Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Dimensiune anvelope Outlander

deadnoise

Postări Recomandate

Salut la toata lumea. Am si eu o nelamurire in legatura cu dimensiunea anvelopelor care se potrivesc pe aceasta masina. Gumele care sunt pe ea momentan sunt cam duse si sunt nevoit sa le schimb. Am comandat deja 1 set de gume iarna pe dimensiunea stock (215/70/R16). Problema sta in felul urmator: In primavara voi executa ceva modificari la Land Rover si voi renunta la gumele cu care este incaltat momentan (235/70/R16) deoarece va arata groaznic cu gume asa mici. Intrebare este: Voi intampina ceva probleme cu 235/70/R16 in loc de 215/70/R16? Mentionez ca masina nu a vazut si nu va vedea niciodata Off-Road.

:tk

Editat de deadnoise

Land Rover Discovery 2 TD5 '99

Land Rover Discovery 2 V8 2002 - In curs de dezmembrare

Range Rover p38 2,5 - 1995 - Nume de cod: Game Over

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Dimensiune anvelope Outlander

Cantareste anvelopele de la Land si vezi cu cat sunt mai grele fata de cele de la Mithubishi.Ai zis ca masina nu va vedea offroad dar banuiesc ca pe asfalt merge uneori cu viteza deci verifica si cat de bine se vor echilibra.Nu stiu cat de bine sta Outlander pe transmisie si directie asa ca fa o proba scurta cum a zis si Astral si vezi cum se comporta.

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 1 an mai târziu...
  • 2 luni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare