chris.alfa Postat Octombrie 26, 2010 Partajează Postat Octombrie 26, 2010 salutare apar si primele probleme prima ar fi ca am fost in SK sa imi inmatriculez masina si cei de la RAR mi-au spus ca nu am acea palcuta din aluminiu pe care sunt trecute unele date referiotare la masina seriile sasiu si caros sunt ok- cum pot face rost de acea tablita ? 2- la schimbul de ulei si consumabile am constatat ca imi lipseste acea 'tija' care pune in miscare compresorul de clima care este pozitionat in spatele pompei servo si ca ar fi dus si ambreajul la clima ma ajuta cineva cu aceasta problema. cherokee 2.5td '99 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Octombrie 26, 2010 Partajează Postat Octombrie 26, 2010 Re: problema Cherokee Buna ziua ! Placuta aia trebuia sa fie sub capota, undeva in stanga, foarte aproape de parbriz, in partea de sus, deasupra servo-ului de frana. Acolo sunt trecute codurile producatorului referitoare la culoare, dotari, optiuni, etc. Nu mai stiu daca acolo e trecut inca odata VIN-ul si acolo, dar daca nu e, atunci nu ar trebui sa faca stres baietii. Dar, mai stii ce reguli au de respectat si ei ? Pe partea de clima, nu stiu cine si daca te poate ajuta. Dar poate vede cineva postul tau si te cauta. Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chris.alfa Postat Octombrie 26, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2010 Re: problema Cherokee ms ptr sfat poate ajung intr-o zi pe la tine pe la alba sa iti vad jucaria ca tare faina e si doata;) poate mai imi impartasesti si mie cate una alta o zi cat mai calduroasa iti doresc cherokee 2.5td '99 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Octombrie 26, 2010 Partajează Postat Octombrie 26, 2010 Re: problema Cherokee Pentru tija de actionare a compresorului cred ca cel mai bine ar fi sa cercetezi in dezmembrari. Sau sa concepi ceva :) Ambreiajul banuisc ca se poate repara la lumea ce se ocupa de sisteme de aer conditionat... '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate