombrie 20, 2010 Re: Bear Grylls de Romania :ha::ha::ha: Super tare tipul! Parodie reusita. Ne arata cum Bear Grylls se complica inutil iar show-ul lui este un fake. :dr3 Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Octombrie 21, 2010 Partajează Postat Octombrie 21, 2010 Re: Bear Grylls de Romania tipul e genial multe chesti subtile sunt prinse si reproduse in filmulet... si releveaza ridicolul showlui forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sergio Postat Octombrie 21, 2010 Partajează Postat Octombrie 21, 2010 Re: Bear Grylls de Romania Tipu a uitat sa-si bea urina :x:ha::ha::ha: fii om cu mine ca sa fiu si eu om cu tine:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Octombrie 21, 2010 Partajează Postat Octombrie 21, 2010 Re: Bear Grylls de Romania pfuai da ce de timp liber au unii :)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Octombrie 21, 2010 Partajează Postat Octombrie 21, 2010 Re: Bear Grylls de Romania pfuai da ce de timp liber au unii :)) doar era in vacata omu' :ha::ha: Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Octombrie 21, 2010 Partajează Postat Octombrie 21, 2010 Re: Bear Grylls de Romania Ezact in tabara:)) Oare nu era in TABARAMA? :))) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Octombrie 21, 2010 Partajează Postat Octombrie 21, 2010 (editat) Re: Bear Grylls de Romania are o interpretare belea :ha: Editat Octombrie 21, 2010 de pretorian Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macinici Postat Octombrie 21, 2010 Partajează Postat Octombrie 21, 2010 Re: Bear Grylls de Romania Ha ha ha.... e chiar misto parodia. Mie imi place. Surprinde destul de bine, gestica si starea de spirit a personajului. .... oricum ar fi show-ul lui Bear Grylls.... tematica dar mai ales practica supravietuirii e super grea. Deja multi dintre noi o practica .... fara a fi neaaparat prin padure.... si tinde sa devina sport national. Toate cele bune de la Macinicu, :cl " I don't always know what I'm talking about, but I know I'm right" -- Muhammad Ali Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan_mircea Postat Octombrie 21, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2010 Re: Bear Grylls de Romania foarte bine interpretat momentul cand spune:"si crede-ma n-ai vrea sa petreci noaptea aici":ha: Daca te rogi la Dumnezeu lumea spune ca esti o persoana religioasa.Daca Dumnezeu iti vorbeste, lumea spune ca esti nebun. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
greby93 Postat Octombrie 21, 2010 Partajează Postat Octombrie 21, 2010 Re: Bear Grylls de Romania Parodie internationala 4BAWIhTU5s8 Suzuki Samurai 1.3 Yes, we can't ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Octombrie 21, 2010 Partajează Postat Octombrie 21, 2010 Re: Bear Grylls de Romania Mult mai reusita varianta internationala... :grin::y:ha: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sensei Postat Octombrie 22, 2010 Partajează Postat Octombrie 22, 2010 Re: Bear Grylls de Romania Varianta studenteasca. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Robby Postat Octombrie 22, 2010 Partajează Postat Octombrie 22, 2010 Re: Bear Grylls de Romania e mortal omu'.=)):br Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Octombrie 22, 2010 Partajează Postat Octombrie 22, 2010 (editat) Re: Bear Grylls de Romania Editat Octombrie 22, 2010 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macinici Postat Octombrie 22, 2010 Partajează Postat Octombrie 22, 2010 Re: Bear Grylls de Romania Mmmda ......... .......... regie cat cuprinde...:uameni ca doar de unde or scoate ateatea seriale. Filme "americane". Parodiile sunt beton. :ha: Toate cele bune de la Macinicu, :cl " I don't always know what I'm talking about, but I know I'm right" -- Muhammad Ali Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marianmario Postat Octombrie 22, 2010 Partajează Postat Octombrie 22, 2010 Re: Bear Grylls de Romania Daca facea si o baie, era totul perfect. Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stand intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner. (Winston Churchill) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sergio Postat Octombrie 23, 2010 Partajează Postat Octombrie 23, 2010 Re: Bear Grylls de Romania Ganditi-va ca el in unele situatii abia se tine pe picioare si tot face scheme, pe cand ala cu camera cum naiba reuseste sa stea cat de cat drept sau sa urce pe stanci in timp ce filmeaza :uameni fii om cu mine ca sa fiu si eu om cu tine:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Ianuarie 13, 2011 Partajează Postat Ianuarie 13, 2011 Re: Bear Grylls de Romania I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate