deadnoise Postat Octombrie 27, 2010 Partajează Postat Octombrie 27, 2010 (editat) Salut la toata lumea. Am si eu o nelamurire in legatura cu dimensiunea anvelopelor care se potrivesc pe aceasta masina. Gumele care sunt pe ea momentan sunt cam duse si sunt nevoit sa le schimb. Am comandat deja 1 set de gume iarna pe dimensiunea stock (215/70/R16). Problema sta in felul urmator: In primavara voi executa ceva modificari la Land Rover si voi renunta la gumele cu care este incaltat momentan (235/70/R16) deoarece va arata groaznic cu gume asa mici. Intrebare este: Voi intampina ceva probleme cu 235/70/R16 in loc de 215/70/R16? Mentionez ca masina nu a vazut si nu va vedea niciodata Off-Road. :tk Editat Octombrie 27, 2010 de deadnoise Land Rover Discovery 2 TD5 '99 Land Rover Discovery 2 V8 2002 - In curs de dezmembrare Range Rover p38 2,5 - 1995 - Nume de cod: Game Over Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 28, 2010 Partajează Postat Octombrie 28, 2010 Re: Dimensiune anvelope Outlander Pai de ce nu faci o proba daca deja le ai ? Pune-le pe Outlander si vezi....sau te incurca ca LR are 5 prezoane si Outlander-ul.....pe cate prezoane este ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Octombrie 28, 2010 Partajează Postat Octombrie 28, 2010 Re: Dimensiune anvelope Outlander Cantareste anvelopele de la Land si vezi cu cat sunt mai grele fata de cele de la Mithubishi.Ai zis ca masina nu va vedea offroad dar banuiesc ca pe asfalt merge uneori cu viteza deci verifica si cat de bine se vor echilibra.Nu stiu cat de bine sta Outlander pe transmisie si directie asa ca fa o proba scurta cum a zis si Astral si vezi cum se comporta. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiuaproporo Postat Aprilie 15, 2012 Partajează Postat Aprilie 15, 2012 Re: Dimensiune anvelope Outlander nici nu stiu ce ti-as putea rapunde altceva decat : " cumpara anvelope noi pt fiecare masina in parte " eu am 235 pe masina ... ins ajantele sunt pe 19" :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MARAZZATO Postat Iunie 20, 2012 Partajează Postat Iunie 20, 2012 Re: Dimensiune anvelope Outlander Salut!Monteaza anvelopele care sunt mai usoare din cele doua dimensiuni. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate