Cristi.f Postat Octombrie 21, 2010 Partajează Postat Octombrie 21, 2010 (editat) Salut, mi-am cumparat de curand o Vitara din 1993 si trebuie sa-i schimb soft-topul ca este copt.Am gasit o oferta de soft-topuri noi noute facute din acelasi material ca prelatele de tir. Are cineva asa ceva ? Sunt bune sau mai bine caut una originala cu vinilin pe deasupra ? PS. Ar fi bun si un hardtop,dar e cam scump...mai mult de 400 de euroi nu am...:( Multumesc anticipat Editat Octombrie 21, 2010 de Cristi.f Samurai 1.3 carburator :old (viitoare injectie ) Admit it.You've allways been crazy about topless models. :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jipianu Postat Octombrie 21, 2010 Partajează Postat Octombrie 21, 2010 Re: Soft-top Vitara cred ca gasesti si un Hardtop si te incadrezi fara probleme in bani Suzuki Vitara JLX 1992:cl:uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cezar333 Postat Octombrie 21, 2010 Partajează Postat Octombrie 21, 2010 Re: Soft-top Vitara eu atat am dat pe hardtopul meu...400 E. Pt jimny.Are si pt vitara:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Octombrie 21, 2010 Partajează Postat Octombrie 21, 2010 Re: Soft-top Vitara Ti-am dat PM! Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cezar333 Postat Octombrie 21, 2010 Partajează Postat Octombrie 21, 2010 Re: Soft-top Vitara Ti am raspuns.:)))):2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi.f Postat Octombrie 21, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2010 Re: Soft-top Vitara eu atat am dat pe hardtopul meu...400 E. Pt jimny.Are si pt vitara:) Ma intereseaza asa...poti sa ma ajuti cu un contact,ceva? :D Samurai 1.3 carburator :old (viitoare injectie ) Admit it.You've allways been crazy about topless models. :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi.f Postat Octombrie 21, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2010 Re: Soft-top Vitara Ti-am dat PM! Nu am primit nici un Pm :( poti sa mai trimiti odata? :tk Samurai 1.3 carburator :old (viitoare injectie ) Admit it.You've allways been crazy about topless models. :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cezar333 Postat Octombrie 21, 2010 Partajează Postat Octombrie 21, 2010 Re: Soft-top Vitara Nu am primit nici un Pm :( poti sa mai trimiti odata? :tk Gata ti am trimis si tie PM ..:) uite cum iese un hartop din fibra de sticla: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=55007&page=3 Bafta :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate