ra4x4 Postat Octombrie 21, 2010 Partajează Postat Octombrie 21, 2010 Ati schimbat distributia? Urmeaza sa o schimbati? Stiti ceva preturi? nu este niciodata prea tarziu pentru o copilarie fericita Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 21, 2010 Partajează Postat Octombrie 21, 2010 Re: kit distributie Ati schimbat distributia? Urmeaza sa o schimbati? Stiti ceva preturi? Despre ce intrebi tu aici? Ce masina? Ce motor? Te rog sa dai detalii complete daca vrei raspunsuri ok, nu scrie doar ca sa fie ceva scris. Aaa... inca ceva. Cum ar fi sa treci si matale pe la topicul de prezentare asa cum face toata lumea si asa cum cere si Regulamentul forumului? :rules Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Octombrie 21, 2010 Partajează Postat Octombrie 21, 2010 Re: kit distributie Urmeaza sa o schimb eu cat de curand. Am luat cureaua si rulmentii dar nu stiu cat a dat taica mio pe ele. Pe ebay vad ca e in jur de 70 euro. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sdc Postat Octombrie 21, 2010 Partajează Postat Octombrie 21, 2010 Re: kit distributie Gasesti la Unix sau ingaraj, la preturi acceptabile. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
damovis Postat Octombrie 21, 2010 Partajează Postat Octombrie 21, 2010 Re: kit distributie pentu feroza, cica e 180 kitul si manopera 200 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ryder Postat Octombrie 22, 2010 Partajează Postat Octombrie 22, 2010 Re: kit distributie Eu am luat de la al padrino, vreo 200 ron. VERTIZONTAL. Fotografie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Octombrie 22, 2010 Partajează Postat Octombrie 22, 2010 Re: kit distributie Cam ce contine kit-ul ptr 1,6 16 valve F300? Ce productie sunt cele puse de voi? merci! p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Octombrie 22, 2010 Partajează Postat Octombrie 22, 2010 Re: kit distributie Eu am o curea si un intinzator.Probabil pompa de apa e separat. Am vazut ca e in jur de 140 Ron. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ra4x4 Postat Octombrie 23, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2010 Re: kit distributie multumesc de sfaturi, le-am urmat si cel mai bun pret de pana acum: ingaraj-300 kit-ul si 150 pompa nu este niciodata prea tarziu pentru o copilarie fericita Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate