Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Mini one suv???

bogthebat

Postări Recomandate

Ieri , trecand pe langa Automobile Bavaria am vazut cu coada ochiului (prea tarziu sa mai fac vreo poza..:old) un MINI SUV!!!!. A aparut deja pe plaiurile mioritice asa ceva? Stie cineva date despre masina? un cost , samd?

"Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism"

Disco 2, TD5 HSE, 02

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Mini one suv???

Se numeste Mini Countryman si preturile pleaca de la 17.050 Euro fara TVA pentru varianta Mini One cu tractiune 4x2.

Varianta mai interesanta Cooper S de 184 CP si tractiune 4x4 pleaca de la 24100 Euro fara TVA.

Am condus masina, e faina dar foarte scumpa pentru ce ofera.

http://img199.imageshack.us/img199/6894/img1749655x436.jpg

We need to dream!
Link spre comentariu

Se numeste Mini Countryman si preturile pleaca de la 17.050 Euro fara TVA pentru varianta Mini One cu tractiune 4x2.

Varianta mai interesanta Cooper S de 184 CP si tractiune 4x4 pleaca de la 24100 Euro fara TVA.

Am condus masina, e faina dar foarte scumpa pentru ce ofera.

Habar n-aveam cum se numeste... Dar da, pe asta l-am vazut la bavaria. Asa, din fuga masinii, masina arata simpatic, ca oricare Mini, iar preturile sunt exact ca la Mini....

Disco 2, TD5 HSE, 02

Link spre comentariu

la 24 de mii nu e scumpa deloc...ce suv serios iti iei cu banii astia? am un amic idiot care tocmai ai platit 97000 lei pe un tucson doar ca are bullbar fata si spate, si senzori de parcare...unde mai pui ca e si alba, si 2.0 benzina...o mizerie

Link spre comentariu

la 24 de mii nu e scumpa deloc...ce suv serios iti iei cu banii astia? am un amic idiot care tocmai ai platit 97000 lei pe un tucson doar ca are bullbar fata si spate, si senzori de parcare...unde mai pui ca e si alba, si 2.0 benzina...o mizerie

cu banii astia iti iei un DUSTER si esti mandru ca o parte din banii tai se duc la Pitesti ... :wink:

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

La 24.000 PLUS TVA iti fac o lista destul de cuprinzatoare cu SUV-uri pe care poti sa le cumperi. Din alta clasa, mult mai spatioase. Si inca un aspect ce trebuie punctat, Mini Countryman nu este nici macar un SUV in adevaratul sens al cuvantului, garda la sol e mica, unghiuri de trecere foarte slabe, uita-te la spoilerul fata, el nu a fost facut in nici un caz sa alunece peste un hop, va ramane agatat in primul mal de pamant. E o masina din clasa mica cu tractiune 4x4. Comparativ, chiar si un Duster are alt design, facut mai pentru tavaleala.

Mini e o masina foarte cool, foarte placuta la condus, dar eu as cumpara una doar ca masina de oras.

We need to dream!
Link spre comentariu

Comparam un Mini 4x4 cu un suv serios?! Gen Subaru Forester, Mitsu Outlander, Nissan Pathfinder?

nu, nu comparam mini 4x4 cu una din astea 3, insa IN NICIUN CAZ outlander si pathfinder nu sunt suvuri cu pretentii, sa fim seriosi...outlander nu e pajero, cum nici pathfinder nu e patrol ;) cat despre mini 4x4, sa asteptam pareri ale unora care l-au testat, deja...nu spun ca ar avea veleitati de offroader, ca se vede pe el ca n-ar putea, insa nici cu captiva nu cred ca se compara, sau tucson, santa fe, antara, si alte mizerii pline de plastice si facute sa crape la iesirea din garantie

Link spre comentariu

skoda yeti e cea mai apropriata ca si clasa sau mai bine zis invers pt ca yeti e un city suv in schimb countryman-ul acesta este precum catiruul nici cal nici magar, oricum are clesa ei de clientela,pitipoanca si pustiul de bani gata+alti rataciti prin tranzitie.

oricum prefer yeti

Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP
Link spre comentariu

Probabil ca ar fi trebuit sa pun titlul topiculcui : Mini one -> Mini Suv....

In orice clasa ar fi, el exista, si va avea si clienti. Din punctul meu de vedere, este un suv sau un crossover. Daca merita sau nu 24,000 eur, asa va putea spune numai cel care are banii si e pregatit sa-l cumpere. Asa cum nou ne plac Y60, HDJ, Cherokee, samd (niste masini destul de asemanatoare cu caramida :al), asa sunt si altii carora mini suv pare ok sa se dea la iarna pe gheata din dorobaniti.. ...

Disco 2, TD5 HSE, 02

Link spre comentariu

Buna ziua !

Sa vezi ce cursa la suspensie are trotineta asta, aproape 3". Deci, ideal pentru teren. La pretul de 24k Euro, am gasit Hummer H1 si au mai ramas circa 7k...

Dar se va vinde, "'cause it's something else", iar unii merg pe ideea "dare to be different".

Cand o vad, toata saptamana de trei patru ori, la München, parca simt ca lipsesc doar Barbie si Ken din ea...

Stima,

Dragos

Link spre comentariu

Cred ca cel mai apropiat ca concept este Nissan Juke... au cam aceleasi dimensiuni, acelasi pret, cam acelasi target...

Se aude ca or sa apara si la Audi si la Mercedes suv-ulete d'astea mini, e un nou trend.

"O acţiune umană devine tragică prin motivaţie." - P. Tutea.
Link spre comentariu

Daca merita sau nu 24,000 eur, asa va putea spune numai cel care are banii si e pregatit sa-l cumpere. Asa cum nou ne plac Y60, HDJ, Cherokee, samd (niste masini destul de asemanatoare cu caramida :al), asa sunt si altii carora mini suv pare ok sa se dea la iarna pe gheata din dorobaniti.. ...

Mini (oricare ar fi) e cult. Iar "cultul" de aia e cult pt. ca are fani. V-a fi un succes, la fel ca New Beetle.

:h5

Unde-i un PATROL, acolo-i un drum...

http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ

Link spre comentariu

L-am vazut azi la Baneasa.... intr-adevar este mini....Arata simpatic, dar este oo ciudatenie.X1 are garda la sol mai mare. Nu e suv dar nici crossover. Acest mini are SI varianta 4x4 , deci nu inceraca sa creeze un nou segment.

Disco 2, TD5 HSE, 02

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare