alex2 Postat Octombrie 23, 2010 Partajează Postat Octombrie 23, 2010 Poate cinava sa spuna daca se potrivesc releele te T MAX pe un Warn M 8000 .Si daca da cit costa releele cu cutie cu tot si cu comanda cu fir ???.Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geza g300 Postat Octombrie 23, 2010 Partajează Postat Octombrie 23, 2010 Re: Cutie relee T max Salut.Eu am pus relee de T max pe un troliu Tabor care este By warn si merge. GEZA PEREGI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex2 Postat Octombrie 23, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2010 Re: Cutie relee T max Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator manolacheandrei Postat Octombrie 23, 2010 Partajează Postat Octombrie 23, 2010 Re: Cutie relee T max salut am si eu o intrebare asemanatoare am un troliu horn hpb8000 (cu doar 2 fire pe motor nu 3 ca mai toate celelalte) si un releu(condensator) de comanda cu 4 pini(papuci de legat firele +/-) si inca 3 pentru legat telecomanda acum vine intrebarea: stie cineva sa lege chestiile astea 2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Octombrie 23, 2010 Partajează Postat Octombrie 23, 2010 Re: Cutie relee T max relee profesionale Albright pt ele: 375 RON ... schema de montaj o gasesti aici: http://www.gigglepin4x4.net/pdfs/Allbright%20Wiring%20Diagram.JPG Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator manolacheandrei Postat Octombrie 23, 2010 Partajează Postat Octombrie 23, 2010 Re: Cutie relee T max salut mersi mult pt schema eu am esact acelasi releu problema este ca troliu meu nu are 3 fire, are doar 2 din schema nu inteleg exact dar o s-o mai stidiez mersi mult oricum :tk:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate