Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Probleme Cherokee

chris.alfa

Postări Recomandate

salutare

apar si primele probleme

prima ar fi ca am fost in SK sa imi inmatriculez masina si cei de la RAR mi-au spus ca nu am acea palcuta din aluminiu pe care sunt trecute unele date referiotare la masina seriile sasiu si caros sunt ok- cum pot face rost de acea tablita ?

2- la schimbul de ulei si consumabile am constatat ca imi lipseste acea 'tija' care pune in miscare compresorul de clima care este pozitionat in spatele pompei servo si ca ar fi dus si ambreajul la clima

ma ajuta cineva cu aceasta problema.

cherokee 2.5td '99
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: problema Cherokee

Buna ziua !

Placuta aia trebuia sa fie sub capota, undeva in stanga, foarte aproape de parbriz, in partea de sus, deasupra servo-ului de frana.

Acolo sunt trecute codurile producatorului referitoare la culoare, dotari, optiuni, etc. Nu mai stiu daca acolo e trecut inca odata VIN-ul si acolo, dar daca nu e, atunci nu ar trebui sa faca stres baietii. Dar, mai stii ce reguli au de respectat si ei ?

Pe partea de clima, nu stiu cine si daca te poate ajuta. Dar poate vede cineva postul tau si te cauta.

Stima,

Dragos

Link spre comentariu

Re: problema Cherokee

Pentru tija de actionare a compresorului cred ca cel mai bine ar fi sa cercetezi in dezmembrari. Sau sa concepi ceva :)

Ambreiajul banuisc ca se poate repara la lumea ce se ocupa de sisteme de aer conditionat...

'02 WG CRD - EGR delete

'94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare