Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Intrebari ford maverik

tatalor

Postări Recomandate

• 1 lună mai târziu...

Re: Intrebari ford maverik

sa-ti dau cateva indicatii despre puterea unui Maverick 2.4 benzinar 12valve 125cp din pozitia de proprietar de Maverick . De tras am tras de tot felul de chestii , de masini, de fiare de cateva tone, de un Ifron , de smuls copaci din radacini nu-ti mai vorbesc,cea mai grea chestie de care am tras a fost un camion(TIR) incarcat cu 28tone care era inpotmolit si am reusit sa-l scot iar masonoiul meu este un benzinar cat despre un diesel nici nu se pune problema la capitolul putere, caci se stie ca dieselul:ypu mai bun la tras greutati.Cat despre fiabilitate sa fim seriosi:dr3 Fordul Maverick este un Japonez veritabil sub numele de FORD MAVERICK adica un Nissan Terrano.:tk

Cine nu are loc de mine, sa se inghesuiasca ! Ford Maverick -W.W.O.C.-RM.VALCEA

:jp1:rsp :rsp

Crazy Wolf->0740130543

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

P.S. despre intretinere am uitat sa-ti dau cateva indicatii.Are marele avantaj ca se fabrica si poti cumpara si piese mai ieftine altele decat cele de producator.Fiind un model foarte vandut fiind profitbil si pentru micii producatori de piese.Dar cel mai bine este sa faci o comparatie cu alta marca de acelasi rang 4x4 exemplu : ->Mitsubishi,Isuzu,Suzuki,Mercedes,Land Rover etc.

Cine nu are loc de mine, sa se inghesuiasca ! Ford Maverick -W.W.O.C.-RM.VALCEA

:jp1:rsp :rsp

Crazy Wolf->0740130543

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Vreau sa ma bag si eu putin in discutie.Am un Ford Maverik din 97 diesel de 2,7 si vreau sa spun ca este un fel de tank pe roti. La capitolul tras greutati, platforme e foarte bun iar si la intretinere e cred eu destul de ieftin pentru un 4 x 4 .

Merita toti banii parerea mea.

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...
  • 6 luni mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...

gata am luat un nissan terrano 1994 1700 cm disel . maveriku e aceiasi masina. vreau sa ii pun troliu , cauciucuri si snorkel. cam ce gume imi recomandati pentru el sa mearga off usor si de strada?

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

BFG AT sau MT dar mai bine MT daca vrei sa te ocupi mai des cu offroadul.

Pneurile astea se descurca excelent si pe asfalt. ambele

Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT

Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT

Natura si aventura

Link spre comentariu

As putea sa intreb si eu trei lucruri ?

-Se simte cand comuti reductorul in 4Low ? Din ce am auzit nu e mare diferenta intre high si low...sper sa ma insel :grin:

-Rezista fata (diferential, planetare, directie) in comparatie cu un pajero....

-Cum se simte cu simexuri pe "31 ?

Off-Road in Waldland

Link spre comentariu

As putea sa intreb si eu trei lucruri ?

-Se simte cand comuti reductorul in 4Low ? Din ce am auzit nu e mare diferenta intre high si low...sper sa ma insel :grin:

-Rezista fata (diferential, planetare, directie) in comparatie cu un pajero....

-Cum se simte cu simexuri pe "31 ?

-la prima intrebare iti raspund cu alta intrebare: cum sa nu se simta :ha:?

ce fel de intrebare e asta? (cand se comuta din 4H in 4L la orice masina vrei se simte enorm altfel nu se mai facea 4L :wink: ci doar 2x4 si 4x4 cum este la IMS, tocmai aci in 4L e partea faina la cutia de transfer)

-Terrano e identic cu Pajero dar multi zic ca partea de transmisie fata e mai fiabila decat la Pajero

-nu stiu (dar ca dimensiuni am vazut pus pe Terrano 31 si 33 astea stiu sigur fara modificari la transmisie. apoi cu modificari am vazut si 35 si 37 deci ma gandesc ca 31 nu ar fi mare problema)

Atentie , pentru 31 ai probleme cu intratul , deci este necesar suspensie inaltata sau bodylift sau flex in aripile fata+flanse distantiere.

Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT

Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT

Natura si aventura

Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...

buna seara,

am gasit acest anunt http://www.autovit.ro/nissan-terrano-C22803311.html

mi se pare cam ieftin... la ce ar trebui sa fiu atent daca as vrea sa il cumpar?

am citit mai multe pe forum despre terrano / maverik, si intr-un post cineva spune de fragilitatea cardanului, si ca s-ar rupe ca si "chibritele" (exact asta a fost comparatia). Pe mine m-ar interesa sa nu fac offroad, dar sa merg pe drumuri rele, drumuri forestire, zapda. Cu niste cauciucuri corespunzatoare cum s-ar comporta ?

Multumesc oricarui raspuns care ma poate lamuri cu si despre aceasta masina.

O seara buna.

Link spre comentariu

Ai grija mare ca el zice ca taxa e de 480 Euro dar in realitate e de 3000 euro.Am eu un ford Maverik din acelasi an si acceasi motorizare si atat e taxa. Eu il am inscris pe BG. Daca te intereseaza eu as vrea sa il vand pentru ca mai am 2 masini. As vrea pe el 3500 euro.Am cauciucuri noi pe el BF KM2 si arata impecabil. Este modelul cu 7 locuri. Daca esti interesat vorbim pe privat.

Editat de popik_50
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare