geosemar09 Postat Octombrie 25, 2010 Partajează Postat Octombrie 25, 2010 Dupa cum am promis am revenit. Am gasit un cherokee 2.5i(benzina) din 94. Exteriorul arata bine, gumele sunt proaste, dar asta se rezolva. Problema este ca, fulia vibrokenului tremura si cred ca trebuie schimbata. Asta implica un cost mare, ma poate sfatui cineva de unde o pot cumpara? P.S. masina este bine de pret si este inmatriculata pe BG Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Octombrie 25, 2010 Partajează Postat Octombrie 25, 2010 Re: Sfat: sa-l cumpar? Buna ziua ! Motoarele de 2.5i sunt relativ rare, cu atat mai mult in dezmembrari. Daca fulia bate, s-ar putea ca masina sa fi suferit un crash frontal, si de acolo necazul. Recomandarea mea este sa dai jos fulia, si daca nu gasesti alta sau nu reusesti s-o indrepti, fa-ti alta. E treaba de strung, si daca interiorul e pe con, se poate aleza sau rectifica pentru obtinerea conului necesar. Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radum Postat Octombrie 26, 2010 Partajează Postat Octombrie 26, 2010 Re: Sfat: sa-l cumpar? Salut, De cumparat o poti cumpara de la @hodea4x4 de aici de forum (http://www.4x4-factory.com/) sau http://www.asp-eberle.com/, insa cred ca vei ajunge cam la acelasi cost. Sau, asa cum a spus si Dragos, poti apela la un strungar priceput. Radu. Radu Mitroi Jeep Cherokee XJ 2.5i - 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geosemar09 Postat Octombrie 26, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2010 Re: Sfat: sa-l cumpar? Am sa incerc, sa vad daca gasesc vreun meserias care sa vrea sa faca asa ceva si bineinteles daca o va face bine. In orice caz, daca stie cineva de unde pot cumpara o fulie i-as fi recunoscator. Multumesc de sfat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radum Postat Octombrie 26, 2010 Partajează Postat Octombrie 26, 2010 Re: Sfat achizitie: sa-l cumpar? cherokee 2.5i(benzina) din 94 Am scris in postul anterior de unde poti cumpara... Sau, poate nu am inteles corect si o doresti second... in cazul asta e un pic mai greu, asa cum zicea si Dragos (@HeavyD) motoarele pe benzina de 2.5 sunt rare, nu o sa gasesti prea multe la dezmembrari. Eventual suna la Marius Lupu 0741/410035 sau 0725/636763 si vezi daca nu cumva are el ceva. Radu Mitroi Jeep Cherokee XJ 2.5i - 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geosemar09 Postat Octombrie 26, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2010 Re: Sfat achizitie: sa-l cumpar? cherokee 2.5i(benzina) din 94 Multumesc pentru sfat, Am vorbit cu Marius si sper sa o rezolve :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radupeica Postat Octombrie 26, 2010 Partajează Postat Octombrie 26, 2010 Re: Sfat achizitie: sa-l cumpar? cherokee 2.5i(benzina) din 94 Buna seara masina este 4x2 sau 4x4? era una in Timisoara 2,5 benzina,nu stiu sigur anul,cred ca tot 94 si era 4x2 p.s. dar era frumoasa si tot original pe ea Respecte.Radu Nu te certa niciodată cu un prost, te va aduce la nivelul lui și te va bate cu experienta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geosemar09 Postat Octombrie 27, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 27, 2010 Re: Sfat achizitie: sa-l cumpar? cherokee 2.5i(benzina) din 94 Salut, Este 4x4 nepermanent, cu posibilitatea de a cupla 4x4. Nu prea cunosc termenii, dar am suit-o pe un elevator si se invart toate rotile. Masina cred ca este ok. Am chinuit-o putin si duce. Azi o voi cumpara si sper sa fie o masina buna. Salutari tuturor :ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 16, 2010 Partajează Postat Decembrie 16, 2010 Re: Sfat achizitie: sa-l cumpar? cherokee 2.5i(benzina) din 94 S-a cumparat, s-a reparat.....acum e la vanzare. http://forum.club4x4.ro/showthread.php?59281-Vand-cherokee&p=652589#top Bafta ! :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate