Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

vitara pe 31

suzuker

Postări Recomandate

Cam asa arata vitara cu lift de 5cm si roti de 31 pe jante de 15. Deja ma gindesc la inca 5cm, am gasit o firma care face arcuri custom dupa specificatiile clientului (cica) si ar mai trebui modificat sasiul pe fata. Cam dificil :roll:

Thanx to Lipoveanu pt gume :wink:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

o sa mai pun si alte poze dupa ce fac. Nu stiu ce sa zic de calmini, probabil kitul e ok, dar ei sint neseriosi, trimit cu intirziere si de obicei incurca borcanele. Kitul facut de mine este incomparabil la pret iar rezultatul este similar. Pt cei ce nu stiu istoricul inaltarii de pe forumul lui gigi, mai recapitulez: flanse din duramit pt arcuri, prelungire amortizoare spate (otel+inox) si flansa de 5 cm pt amortizoarele fata (aluminiu), modificare traseu cablu frina de mina.

Un aspect ce mi s-a parut interesant este ca amortizoarele stock au o cursa mult mai mare decit foloseste initial suspensia, deci se pot folosi cu succes prelungitoarele. Am tras tare de masina pe coclauri si nu am avut nici o problema. Asadar, recomand si varianta home made pt lift de 5cm.

Link spre comentariu

dimensiune 31, a se citi 31 inch in diametru, ceva echivalent cam cu 285/70, ceva pe acolo.... Profilul este M/S, adica Mud/Snow, ciudatel, de parca gumele de noroi nu ar sti si cu zapada....[/quote

profilul este tg 28 si categoria AT cele de noroi sint MT

Link spre comentariu

dimensiune 31, a se citi 31 inch in diametru, ceva echivalent cam cu 285/70, ceva pe acolo.... Profilul este M/S, adica Mud/Snow, ciudatel, de parca gumele de noroi nu ar sti si cu zapada....

ce latime...285..ce zic pinioanele?? :shock:

Link spre comentariu

Arata bine da fa niste poze sa o vedem cu totul.

Ai mai pierdut din demaraj,cum simte motorul?

nu am apucat sa fac si proba in teren, dar e se observa ca au scazut drastic performantele, e clar ca trebuiesc schimbate pinioanele, altfel... reductor pt orice prostie.

Link spre comentariu

• 3 luni mai târziu...
Vizitator Miaita

La ce costuri te-a dus "lift-ul"?

In primavara sper sa achizitionez si eu o Vitara - lunga - si ma intereseaza toate aspectele legate de aceasta masina: performante, consum, modificari ce se pot face pentru mersul off road, etc.

Multam fain!

Link spre comentariu

avind in vedere ca totul e home-made... nu m-a dus foarte mult ca bani. Ca munca insa... destul. Consumul este de cca 10-12 in oras (14 pe alocuri), iar in afara greu depaseste 8. Singurele modificari care le poti face sint suspension lift, body lift, cauciucuri mai mari, schimbarea rapoartelor la reductor si eventual un LSD pe spate. Daca vrei mai mult... incepe sa fie costisitor si scump si probabil nu se merita pt ca cu varianta in 5 usi nu o sa poti face extrem ever.
Link spre comentariu

Vizitator Miaita

:) Nici nu vreau extrem, stiu ca pentru asta imi trebuie altceva :)

Care sunt punctele slabe ale masinii? La ce sa ma uit in ptrimul rand cand o cumpar?

De exemplu, am auzit ca le pica foarte usor carburatorul.

Merci inca o data si promit sa nu te mai sacai cu intrebari :)

Link spre comentariu

punctul cel mai slab e tabla. Trebuie sa te uiti sa nu fie foarte ruginita si sa verifici sasiul. La partea mecanica trebuie sa nu ai scurgeri de nici un fel, motorul sa nu dea fum si sa mearga rotund (ar fi bine sa il asculti la rece). Cutia de viteze este iarasi slabuta, se uzeaza cam repede rulmentii, asa ca daca se aude vreun huruit la relanti... de acolo e. Troncaneli sau alte probleme de genul nu sint asa grave, in functie de pret le poti accepta sau nu, oricum se rezolva destul de ieftin.
Link spre comentariu

• 5 luni mai târziu...

Re: vitara pe 31

Pentru dezmortirea subiectului cititi ce scrie baiatul asta din americi , pare ca stie ce zice si are o masina de tura :B :

http://www.pirate4x4.com/forum/showthread.php?t=444978

http://bbs.zuwharrie.com/content/topic,64158.15.html

http://www.pirate4x4.com/forum/attachment.php?attachmentid=284163&stc=1&d=1169707303

http://www.pirate4x4.com/forum/attachment.php?attachmentid=244309&stc=1&d=1147243854

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare