suzuker Postat Mai 29, 2007 Partajează Postat Mai 29, 2007 Cam asa arata vitara cu lift de 5cm si roti de 31 pe jante de 15. Deja ma gindesc la inca 5cm, am gasit o firma care face arcuri custom dupa specificatiile clientului (cica) si ar mai trebui modificat sasiul pe fata. Cam dificil :roll: Thanx to Lipoveanu pt gume :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Mai 30, 2007 Partajează Postat Mai 30, 2007 deci asta e vitara ta :D ?? daca da pune o poza de mai deparde sa vedem cu totu... din nou intreb , kitu de la calmini nu e ok? sau orice kit cu bascule modificate? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Mai 30, 2007 Autor Partajează Postat Mai 30, 2007 o sa mai pun si alte poze dupa ce fac. Nu stiu ce sa zic de calmini, probabil kitul e ok, dar ei sint neseriosi, trimit cu intirziere si de obicei incurca borcanele. Kitul facut de mine este incomparabil la pret iar rezultatul este similar. Pt cei ce nu stiu istoricul inaltarii de pe forumul lui gigi, mai recapitulez: flanse din duramit pt arcuri, prelungire amortizoare spate (otel+inox) si flansa de 5 cm pt amortizoarele fata (aluminiu), modificare traseu cablu frina de mina. Un aspect ce mi s-a parut interesant este ca amortizoarele stock au o cursa mult mai mare decit foloseste initial suspensia, deci se pot folosi cu succes prelungitoarele. Am tras tare de masina pe coclauri si nu am avut nici o problema. Asadar, recomand si varianta home made pt lift de 5cm. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Figo Postat Mai 30, 2007 Partajează Postat Mai 30, 2007 gume ce gume sint astea???? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Mai 30, 2007 Partajează Postat Mai 30, 2007 Re: gume ce gume sint astea???? dunlop grantrek :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Figo Postat Mai 30, 2007 Partajează Postat Mai 30, 2007 asta am vazt si eu ! :roll: dimensiunile am vrut sa intreb . :idea: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Mai 30, 2007 Autor Partajează Postat Mai 30, 2007 dimensiune 31, a se citi 31 inch in diametru, ceva echivalent cam cu 285/70, ceva pe acolo.... Profilul este M/S, adica Mud/Snow, ciudatel, de parca gumele de noroi nu ar sti si cu zapada.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Mai 30, 2007 Partajează Postat Mai 30, 2007 asta am vazt si eu ! :roll: dimensiunile am vrut sa intreb . :idea: 265/75R15 GRANDTREK TG28 112S TL 1 daca nu ma-nsel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Mai 30, 2007 Partajează Postat Mai 30, 2007 dimensiune 31, a se citi 31 inch in diametru, ceva echivalent cam cu 285/70, ceva pe acolo.... Profilul este M/S, adica Mud/Snow, ciudatel, de parca gumele de noroi nu ar sti si cu zapada....[/quote profilul este tg 28 si categoria AT cele de noroi sint MT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Mai 30, 2007 Partajează Postat Mai 30, 2007 dimensiune 31, a se citi 31 inch in diametru, ceva echivalent cam cu 285/70, ceva pe acolo.... Profilul este M/S, adica Mud/Snow, ciudatel, de parca gumele de noroi nu ar sti si cu zapada.... ce latime...285..ce zic pinioanele?? :shock: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Mai 30, 2007 Autor Partajează Postat Mai 30, 2007 profilul este tg 28 si categoria AT cele de noroi sint MT tot respectul, dar exact asta scrie pe ele, cica mud si snow si chiar nu par AT-uri, acum sint tocite, dar initial erau cramponate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Mai 30, 2007 Partajează Postat Mai 30, 2007 Arata bine da fa niste poze sa o vedem cu totul. Ai mai pierdut din demaraj,cum simte motorul? Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Mai 30, 2007 Autor Partajează Postat Mai 30, 2007 Arata bine da fa niste poze sa o vedem cu totul. Ai mai pierdut din demaraj,cum simte motorul? nu am apucat sa fac si proba in teren, dar e se observa ca au scazut drastic performantele, e clar ca trebuiesc schimbate pinioanele, altfel... reductor pt orice prostie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Mai 30, 2007 Partajează Postat Mai 30, 2007 Da era de asteptat :( Si costa destui bani si alea :( Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Mai 30, 2007 Autor Partajează Postat Mai 30, 2007 Da era de asteptat :( Si costa destui bani si alea :( si se zvoneste ca sint chiar mai putin heavy duty decit alea stock... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Miaita Postat Septembrie 6, 2007 Partajează Postat Septembrie 6, 2007 La ce costuri te-a dus "lift-ul"? In primavara sper sa achizitionez si eu o Vitara - lunga - si ma intereseaza toate aspectele legate de aceasta masina: performante, consum, modificari ce se pot face pentru mersul off road, etc. Multam fain! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Septembrie 6, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2007 avind in vedere ca totul e home-made... nu m-a dus foarte mult ca bani. Ca munca insa... destul. Consumul este de cca 10-12 in oras (14 pe alocuri), iar in afara greu depaseste 8. Singurele modificari care le poti face sint suspension lift, body lift, cauciucuri mai mari, schimbarea rapoartelor la reductor si eventual un LSD pe spate. Daca vrei mai mult... incepe sa fie costisitor si scump si probabil nu se merita pt ca cu varianta in 5 usi nu o sa poti face extrem ever. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Miaita Postat Septembrie 7, 2007 Partajează Postat Septembrie 7, 2007 :) Nici nu vreau extrem, stiu ca pentru asta imi trebuie altceva :) Care sunt punctele slabe ale masinii? La ce sa ma uit in ptrimul rand cand o cumpar? De exemplu, am auzit ca le pica foarte usor carburatorul. Merci inca o data si promit sa nu te mai sacai cu intrebari :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Septembrie 7, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2007 punctul cel mai slab e tabla. Trebuie sa te uiti sa nu fie foarte ruginita si sa verifici sasiul. La partea mecanica trebuie sa nu ai scurgeri de nici un fel, motorul sa nu dea fum si sa mearga rotund (ar fi bine sa il asculti la rece). Cutia de viteze este iarasi slabuta, se uzeaza cam repede rulmentii, asa ca daca se aude vreun huruit la relanti... de acolo e. Troncaneli sau alte probleme de genul nu sint asa grave, in functie de pret le poti accepta sau nu, oricum se rezolva destul de ieftin. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Miaita Postat Septembrie 7, 2007 Partajează Postat Septembrie 7, 2007 Merci mult! Daca imi mai vin ceva intrebari in cap probabil o sa te mai agasez un pic :oops: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Februarie 19, 2008 Partajează Postat Februarie 19, 2008 Re: vitara pe 31 Ceva nou...? Sa mai comentam pe varianta Vitara Long ca masina de tura..off-road mediu..ca asta e interesanta ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wld Postat Februarie 20, 2008 Partajează Postat Februarie 20, 2008 Re: vitara pe 31 Pentru dezmortirea subiectului cititi ce scrie baiatul asta din americi , pare ca stie ce zice si are o masina de tura :B : http://www.pirate4x4.com/forum/showthread.php?t=444978 http://bbs.zuwharrie.com/content/topic,64158.15.html http://www.pirate4x4.com/forum/attachment.php?attachmentid=284163&stc=1&d=1169707303 http://www.pirate4x4.com/forum/attachment.php?attachmentid=244309&stc=1&d=1147243854 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate